Pokemon Go: Kako uhvatiti Celebija

U svijetu igre Pokémon Go kriju se stotine Pokémona, ali neki su rjeđi od drugih. Ovi mitski Pokémoni dostupni su u službenim natjecanjima, kampanjama i racijama, ali postoje neki za koje je potrebno malo više truda da bi se prijavili.

Mew je bio prvi Pokémon koji se mogao uhvatiti kroz posebnu istraživačku kampanju u igri. Sada je Nintendo dodao još jedno stvorenje na popis, mitskog Vidovnjaka i Pokemona travnatog tipa poznatog kao Celebi.

Nije tako jednostavno kao pronaći ga na karti igre. Morate dovršiti posebnu istraživačku kampanju A Ripple in Time kako biste dobili priliku uhvatiti ovo vrijedno džepno čudovište. Još se niste uspjeli dočepati Celebija? Evo kako to učiniti.

Oglas

Índice
  1. 1. Valovi u vremenu 1. dio - bitka
  2. 2. Talasi u vremenu 2. dio - Evolucija
  3. 3. Valovi u vremenu 3. dio - Izležena jaja
  4. 4. Talasi u vremenu 4. dio - Espeon
  5. 5. Talasi u vremenu 5. dio - Umbreon
  6. 6. Talasi u vremenu, 6. dio - Stavke
  7. 7. Valovi u vremenu, 7. dio - Baci krivu loptu
  8. 8. Valovi u vremenu, 8. dio - Uhvatite Celebiusa

1. Valovi u vremenu 1. dio - bitka

pokemoni idu u teretanu

Prvi dio vaše potrage vrtit će se oko borbe vaših Pokémona protiv drugih. Prva stvar koju trebate učiniti je ojačati svog Pokémona pet puta skupljanjem zvjezdane prašine i slatkiša. Nabavite Stardust hvatanjem ili hranjenjem Pokémona u teretani. Dobijte Candy prijenosom Pokémona u zamjenu za njihove specifične Candy. Morat ćete uloviti puno Pokémona da biste prošli ovaj.

Nakon što pokrenete svog Pokémona, morat ćete se dvaput boriti u teretani i jednom u napadu. Pronađite teretanu na karti i kada budete u dometu, možete izvršiti oba zadatka. Možete se boriti u Gym Battleu sami, ali Raid će zahtijevati da radite zajedno s drugim igračima kako biste pobijedili jednog snažnog Pokémona.

2. Talasi u vremenu 2. dio - Evolucija

Valovi u vremenu, 2. dio - Razviti se

U drugom dijelu vaše misije, radit ćete pomalo od svega. Morat ćete steći tri prijatelja u igri tako što ćete podijeliti svoj kod trenera s drugim igračima i poslati zahtjeve za prijateljstvo osobama koje poznajete. Također morate uhvatiti tri Pokémona tri dana zaredom (dakle ukupno devet), što ne bi trebalo biti previše teško.

Najteži dio svega je to što ćete morati evoluirati evoluiranog Pokémona travnatog tipa. Što se tiče zahtjeva, to malo sužava stvari. To znači da ćete morati evoluirati svog Ivysaura u Venusaura, svog Weepinbella u Victreebela, svog Bayleefa u Meganiuma itd. Zapamtite, vrste trave općenito se nalaze na otvorenim poljima i šumovitim područjima.

3. Valovi u vremenu 3. dio - Izležena jaja

pokemon jaja

Treći dio vaše misije postaje malo specifičan sa svojim zadacima. Morate dosegnuti razinu 25 u igri. Možete napredovati kao trener hvatajući Pokémone, ležeći jaja, komunicirajući s PokéStopovima i boreći se u teretanama. Također morate izleći devet jaja, što možete učiniti skupljajući jaja i inkubatore i zatim hodajući okolo određenu udaljenost. Budući da obična jaja zahtijevaju manje hodanja, dobro je koristiti ih u ovoj situaciji ako želite brzo proći ovaj dio.

Da biste krenuli naprijed, također morate upotrijebiti Sunčev kamen da biste razvili Gloom u Bellossom ili Sunkern u Sunflor. Budući da su oba Pokemona rijetka u divljini, teško je reći koji je najbolji za ciljanje. Imajte na umu da će Gloom također trebati 100 bombona za razvoj, dok će Sunkern trebati samo 50, što bi vam na kraju moglo uštedjeti dosta vremena.

