Pokemon Go: Kako uhvatiti Mewa

Svijet Pokémona uključuje mnoga moćna i tajanstvena bića koja se skrivaju na najteže dostupnim mjestima. Iako većina vrsta Pokémona postoji u izobilju, postoje posebna bića koja se smatraju jedinstvenima. Jedan od najtraženijih Pokémona na svijetu je Mew, koji se nalazi u Pokémon Go.

Mew postoji već nekoliko godina, ali ga ne možete pronaći na karti u igri. Umjesto toga, morat ćete izvršiti određene zadatke unutar posebne istraživačke kampanje igre pod nazivom A Mythical Discovery, koju vam je dao profesor Willow. Svaki dio kampanje sadrži tri različita zadatka.

Ako ste novi u igri, imamo nekoliko sjajnih savjeta za vas (i nekoliko upozorenja o tome gdje biste trebali, a gdje ne biste trebali igrati).

Ako želite pronaći Mewa, trebat će vam pomoć. Evo što točno trebate učiniti kako biste dobili najrjeđeg Pokémona od svih.

Oglas

Índice
  1. 1. Mitsko otkriće, 1. dio - Prijenosi
  2. 2. Mitsko otkriće, 2. dio - Izležena jaja
  3. 3. Mitsko otkriće, dio 3 - Racije i teretane
  4. 4. Mitsko otkriće, 4. dio - Medalje
  5. 5. Mitsko otkriće 5. dio - Uhvatite isto
  6. 6. Mitsko otkriće, 6. dio - Razvijte Magikarp
  7. 7. Mitsko otkriće, 7. dio - Zaokruži krivulju
  8. 8. Mitsko otkriće, 8. dio - Uhvati Mew

1. Mitsko otkriće, 1. dio - Prijenosi

Pokemon Go

Prvi dio vaše misije zahtijeva da zavrtite pet PokéStopova ili teretana, uhvatite 10 Pokémona i prebacite pet Pokémona. Prvi zadatak je dovoljno jednostavan; samo pronađite ove lokacije u svom području. Kada ste u dometu, moći ćete dodirnuti PokéStop ili Gym kako biste aktivirali lokaciju.

Pokémone možete uhvatiti tako da ih locirate na karti, priđete im i uključite se u sukob. Prvo, morat ćete nabaviti dosta poké loptica. Kada to učinite, možete ih prenijeti iz svoje kolekcije u zamjenu za Candy, što vam može pomoći da osnažite i razvijete svoje druge Pokémone.

Za prijenos uđite u glavni izbornik aplikacije i dodirnite gumb Pokémon kako biste vidjeli sva stvorenja u svojoj kolekciji. Odaberite onaj koji želite prenijeti, dodirnite izbornik hamburgera () i odaberite Prijenos. Također možete prenijeti više Pokémona odjednom tako da dugo dodirnete Pokémona i odaberete druge koje također želite prenijeti.

2. Mitsko otkriće, 2. dio - Izležena jaja

Mitsko otkriće, 2. dio - Izležena jaja

U drugom dijelu vaše misije od vas će se tražiti da zaradite dva slatkiša hodajući sa svojim prijateljem, izvodeći 10 sjajnih bacanja i izležući tri jaja. Igra vam omogućuje da odaberete jednog Pokémona koji će vas pratiti izvan svoje Poké lopte. Ako s prijateljem prijeđete određenu udaljenost, bit ćete nagrađeni bombonima. Budući da rjeđi Pokémoni zahtijevaju veće udaljenosti prije nego što budu nagrađeni, najbolje je koristiti najčešća stvorenja koja možete pronaći.

Kada pokušavate uhvatiti Pokémona, možete dodirnuti zaslon u određenim trenucima kako biste poboljšali bacanje i povećali šanse da ga uhvatite. Kada naiđete na Pokémona, vidjet ćete kako se svjetleći prsten pomiče prema unutra. Što je manji krug kada dodirnete, to je bolje bacanje, pa imajte to na umu kada pokušavate dobiti odličan množitelj bacanja.

Tijekom svog putovanja možete skupljati jaja iz kojih će se izleći Pokémon. Ako imate inkubator za jaja, možete staviti jaje u njega. Svako jaje zahtijeva da prijeđete određenu udaljenost dok se ne izleže. Što je jaje rjeđe, to će trebati više vremena da se izleže. Ako pokušavate brzo dovršiti ovu potragu, koristite obična jaja u svom inventaru.

3. Mitsko otkriće, dio 3 - Racije i teretane

Mitsko otkriće 3. dio - racije i teretane

Ovo je mjesto gdje stvari postaju malo izazovnije. Da biste dovršili ovaj dio misije, morate doći do razine 15, boriti se s dva napada i boriti se dva puta u teretani. Iskustvene bodove možete zaraditi hvatanjem Pokémona, leženjem jaja, interakcijom s PokéStopovima i borbama u teretanama. Ako tek počinjete, ovo bi moglo potrajati.

Da biste se borili u teretani, morate je pronaći na karti i otputovati do nje. Kada budete u dometu, moći ćete poslati svoje Pokemone protiv Pokemona voditelja teretane. Raid bitke se također odvijaju u teretanama, međutim, Raid će zahtijevati da radite zajedno s drugim igračima kako biste porazili moćnog Raid Bossa.

4. Mitsko otkriće, 4. dio - Medalje

Mitsko otkriće, dio 4 - Medalje

Četvrta faza vaše potrage zahtijevat će od vas da zaradite srebrnu Kanto medalju, razvijete 20 Pokémona i zaradite dodatnih pet bombona hodajući sa svojim prijateljem Pokémonom. Već znate kako zaraditi bombone od prije, ali ostali zadaci su novi.

