Želite poboljšati svoju igru ​​Wordle? Pobjednička riječ je točno na stranici

Ako postoji nešto što volite, prije ili kasnije internet će to uništiti.

Takav je slučaj s najnovijom internet opsesijom, Wordleom. Kao što naš gaming guru Jordan Minor objašnjava, jednostavna igra riječi je "savršena distrakcija" od bezbrojnih užasa dana. Odnosno, ako je to još uvijek način s malim ulozima da testirate svoj vokabular nekoliko minuta svaki dan.

Ljudi u mom kutku interneta uglavnom su ostali civilizirani. Iako je moj feed pun žutih i zelenih okvira, nitko nije prekršio riječ dana i još nisam vidio pogrešne misli o tamnoj strani Wordlea.

Ali možda biste željeli ići malo dublje i stvarno razumjeti unutarnje funkcioniranje ove jednostavne, ali zarazne igre. Naravno, poništava svrhu igre znati riječi unaprijed, ali možda ste, poput Roberta Reichela, samo "znatiželjni kako je igra funkcionirala." Reichel, viši inženjer za sigurnost aplikacija za GitHub, upotrijebio je svoje vještine kako bi "razdvojio izvorni kod i vidio što radi."

Ono što je otkrio jest da je cijeli popis riječi, uključujući prethodne i buduće riječi, bio lako dostupan putem izvornog koda web stranice Wordle; 2315 riječi o prošlom broju.

"Znamo da Wordle koristi algoritam temeljen na datumu na strani klijenta kako bi odredio koju riječ koristiti sa statičnog popisa riječi. Svaki dan je predvidljiv sve dok imamo sav kod sastavljen zajedno", napisao je u postu na blogu (Opens u novom prozoru).

Reichel ima potpuni pregled toga kako je spojio stvari ako vas zanima kako stvari funkcioniraju ispod haube. Obično, kada pišemo o nečemu što je lako vidljivo u izvornom kodu web stranice, to je povezano sa sigurnosnim propustom, ali to je jednostavna igra riječi, a ne vaš bankovni portal. Siguran sam da će ga netko uskoro hakirati da SATAN postane riječ dana, ali do tada uživajte u umirujućoj moždanoj aktivnosti.

Međutim, ako želite sami vidjeti kakve će biti Wordle riječi, evo kako. (Uništio sam sljedeća dva dana Wordle riječi za sebe jer sam posvećen svom zanatu.)

Kako vidjeti sutrašnji Wordle Word

U Chromeu idite na powerlanguage.co.uk/wordle/(Otvara se u novom prozoru), desnom tipkom miša kliknite bilo gdje na stranici i odaberite Pregledaj. Kliknite karticu Izvori u gornjem desnom kutu i odaberite izbornik s tri točke > Pretraživanje.

izvorni kod za wordle web mjesto

SPOJLERI: Upravo ću otkriti što je današnji Wordle, pa ako niste igrali, upozoreni ste. Riječ je prikladna s obzirom na to da ja zapravo pomažem ljudima prekinuti igru.

U okvir za pretraživanje koji se pojavi upišite Wordle kojeg se sjećate (koristio sam današnju riječ: ubod) i pritisnite enter. Kliknite na drugu opciju koja se pojavi, i pojavit će se popis riječi u gornjem desnom kutu. Kako biste sebi pokvarili stvari, kliknite malu strelicu okrenutu udesno da biste otkrili nadolazeće riječi.

kako vidjeti sutrašnju riječ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up