Sve u jednom: Kako dodati igre koje nisu Steam u vašu Steam biblioteku

Postoji mnogo mjesta za kupnju videoigara, ali Steam je bez sumnje najpopularniji od svih. Ne samo da je sve na jednom mjestu za PC igre, već možete dodati igre koje ste kupili drugdje. Bez obzira jeste li kupili igru ​​putem EA, Epic Games Store, GOG ili itch.io, možete je dodati na Steam sve dok je instalirana na vašem računalu. Evo kako dodati igre koje nisu Steam u aplikaciju Steam i ručni uređaj Steam Deck.

Índice
  1. Dodajte igre koje nisu Steam u Steam
  2. Dodajte igre koje nisu Steam na Steam Deck
    1. Preporuka naših urednika

Dodajte igre koje nisu Steam u Steam

igrica za dodavanje pare

(Zasluge: Carli Velocci)

Prvo otvorite Steam i kliknite Igre > Dodaj igru ​​koja nije Steam u moju knjižnicu. Možete i kliknuti Dodajte igru u donjem lijevom kutu i odaberite Dodajte igru ​​koja nije Steam.

Pojavit će se skočni prozor sa svim instaliranim softverom u vašoj programskoj mapi. Ako vaša igra nije navedena (a vjerojatno neće biti), pritisnite pretraživati. Idite u mapu u kojoj je igra instalirana, kliknite na izvršnu datoteku igre i pritisnite Otvori.

pregledajte datoteku igre

(Zasluge: Carli Velocci)

Igra bi sada trebala biti na popisu aplikacija. Pritisnite potvrdni okvir pokraj igara koje želite dodati i kliknite Dodajte odabrane programe. Igra bi sada trebala biti navedena u vašoj Steam biblioteci baš kao i svaka druga igra.

nesteam igra u steamu

(Zasluge: Carli Velocci)

Stranica neće imati nikakve informacije osim naziva igre i gumba za pokretanje, ali i dalje možete snimati snimke zaslona putem Steama. Također možete prilagoditi naziv igre tako da desnom tipkom miša kliknete igru ​​na bočnoj traci i kliknete na Svojstva, i promjena imena. Kliknite na igra gumb za početak igre.

Dodajte igre koje nisu Steam na Steam Deck

stranica za otkrivanje steam decka

(Zasluge: Carli Velocci)

Ako ste slijedili gore navedene korake, igra bi se također trebala pojaviti u vašoj Steam Deck biblioteci. Međutim, ako želite instalirati igru ​​koja nije Steam izravno na vaš dlanovnik, morate slijediti kompliciraniji postupak. Prvo pritisnite Steam gumb i idite na Napajanje > Prijeđi na radnu površinu na Steam Decku da biste otvorili način rada.

Provjerite je li igra koju želite staviti na Steam preuzeta na Steam Deck, bilo na unutarnju pohranu ili na SD karticu ako je imate. Za ovaj vodič koristim igru ​​koju sam pronašao putem Saznati kartica koja sadrži programe i igre koje možete dodati u svoju Steam Deck biblioteku.

Preporuka naših urednika

dodati datoteku igre

(Zasluge: Carli Velocci)

Nakon preuzimanja otvorite aplikaciju Steam na radnoj površini. Proces je isti kao da ste na računalu. Ići Igre > Dodaj igru ​​koja nije Steam u moju knjižnicu i odaberite igru ​​koju želite dodati.

Ako nije na popisu, kliknite na njega pretraživati i pronaći igru. Klik Dodajte odabrane programe i igra će sada biti navedena u vašoj Steam knjižnici. Vrati se na Kako igrati a također će se pojaviti u glavnoj biblioteci Steam Decka.

PCMag logotip Obljetnica Steam Decka: ​​Jedna godina s Valveovim moćnim ručnim uređajem

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up