Spremi tweetove: Kako preuzeti svoju Twitter arhivu

Jedina provjerljiva stvar o Twitteru trenutno je da je požar u kontejneru. Dva tjedna u vlasništvu Elona Muska, a politika se mijenja svake minute. Čak ih ni podrška na Twitteru ne može održati ispravnima.

Tweet (Otvara se u novom prozoru)

Eksperiment Twitter Blue pokretan je, zaustavljan i ponovno pokretan toliko puta da ne možemo biti sigurni gdje će stajati kada ova priča bude objavljena. Za sada su Twitter Blue prijave obustavljene nakon napada lažnih, ali provjerenih računa koji su se pojavili diljem Twittera.

Eli Lilly je, na primjer, morao pojasniti (putem svog legitimnog @LillyPad računa) da ne nudi besplatni inzulin nakon što je verificirani, ali lažni račun sa @EliLillyandCo tweetao: “Uzbuđen sam što mogu objaviti da je inzulin sada besplatan. ”

U međuvremenu, navodno verificirani račun Lockheed Martina @LockheedMartini napisao je: "Zamrznut ćemo svu prodaju oružja Saudijskoj Arabiji, Izraelu i Sjedinjenim Državama do daljnje istrage o njihovoj evidenciji kršenja ljudskih prava." A @TeslaReal s plavom kvačicom pored njegovog imena je pisalo "RELOMAN: Drugi Tesla udario u Svjetski trgovački centar."

Umjesto da odgovara na pitanja o provjerenim prevarantima na platformi koju je kupio za 44 milijarde dolara, Elon Musk blokira one koji ih postavljaju.

Tweet (Otvara se u novom prozoru)

Dok su mnogi korisnici Twittera pobjegli, neki od nas bili su odlučni barem svjedočiti nečemu što se činilo padom stranice. Ali želite li otići ili ste zabrinuti da će se stranica iznenada ugasiti, što se čini svakim satom sve češće, možda želite spremiti svoju Twitter arhivu. Može sadržavati uspomene, prilike za umrežavanje i put do pronalaska onih koji će vam nedostajati kada sve bude gotovo.

Índice
  1. Što se nalazi u Twitter arhivi?
  2. Kako preuzeti svoju Twitter arhivu
    1. Preporuka naših urednika

Što se nalazi u Twitter arhivi?

Vaša Twitter arhiva sadrži podatke o vašem profilu, adresar, Tweetove, DM-ove, Trenutke, medije (slike, video i GIF-ove koje ste priložili uz Tweetove, DM-ove i Trenutke), kao i popis vaših sljedbenika; popis računa koje pratite; i popise koje ste izradili, čiji ste član ili ih pratite. Također sadrži informacije o interesima i demografskim podacima koje je Twitter zaključio o vama te informacije o oglasima koje ste vidjeli ili s kojima ste se bavili na Twitteru. Najbolje od svega, arhiva nije samo spremište informacija; pretraživati ​​prema riječima, izrazima, hashtagovima i korisničkim imenima.

Kako preuzeti svoju Twitter arhivu

zatražite arhivu snimaka zaslona mobilnog telefona

(Zasluge: PCMag/Twitter)

Prvi korak za dobivanje ovog blaga je provjeriti jeste li potvrdili svoju adresu e-pošte na Twitteru odlaskom na Više (slika vašeg mobilnog profila) > Postavke i podrška > Postavke i privatnost > Vaš račun > Podaci o računu i provjeru e-pošte povezane s vašim računom.

Zatim se prijavite na Twitter u istom pregledniku koji ćete koristiti za preuzimanje arhive.

Preporuka naših urednika

Kliknite na Više > Postavke i podrška > Postavke i privatnost > Vaš račun i pomaknite se prema dolje do Preuzmite arhivu svojih podataka.

Unesite svoju lozinku i kliknite Potvrdi. Od vas će se tražiti da potvrdite svoj identitet pomoću koda koji je poslan na vašu adresu e-pošte ili telefonski broj u evidenciji. Nakon toga kliknite Arhivski zahtjev.

Kada je preuzimanje spremno, primit ćete push obavijest ako imate instaliranu aplikaciju na telefonu ili e-poštu. Vrati se na Više > Postavke i podrška > Postavke i privatnost > Vaš račun > Preuzmite arhivu svojih podataka, i moći ćete kliknuti gumb za Zip datoteku svoje Twitter arhive.

To je to. Stvarno bi bila šteta da Twitter eksplodira, ali ako se dogodi, barem ćete ovo imati za sjećanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up