Vrijeme za trčanje (ili hodanje): Kako se kretati uz Apple Fitness+ Audio Workouts

Fitness+ vježbe možete izvoditi iz udobnosti svoje dnevne sobe, sa ili bez Apple Watcha. Ali za one trenutke kada trebate malo svježeg zraka, Appleova pretplatnička usluga također podržava audio vježbe kao što su Run Time i Walk Time koje vam mogu pomoći da se krećete vani.

Ovi vođeni zvučni zapisi namijenjeni su za korištenje tijekom hodanja ili trčanja. Kombiniraju podučavanje, priče i glazbu i dostupni su kad god ste spremni krenuti na put. U hodajućim epizodama slavne osobe i druge ugledne osobe pričaju priče, dok su epizode u tijeku prvenstveno popisi za reprodukciju ispresijecani trenucima poučavanja i ohrabrenja.

Većina audio treninga traje nešto više od 30 minuta, ali može trajati od 25 do 60 minuta. Od pisanja ovog teksta, Time to Walk ima tri sezone sadržaja, dok Time to Run ima više od 35 dostupnih epizoda. Ne morate trošiti vrijeme na pripremanje popisa za reprodukciju; samo dodirnite Start.

Índice
  1. Kako iskoristiti vrijeme hodanja i vrijeme trčanja
  2. Upravljanje preuzetim epizodama
    1. Preporuka naših urednika
  3. Isključite vrijeme hodanja ili vrijeme trčanja
  4. Otkrijte novu glazbu

Kako iskoristiti vrijeme hodanja i vrijeme trčanja

fitness+ audio epizode treninga

(Zasluge: Tyler Hayes)

Za pristup audio vježbama kao što su Walk Time i Run Time, morate biti pretplatnik na Fitness+. Možete se prijaviti u Fitness aplikaciji na iPhoneu u odjeljku Fitness+. Nakon 30-dnevnog besplatnog probnog razdoblja (tri mjeseca ako kupite novi Apple uređaj), to je 9,99 USD mjesečno (ili 79,99 USD godišnje). Također je dostupan u paketu Apple One Premier, koji se može dijeliti s do pet osoba i uključuje druge Apple pretplatničke usluge uz Fitness+ za 32,95 USD mjesečno.

Apple Fitness+

Nakon što postanete pretplatnik, možete pronaći Audio Workouts na svom Apple Watchu unutar aplikacije Workout ili u aplikaciji Fitness na vašem iPhoneu. Na Apple Watchu, Audio Workouts će biti najbolji izbor. Kada odaberete tu opciju, možete se pomaknuti prema dolje da biste istražili prošle epizode.

Za one u invalidskim kolicima, ova se značajka može promijeniti u Vrijeme za guranje. Otvorite aplikaciju Apple Health i dodirnite svoje ime u gornjem desnom kutu. Dodir Zdravstveni detalji > Uredi > Invalidska kolica > Da.

Ovo bi moglo biti očito, ali trebat će vam bežične slušalice povezane s vašim Apple Watchom kako biste pokrenuli epizodu Time to Run. (Trčanje na iPhoneu može koristiti zvučnike telefona.) Ako nemate slušalice, jednostavno možete započeti s uobičajenom vrstom vježbanja trčanja na otvorenom putem aplikacije Fitness. Ako GPS otkrije prijeđenu udaljenost, vježba se bilježi kao trčanje ili hodanje na otvorenom. Ako se udaljenost ne otkrije, bilježi se kao vježba u zatvorenom prostoru.

Upravljanje preuzetim epizodama

postavke preuzimanja audio treninga

(Zasluge: Tyler Hayes)

Dvije najnovije epizode za Time to Run i Time to Walk preuzimaju se svakog sata tijekom noći. Ako imate mobilni Apple Watch, možete emitirati nove epizode u bilo kojem trenutku. Ako imate model samo s Wi-Fi mrežom, morat ćete preuzeti sve dodatne epizode prije odlaska.

Ako ne želite da se epizode preuzimaju automatski—možda trebate uštedjeti prostor—pritisnite Digital Crown na svom Apple Watchu i odaberite Postavke > Vježbanje. Na dnu zaslona možete urediti postavke preuzimanja.

Također možete odabrati želite li vidjeti fotografije na svom zapešću tijekom treninga. Isključio sam ih jer sam zbog dodira na zapešću pomislio da dolazi drugačija obavijest.

Preporuka naših urednika

Isključite vrijeme hodanja ili vrijeme trčanja

Budući da su vježbanje i glazba usko integrirani s Time to Run, vježbanje se pauzira kada pritisnete pauzu na slušalicama. Slično tome, ako ranije završite s vježbanjem, glazba će prestati. Ako trčite dulje nego što epizoda traje, glazba će prestati. Međutim, vježba će nastaviti bilježiti vaše trčanje dok ga ne završite.

Ali možda ove audio vježbe nisu za vas. Postoji način da ih isključite i spriječite da se pojave na vašem Apple Watchu. Kada se to dogodi, više nećete vidjeti vrste vježbi na vrhu popisa vježbi.

Na Apple Watchu otvorite aplikaciju Workout i prijeđite prstom ulijevo na pločici Audio Workouts. Dodirnite crveno x a zatim odaberite Ukloniti. Kako biste kasnije dodali vrstu vježbe, pomaknite se do dna popisa dostupnih vježbi i dodirnite Dodajte vježbanje i odaberite Vrijeme je za trčanje i Vrijeme je za šetnju opet.

Otkrijte novu glazbu

Čuli ste pjesmu koju volite tijekom sesije Time to Run? Svaka epizoda uključuje popis istaknutih pjesama, a na dnu se nalazi gumb koji vam omogućuje dodavanje popisa za reprodukciju u vašu Apple Music biblioteku. Također možete pregledavati popise za reprodukciju Time to Run u aplikaciji za iPhone i otvarati ih u Apple Musicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up