Roblox 101: Kako odabrati Roblox Premium plan

Kao i većina platformi za besplatno igranje, Roblox ima mikrotransakcije koje vam omogućuju kupnju predmeta, propusnica i pogodnosti. Kupujete ih Robuxom, Robloxovom valutom u igri. Robux je novac u svemiru Robloxa i trebat će vam nešto ako želite učiniti više od istraživanja Robloxovih besplatnih proizvoda. Robux možete kupiti u bilo kojem trenutku, ali registracijom za Roblox Premium račun dobivate Robux i druge pogodnosti. Ali prvo, malo povijesti.

Índice
 1. Zbogom, Klub građevinara; Pozdrav, Roblox Premium
 2. Koji Roblox Premium plan odabrati?
  1. Preporuka naših urednika
 3. Ne zaboravite izbjegavati prijevare

Zbogom, Klub građevinara; Pozdrav, Roblox Premium

Prije nekog vremena Roblox je ponudio članstvo u tri kluba graditelja: klub graditelja, klub turbo graditelja i klub super graditelja. Svaki plan dolazi s posebnim dodatkom Builders Hat, koji vam omogućuje stvaranje vlastitih igara, nabavu posebnih predmeta i primanje dnevnih Robux isplata.

Roblox je 2019. promijenio ta članstva. Sada se zovu Roblox Premium i rade malo drugačije od starog Kluba graditelja (toga ćemo se dotaknuti kasnije). Kao i Builders Club, Roblox Premium ima tri razine pretplate, ali nema velike razlike između različitih razina osim količine Robuxa koju dobivate svaki mjesec. planovi su:

 • 4,99 USD mjesečno Premium 450

 • 9,99 USD mjesečno Premium 1000

 • 19,99 USD mjesečno Premium 2200

 • Sva Roblox Premium članstva uključuju ekskluzivne, premium pogodnosti igre: posebne artikle i popuste za Avatar Shop, 10 posto više Robuxa kada kupujete valutu izravno od Roblox Corporation i mogućnost trgovanja artiklima. Također možete unovčiti Robux za gotovinu u stvarnom svijetu koristeći Developer Exchange.

  Kašika Roblox Builder's Club

  Sustav trgovanja omogućuje vam razmjenu posebnih predmeta s drugim ljudima. Ovi artikli su obično u ograničenoj ponudi (Limited) ili se prodaju ograničeno vrijeme (Limited Unique).

  Ako nemate Roblox Premium račun, morate platiti Robuxu za izradu majica i drugih predmeta u igri. S druge strane, ako imate Roblox Premium račun, možete uploadati koliko god želite majica, uz opciju prodaje te kozmetike drugim korisnicima.

  Uz Roblox Premium dobivate velike popuste pri kupnji artikala. Zapravo, neki artikli su sniženi i do 25 posto! Popusti, u kombinaciji s Robuxom koji dobivate na mjesečnoj bazi, čine Roblox Premium članstvo prilično atraktivnim.

  Roblox Premium artikl

  Koji Roblox Premium plan odabrati?

  Ako ne želite trgovati predmetima, stvarati igre ili sadržaj, ne trebate Roblox Premium račun. Ulaznice za igru ​​i artikli u igri i dalje se mogu kupiti preuzimanjem Robux kartice u lokalnoj maloprodajnoj trgovini i dodavanjem Robuxa na vaš račun.

  Roditelji bi mogli razmisliti o otvaranju Roblox Premium računa za svoje dijete ako njihovo dijete puno igra Roblox i svaki mjesec troši Robux. Ovo je izvrsna prilika da djeca nauče upravljati svojim mjesečnim prihodima. Planovi Premium 450 ili Premium 1000 trebali bi biti dovoljni za mlade obožavatelje Robloxa.

  Preporuka naših urednika

  Ako ste kreator sadržaja, igrica ili jednostavno volite Roblox, odlučite se za Premium 2200 plan. To je najmoćnija razina i nudi najbolju vrijednost godine. Zapravo, evo koliko ćete potrošiti u jednoj godini na svakoj razini Roblox Premium članstva.

 • Premium 450 košta 60 USD godišnje, a darovi iznose 5400 Robuxa

 • Premium 1000 košta 120 dolara godišnje i daje vam 12 000 Robuxa

 • Premium 2200 košta 240 dolara godišnje i daje vam 26 400 Robuxa

 • Evo poslovnog savjeta: ako ste YouTuber, streamer ili kreator sadržaja, Roblox Premium račun je poslovni otpis u porezne svrhe. Pitajte svog poreznog obveznika možete li ovaj otpis primijeniti na svoje državne ili savezne poreze.

  PCMag logotip Što je Roblox? Izrada igara, zarađivanje novca i još mnogo toga

  Ne zaboravite izbjegavati prijevare

  Kao i sve što uključuje novac, postoji tamna strana Roblox Premium računa i Robuxa. Prevaranti će lagati, varati i moliti za vaš novac. Nemojte postati žrtva prijevare. Pročitajte kako izbjeći besplatne prijevare Robuxa kako biste zaštitili svoje iskustvo igranja Robloxa.

  Za više savjeta o Robloxu pogledajte Robloxove vlastite vodiče (Otvara se u novom prozoru) i moje knjige o tome kako skriptirati igre (Otvara se u novom prozoru).

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Go up