U igri Pokémon Go, treneri mogu zaraditi medalje za otključavanje određenih postignuća u igri. Kanto medalja se stječe registracijom Pokémona iz regije Kanto (prvih 150) u vaš Pokédex. To znači da ih morate samo susresti tijekom putovanja, a ne nužno i uhvatiti. Dodavanjem 50 jedinstvenih Pokémona u svoj Pokédex dobit ćete srebrnu medalju.

Znate da Pokémon može evoluirati, ali način na koji to radi u Pokémon Go drugačiji je od načina na koji biste to radili u drugim igrama. Morate skupljati bombone specifične za svoje Pokémone da biste ih razvili. Ako Pokémon evoluira dva puta, koštat će 50 bombona, ali ako evoluira tri puta, koštat će 25 za prvu evoluciju, a zatim 100 za drugu. Imajte to na umu kada birate za koje ćete Pokémone skupljati bombone.

5. Mitsko otkriće 5. dio - Uhvatite isto

Mythical Discovery Part 5 - Uhvatite isto

Peti dio ove potrage je težak. Morate uhvatiti Ditto, uhvatiti 10 Pokémona tipa duhova i izvesti 20 sjajnih bacanja. Već znate kako poboljšati svoja bacanja od ranije u procesu, ali pronalaženje ovih Pokémona može biti izazovno.

Ditto je Pokémon koji se može transformirati u druge Pokémone, a da stvar bude stvarno teška, zapravo ga ne možete vidjeti na karti. Da biste uhvatili Ditto, jednostavno ćete ga morati uhvatiti dok je prerušen u još jednog Pokémona. Srećom, postoji samo nekoliko tipova u koje će se pretvarati. Poznato je da se maskira kao Pidgey, Rattata, Zubat, Mankey, Gastly, Sentret, Hoothoot, Yanma, Remoraid, Zigzagoon, Taillow, Whismur i Gulpin. Dakle, ako uočite jednog od njih na karti, bilo bi dobro krenuti za njima.

Ghost Pokémon može biti teško pronaći u divljini, a sa samo 10 u igri, tražit ćete ih nadaleko. Međutim, postoje lakši načini da ih pronađete ako imate vremena. Vjerojatnije je da će se Pokemoni duhovi pojaviti noću, dakle obično između 20 i 8 ujutro u vašem lokalnom području. Također možete potražiti gnijezda gdje se mogu okupiti, na primjer u blizini groblja i parkirališta.

6. Mitsko otkriće, 6. dio - Razvijte Magikarp

Mitsko otkriće, 6. dio - Razvijte Magikarp

Ovaj dio potrage će vam vjerojatno oduzeti neko vrijeme. Morate dosegnuti razinu 25, razviti Magikarp i boriti se u 10 racija. Prelazak na nižu razinu i Raid Battles jednostavno će zahtijevati da ga izbrusite, ali Magikarpa je teško razviti u Gyarados. Magikarp treba 400 bombona za razvoj, što ga čini jednim od najtežih za razvoj. Kao Pokémon vodenog tipa, moći ćete pronaći mnogo ovih riba oko vodenih površina.

7. Mitsko otkriće, 7. dio - Zaokruži krivulju

Mitsko otkriće, dio 7 - Zabaci krivulju

Sedmi dio misije traži od vas da uhvatite 50 Pokémona koristeći bobice, zaradite zlatnu Kanto medalju i izvedete izvrsnu krivulju. Da biste zaradili ovu medalju, morat ćete napuniti svoj Pokédex sa 100 Pokémona iz regije Kanto. Druga dva zadatka su malo kompliciranija.

Možete upotrijebiti nekoliko različitih vrsta bobica kako biste stekli određene prednosti u odnosu na Pokémone koje uhvatite. Upotrijebite Razz Berry ili Golden Razz Berry kako biste povećali šanse za uspješno hvatanje. Pinap Berry ili Silver Pinap Berry će udvostručiti količinu slatkiša koju će trener dobiti od hvatanja. Koristite Nanab Berry da usporite Pokémonovo kretanje i olakšate njegovo hvatanje. Bobice se mogu skupljati na PokéStopovima, u teretanama, na višim razinama, u napadima na šefove i istraživačkim misijama.

Kao što znate, vi kontrolirate otpuštanje svojih poke loptica tijekom susreta kako biste povećali šanse za uspješno hvatanje. Za ovaj određeni zadatak morat ćete izvesti Curveball, što ćete učiniti tako da držite Poké loptu, okrenete je i otpustite na takav način da padne unutar kruga ispred Pokémona. Ako to učinite kako treba, izvući ćete izvrsnu krivulju i proći ovaj dio misije. Obavezno nabavite poke loptice i vježbajte kako biste to učinili kako treba.

8. Mitsko otkriće, 8. dio - Uhvati Mew

Mitsko otkriće, 8. dio - Uhvatite mjau

Kada završi sedmi dio, naići ćete na Mewa. Uhvatite mitskog Pokémona koji će vas obasuti dodatnim nagradama od profesorice Willow. Srećom, ako ste dogurali ovako daleko, nema šanse da doživite neuspjeh; Mew ima stopu hvatanja od 100 posto i stopu bijega od 0 posto. Samo imajte na umu da će se Mew puno kretati tijekom susreta, pa svakako spakirajte puno Poke loptica u slučaju da propustite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up