Splatoon 3: 8 savjeta kako postati najjača lignja na terenu

Nintendo je lansirao Splatoon 2015. i dodao još jednu omiljenu franšizu u legendarni katalog. Ovaj vrlo kreativan i pristupačan pogled na timske natjecateljske pucačine daje vam zadatak da igrate kao lignja/dijete koje puca i pliva u vlastitoj tinti kako bi dominiralo bojnim poljem.

Splatoon 3, najnovija igra u nizu, nedavno lansirana na Nintendo Switchu. Iskreno, ne razlikuje se radikalno od prethodnih unosa. Ako ste proveli godine usavršavajući svoje esport vještine u prve dvije igre, naići ćete na teren poprskan bojom. Međutim, postoje mnoge postavke igranja koje utječu na vaše sesije. A ako niste igrali nijednu Splatoon igru, morate ponovno razmisliti o svom pristupu, jer je mehanika Splatoon 3 jedinstvena u usporedbi s drugim pucačinama.

Sada si dijete, sada si lignja, a uz ovih osam savjeta za hobotnice, sada ćeš biti najbolji igrač Splatoona 3.

Preporučene Nintendo Switch igre za više igrača

Índice
 1. Preporučene Nintendo Switch igre za više igrača
 • 1. Ostanite agilni
 • 2. Zacrtajte tečaj
 • 3. Sinergizirajte svoje napade
 • 4. Strateški respawn
 • 5. Nadogradite svoju opremu
 • 6. Držite liniju u Tableturf Battle
  1. Preporuka naših urednika
 • 7. Proučite Boss Salmonide
 • 8. Preskočite emitiranje!
 • 1. Ostanite agilni

  Splatoon 3

  (Zasluge: Nintendo)

  Dvije najveće promjene u Splatoonu 3 su par novih opcija kretanja: Squid Surge i Squid Roll. Squid Surge omogućuje vam okomito podizanje zidova, dok Squid Roll omogućuje brza taktička povlačenja uz kratku neranjivost. Kombinirajte to s postojećim potezima, poput skrivanja i skrivenog plivanja u vlastitoj tinti, i dobit ćete mnoštvo alata za miješanje svog pristupa i natjerati protivnika da pogađa. Nije potrebno previše pogodaka da bi pali, stoga je smanjivanje vaše izloženosti od vitalnog značaja.

  2. Zacrtajte tečaj

  Splatoon 3

  (Zasluge: Nintendo)

  U standardnim Turf War bitkama, želite što više tinte na tlu jer tako pobjeđujete. Međutim, čak i u drugim načinima igre, koji više stavljaju naglasak na poraz protivnika, i dalje ćete htjeti zabilježiti što više staza. To vama i vašim suigračima daje mnogo opcija za ulazak i izlazak iz bitke. Osim toga, istovremeno hvata vaše neprijatelje.

  3. Sinergizirajte svoje napade

  Splatoon 3

  (Zasluge: Nintendo)

  Kada razmišljate o svom oružju, razmislite o tome kako ono može nadopuniti oružje vaših suigrača, a ne samo koliko su snažno u vakuumu. Lukovi velikog dometa imaju drugu svrhu od lukova kratkog dometa. Ponekad želite Splat bombe, drugi put želite usisne bombe. Čak su i različiti posebni napadi, poput eksplozije Killer Wail ili mehanizma Crab Tank, bolji ili lošiji ovisno o kontekstu. Zajedno svi postižu više.

  4. Strateški respawn

  Splatoon 3

  (Zasluge: Nintendo)

  Nakon prskanja pričekajte nekoliko sekundi prije nego što se ponovno pojavite. Možete ciljati na određeno mjesto blizu vaše baze ili skočiti izravno na suigrača. Mnogo puta ima smisla naskočiti suigrača. To vas dovodi brže u bitku tijekom visokog pritiska. Međutim, ako postanete previše predvidljivi, protivnici će vas vidjeti kako dolazite i još jednom vas ošamariti čim doskočite. Ponekad je bolje suzdržati se.

  5. Nadogradite svoju opremu

  Splatoon 3

  (Zasluge: Nintendo)

  Splatoon 3 oprema ne samo da nudi svježi izgled, već ima i prednosti. Sve od košulja preko cipela do slušalica daje bonuse, poput boljeg zadržavanja tinte i veće brzine rada. Dok igrate s istom opremom, zarađujete bodove za njezinu nadogradnju. Pređite na dovoljno visoku razinu i otključat ćete još više opcija pogodnosti i povećati svoju opremu.

  6. Držite liniju u Tableturf Battle

  Splatoon 3

  Tableturf Battle je Splatoon 3 nova mini-igra za izgradnju špila. Izmjenjujete se igrajući karte s crnim kvadratićima na rešetki. Svaka karta ima drugačiji raspored kvadrata, poput duge, ravne linije ili nepravilnog pravokutnika. Pobjeda dolazi iz kontroliranja prostora i uskraćivanja protivniku šanse za napredovanje, budući da sva vaša polja moraju biti međusobno povezana. Dobra, rana strategija je izgraditi čvrst zid što je dalje moguće u protivničkom polju. Nakon što ih isključite, možete početi popunjavati svoju stranu ploče bez brige.

  Preporuka naših urednika

  7. Proučite Boss Salmonide

  Splatoon 3

  (Zasluge: Nintendo)

  Salmon Run zadaje vama i još tri suigrača da raznesete valove ribljih neprijatelja i skupite njihova ukusna jaja. To je u osnovi Horde Mode, a u Splatoonu 3 sada ga možete igrati kad god želite. Režim vas tjera da se prilagodite. Ne samo da se karta dinamički mijenja, već dobivate nasumično novo oružje u svakoj rundi. Najbolji način da se pripremite je naučiti specifične obrasce i slabosti Boss Salmonid čudovišta koja se redovito pojavljuju, kao što je bacanje bombe na slabu točku ili nanošenje tinte na cijelo područje prije nego što šef dotakne zemlju.

  8. Preskočite emitiranje!

  Splatoon 3

  (Zasluge: Nintendo)

  Iako bismo željeli da Splatoon 3 ima očitijih inovacija, cijenimo njegova različita poboljšanja. Prije ste svaki put kad ste učitavali igru ​​morali gledati emisiju koja objašnjava trenutnu rotaciju karte, a zatim je ponovno gledati kada se ta rotacija promijeni nekoliko sati kasnije. Koliko god volimo Splatoon-ove šarmantne voditelje, Splatoon 3 na svu sreću omogućuje vam da pritisnete analognu palicu da ubrzate i minimizirate dosadne male vijesti koje se reproduciraju dok radite druge stvari. Vratite se u borbu!

  PCMag logotip Fortnite, MultiVersus i uzbuđenje crossover igara

  Za više preporučenih Nintendo Switch naslova pogledajte Najbolje Nintendo Switch igre i Najbolje Nintendo Switch igre za djecu. Za detaljan razgovor o video igrama, posjetite PCMag Pop-Off YouTube kanal (otvara se u novom prozoru).

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Go up