Zaboravite Super Bowl: Evo kako prenositi Puppy Bowl s bilo kojeg mjesta

Ne zanimaju svi nogomet. Dok će milijuni ljudi gledati Super Bowl LVII, bilo na TV-u ili putem video streaming servisa, pravi kulturni poznavatelji sporta htjet će gledati drugu veliku utakmicu 12. veljače: Puppy Bowl.

Naši omiljeni streaming servisi za gledanje Puppy Bowla

Índice
 1. Naši omiljeni streaming servisi za gledanje Puppy Bowla
 • Što je zdjelica za štene?
 • Kako mogu gledati Puppy Bowl?
 • Puppy Bowl i VPN
  1. Preporuka naših urednika
  2. Stream Puppy Bowl uz ove VPN usluge
 • Beyond The Puppy Bowl
 • Što je zdjelica za štene?

  Puppy Bowl (Otvara se u novom prozoru) je najslađi anti-program koji ćete ikada vidjeti. Emitira se istog dana kad i Super Bowl, trosatni Puppy Bowl suprotstavlja dvije ekipe pasa za skloništa i spasioce, Team Ruff i Team Fluff, za najveću pseću nagradu: Lombarky Trophy. To je poput Air Buda, ali osmišljeno da podigne svijest o udomljavanju životinja.

  Kako mogu gledati Puppy Bowl?

  Puppy Bowl XIX počinje 12. veljače s pripremom u 13:00 ET. Predizložba, naravno, uključuje i krznene voditelje. Velika utakmica tada počinje u 14:00 ET. Slavni suci i komentatori će se vratiti, ali još nema riječi o poznatim ljudskim voditeljima ili trenerima, kao što su Martha Stewart i Snoop Dogg od prošle godine.

  Puppy Bowl možete gledati putem tradicionalne kabelske televizije ili TV usluge uživo. Ove godine emisija će se istovremeno emitirati na Animal Planetu, Discovery Channelu i TBS-u. Također možete prenositi događaj dok se emitira na Discovery+ (počevši od 4,99 USD mjesečno) ili HBO Max (počevši od 9,99 USD mjesečno). Discovery+ je vrijedna pretplatnička usluga s ne samo životinjama koje se bave sportom. Od kuharskih natjecanja do nevjerojatno dramatičnih reality showova, donosi uzvišeni trash koji ekosustav strujanja očajnički treba.

  Puppy Bowl i VPN

  Discovery+ ne radi s VPN-ovima, pa međunarodni navijači američkog nogometa možda neće imati sreće. Međutim, u prethodnom testiranju imali smo uspjeha u strujanju HBO Maxa putem VPN-a. Više preporuka potražite u našim najboljim VPN-ovima za video streaming.

  Preporuka naših urednika

  Stream Puppy Bowl uz ove VPN usluge

  Beyond The Puppy Bowl

  Jeste li uzbuđeni zbog Puppy Bowla? Lajte u komentarima. Za više informacija o nogometu pogledajte Kako strujati Super Bowl, Uključite izglađivanje kretanja za Super Bowl (zatim ga isključite) i Najbolje NFL usluge strujanja. Za više informacija o psima, usmjerite svoj preglednik na najbolje komplete za testiranje DNK pasa.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Go up