Pozdrav Sidney: Kako streamati sve filmove vriska

Ako ste ljubitelj horora, teško je zanemariti seriju Vrisak. Uz izvrsne kritike i najbolji vikend otvaranja u franšizi, Vrisak VI definitivno je hit. Ako niste pogledali nijedan od prethodnih filmova – ili samo želite nadoknaditi prije odlaska u kino – lakše je nego ikad gledati ih strujanjem.

Filmovi Vrisak distribuiraju se na nekoliko servisa za strujanje, pa će vam za cijeli maraton trebati pretplata na Paramount+ ili računi s besplatnim uslugama Pluto TV i Tubi. Evo kako streamati sve filmove, pa čak i TV serije.

Índice
  1. vrisak (1996)
  2. Vrisak 2 (1997.)
  3. Vrisak 3 (2000.)
  4. Vrisak 4 (2011.)
    1. Preporuka naših urednika
  5. vrisak (2022)
  6. Vrisak VI (2023)

vrisak (1996)

Inspiriran ubojstvima Trbosjeka u Gainesvilleu 1990., Vrisak se odvija godinu dana nakon brutalnog ubojstva Casey Becker: njezina kolegica iz razreda Sidney Prescott (glumi je Neve Campbell) otkriva da je uhodi maskirani ubojica s nožem. Glumačku ekipu zaokružuju Courtney Cox (kao Gale Weathers), David Arquette (kao Dewey Riley), Matthew Lillard, Rose McGowan i Drew Barrymore u ulogama koje su pokrenule nekoliko karijera.

Učitajte ga: Paramount+(Otvara se u novom prozoru), Pluto TV(Otvara se u novom prozoru)

Kupnja/iznajmljivanje: YouTube TV (otvara se u novom prozoru)

Vrisak 2 (1997.)

Nakon što su dva studenta izbodena na projekciji (prikladno nazvanog) filma "Ubod", Sidney Prescott i Gale Weathers shvate da imaju ubojicu imitatora na slobodi (to je Ghostface, koji se također ubada u svim nastavcima). Započnite lov kako biste pronašli ubojicu prije nego što se ubijanje nastavi. Campbell, Cox i Arquette vraćaju se za Vrisak 2, a pridružuju im se Sarah Michelle Gellar i Jamie Kennedy.

Učitajte ga: Paramount+(Otvara se u novom prozoru), Pluto TV(Otvara se u novom prozoru)

Kupnja/iznajmljivanje: YouTube TV (otvara se u novom prozoru), Amazon Prime Video (otvara se u novom prozoru)

Vrisak 3 (2000.)

Scream 3 prati ubilački pohod na snimanju filma "Sting 3". Iako je Gale Weathers ponovno na sceni, samo Sidney Prescott može otključati tragove i pronaći ubojicu. Campbell, Arquette i Cox ponovno su se vratili, a zabavi se pridružuju Patrick Dempsey, Scott Foley, Parker Posey i drugi.

Učitajte ga: Paramount+(Otvara se u novom prozoru), Pluto TV(Otvara se u novom prozoru)

Kupnja/iznajmljivanje: YouTube TV (otvara se u novom prozoru), Amazon Prime Video (otvara se u novom prozoru)

Vrisak 4 (2011.)

Godinama nakon događaja iz prvog filma, Sidney se vraća u uspavani gradić Woodsboro kao stanica na svojoj turneji knjiga o samopomoći. Dok se ponovno povezuje sa starim i novim prijateljima, Ghostface se također vraća - i ponovno se povezuje sa svojom prvom ljubavi, ubijajući sve na svom putu. Campbellu, Arquette i Coxu pridružuju se Emma Roberts, Hayden Panettiere i Rory Culkin za Vrisak 4.

Učitajte ga: Paramount+(Otvara se u novom prozoru), Tubi(Otvara se u novom prozoru)

Preporuka naših urednika

Kupnja/iznajmljivanje: YouTube TV (otvara se u novom prozoru), Amazon Prime Video (otvara se u novom prozoru)

vrisak (2022)

Više od dva desetljeća je prošlo otkako je Ghostface započeo svoj ubilački pohod, a maskirani ubojica ponovno cilja na tinejdžere, u Vrisku - da, to je isti naslov kao i original iz 1996. godine. U središtu ubojstava leži smrtonosna tajna, a Sidney, Gale i ekipa vraćaju se na slučaj kako bi ga spriječili. Campbellu, Arquette i Coxu pridružuju se Melissa Barrera, Jack Quaid i Jenn Ortega.

Učitajte ga: Paramount+ (Otvara se u novom prozoru)

Kupnja/iznajmljivanje: Amazon Prime Video (otvara se u novom prozoru)

Vrisak VI (2023)

Vrisak VI prati preživjele iz prethodnog filma dok ostavljaju krvavu prošlost Woodsboroa iza sebe i odlaze u New York City. Ali Ghostfacea se nije tako lako riješiti i oni se ponovno nađu na meti serijskih uboda u Gradu koji nikad ne spava.

Sada u kinima; široko izdanje 10. ožujka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up