Predbilježbe za iPhone 13: Kako kupiti i dobiti najbolju ponudu

Nova linija iPhonea je pred nama, a ako jedva čekate nabaviti svoje rukavice na Appleovim najnovijim vodećim modelima, pametni telefoni sada su dostupni za predbilježbu.

Cijene su slične prethodnim lansiranjima iPhonea; najpovoljnija verzija je iPhone 13 mini, čija cijena kreće od 699$. Ali lako možete potrošiti više od 1000 USD ako želite vrhunski Pro telefon fokusiran na kameru s maksimalnom pohranom.

Ovo su potpuno novi pametni telefoni, tako da je malo vjerojatno da ćete odmah dobiti popust. Ali ako imate telefon za zamijeniti ili obnavljate ugovor s operaterom, vjerojatno možete smanjiti nekoliko dolara na cijeni novog Apple pametnog telefona s kreditima za račune.

Índice
 1. Kada mogu unaprijed naručiti iPhone 13?
 2. Predbilježba od Applea
 3. Predbilježba od AT&T
 4. Naručite unaprijed od Verizona
  1. Preporuka naših urednika
 5. Predbilježba od T-Mobilea

Kada mogu unaprijed naručiti iPhone 13?

Nekada su iPhone prednarudžbe bile aktivne u ponoć PT / 3 ujutro ET, osuđujući iPhone fanatike s istočne obale na jutro s mutnim očima. Ali Apple je proteklih godina bio ljubazan prema nama, a ovaj su put naši prijatelji sa zapadne obale morali postaviti rani alarm.

Prednarudžbe za iPhone 13 počele su u 5 ujutro PDT / 8 ujutro ET u petak, 17. rujna u Australiji, Kanadi, Kini, Njemačkoj, Indiji, Japanu, Velikoj Britaniji i SAD-u.

Prednarudžbe u Turskoj počinju 1. listopada, a otvaraju se u Maleziji, Meksiku, Južnoj Koreji, Tajlandu i još nekoliko zemalja 8. listopada.

Predbilježba od Applea

Apple će prodavati iPhone 13 putem apple.com/store (Otvara se u novom prozoru), aplikacije Apple Store i u Apple Stores. Možete platiti punu cijenu ili na rate. Cijene rastu ovisno o tome koliko pohrane odaberete (pogledajte gornju tablicu).

 • iPhone 13: 33,29 dolara mjesec 24 mjeseca odn 799 dolara prije zamjene

 • iPhone 13 mini: 29,12 dolara jedan mjesec 24 mjeseca ili 699 dolara prije zamjene

 • iPhone 13 Pro za 41,62 dolara jedan mjesec 24 mjeseca ili 999 dolara prije zamjene

 • iPhone 13 Pro Max za 45,79 dolara jedan mjesec 24 mjeseca ili 1099 dolara prije zamjene

Apple nudi zamjenu (Otvara se u novom prozoru) ako želite zamijeniti stariji iPhone za novi.

PCMag logotip PCMag iPhone 13 Special: Analiza Apple događaja

Predbilježba od AT&T

AT&T kaže (otvara se u novom prozoru) da možete nabaviti verzije iPhonea 13 Pro od 128 GB (otvara se u novom prozoru), iPhonea 13 (otvara se u novom prozoru) ili iPhonea 13 mini (otvara se u novom prozoru) za 0 USD i iPhone 13 Pro Max (Otvara se u novom prozoru) za popust do 1000 USD. Ali ne možete samo ući u bilo koju AT&T trgovinu i izaći s besplatnim iPhoneom 13.

Prijevoznik kaže da će ti popusti biti dostupni uz prihvatljivu zamjenu (Otvara se u novom prozoru), na neograničeni paket i kupnju na rate. To znači da ćete morati kupiti telefon koristeći mjesečni plan plaćanja, a AT&T će primijeniti kredite na vaš račun tijekom 36 mjeseci.

Prednarudžbe su počele u petak, 17. rujna, a opća dostupnost u petak, 24. rujna. Serija iPhone 13 također će biti dostupna na AT&T Prepaid i Cricket od 24. rujna. Drugi konkurentski MVNO-ovi, kao što je Optimum Mobile (otvara se u novom prozoru), također sada primaju prednarudžbe.

Naručite unaprijed od Verizona

Verizon kaže da trenutni i novi kupci mogu dobiti do 1000 USD popusta na iPhone 13 (otvara se u novom prozoru), iPhone 13 mini (otvara se u novom prozoru), iPhone 13 Pro (otvara se u novom prozoru) ili iPhone 13 Pro Max ( Otvara se u novom prozoru) s opcijom zamjene (Otvara se u novom prozoru) na određenim neograničenim planovima. Poput AT&T-a, morat ćete se obvezati na obročni plan i dobit ćete kredit za plaćanje računa na 24 ili 30 mjeseci. Verizon također nudi do 500 dolara za pokrivanje troškova prelaska s drugog operatera virtualnom prepaid Mastercard karticom. (Određeni neograničeni planovi također nude produžena besplatna probna razdoblja za Apple Music i Apple Arcade.) Prednarudžbe počinju 17. rujna.

Preporuka naših urednika

Predbilježba od T-Mobilea

T-Mobile nudi nešto što se zove "Forever Upgrade". Zamijenite svoj kvalificirani pametni telefon i dobijte besplatni 5G iPhone (12 ili 13) na kvalificiranom planu, a svake dvije godine ili više nakon toga ostvarite do 800 USD popusta na vrijednost zamjene. T-Mobile tvrdi da možete "ponavljati zauvijek" ako se planirate doživotno posvetiti operateru.

Ako trenutačno nemate telefon za zamjenu, još uvijek možete kupiti novi iPhone 13 (Otvara se u novom prozoru) i dobiti status Forever Upgrade pri sljedećoj kupnji.

Ako ste na Magenta Max (ili Sprint Max) planu i mijenjate telefon koji ispunjava uvjete, možete dobiti besplatni iPhone 13 Pro (Otvara se u novom prozoru) (ili do 1000 USD popusta na iPhone serije 12 ili 13) s krediti preko 30 mjeseci. Za ostale planove, dobit ćete do pola popusta na iPhone 13 Pro ili do 500 USD popusta na bilo koju novu seriju iPhonea 13 na kreditu računa tijekom 30 mjeseci.

iPhone nije jedino što je Apple danas predstavio. Pogledajte ovaj videozapis za potpuni pregled:

PCMag logotip Sve što je Apple predstavio na iPhone 13 događaju

Napomena urednika: Ova je priča ažurirana 17. rujna kako bi se pokazalo da su Verizon i AT&T povećali iznos gotovine koji možete dati za iPhone 13 na 1000 USD.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up