4. Talasi u vremenu 4. dio - Espeon

pokemon go

Sljedeća dva dijela vrlo su fokusirana na Eevee, pa provjerite jeste li ih do sada pronašli dosta. U osnovi, morate razviti Eevee u Espeon, što je zapravo dvodijelni proces. Budući da će Eevee normalno evoluirati u Vaporeon, Jolteon ili Flareon s 25 bombona, prvo morate učiniti da vaš Eevee postane Espeon.

To možete učiniti tako da dodijelite Eevee za prijatelja i hodate 10 km. Ovo će dovršiti vaš prvi zadatak i omogućiti vam da dovršite drugi. Sada ako upotrijebite 25 bombona na tom Eeveeu tijekom dana, on će se razviti u Espeon.

Dovršite ovaj dio potrage slanjem 20 darova svojim prijateljima. Idite na stranicu prijatelja i odaberite osobu kojoj želite poslati dar. Na PokéStops možete skupljati predmete za darivanje. Imajte na umu da svakog prijatelja možete darivati ​​samo jednom dnevno, pa ako želite ovo brzo proći, morat ćete se sprijateljiti s nekoliko ljudi. Treneri koji imaju 13 godina ili mlađi ne moraju proći ovaj korak, tako da će on sam dovršiti.

5. Talasi u vremenu 5. dio - Umbreon

Morate učiniti sve što ste učinili s Eevee u prošloj fazi, samo što ćete ovaj put Pokémone razvijati noću. Dodijelite Eevee kao svog prijatelja, ponovno hodajte 10 km, a zatim upotrijebite 25 bombona da ga noću razvijete u Umbreona. Jedina druga stvar koju trebate učiniti da biste napredovali je dovršiti razmjenu s drugim igračem.

Da biste trgovali, morate biti u neposrednoj blizini drugog igrača u stvarnom životu. Kada odlučujete koje ćete Pokémone zamijeniti s drugim igračem, važno je uzeti u obzir cijenu koju ćete morati platiti za posao. Pokémoni koji su već u igračevom Pokédexu koštat će manje od nabavke stvorenja koje još niste vidjeli.

6. Talasi u vremenu, 6. dio - Stavke

Pokemon go predmeti

Ovaj dio potrage zahtijeva od trenera da koriste neke od mnogih predmeta koje možete prikupiti u igri. Morate upotrijebiti 25 Pinap bobica dok hvatate Pokémone, što vam može pomoći da dobijete više slatkiša nakon uspješnog hvatanja. Pronađite ove artikle na PokéStops i u teretanama.

Od vas će se također tražiti da upotrijebite dvije evolucijske stavke za razvoj Pokémona. Ove posebne predmete možete dobiti na PokéStops i u teretanama ili ispunjavanjem istraživačkih zadataka. Zmajeve ljuske mogu se koristiti za razvoj Seadre u Kingdru. King's Rock će razviti Poliwhirl u Politoed i Slowpoke u Slowking. Metal Coat će razviti Onix u Steelix i Scyther u Scizor. Up-Grade može razviti Porygon u Porygon 2. Kao što smo vidjeli ranije, Sunstone može transformirati Gloom u Bellossom i Sunkern u Sunfloru.

Jedini drugi zadatak koji trebate učiniti je posjetiti PokéStops sedam dana zaredom. Ispunjavanjem ovog zadatka dobit ćete bonus i biti na dar vrijednim predmetom. Ovo je jednostavan način da dobijete predmet evolucije.

7. Valovi u vremenu, 7. dio - Baci krivu loptu

Valovi u vremenu, 7. dio - Baci krivu loptu

Zadaci u sedmom dijelu dobro funkcioniraju zajedno, tako da možete zaslužiti da završite sva tri u isto vrijeme. Morate uhvatiti 30 Pokémona travnatog ili psihičkog tipa, što znači da biste vjerojatno trebali neko vrijeme ostati na travnatoj površini. Psihički Pokémoni nemaju određeno područje koje vole nastanjivati, pa je bolje da ciljate vrste trave ako možete.

Dok ste zauzeti hvatanjem tih 30 Pokémona, mogli biste uvježbati svoju tehniku ​​bacanja jer trebate izvesti izvrsnu krivu loptu. Kada naiđete na Pokémona, zapravo možete kontrolirati gdje i kada ćete baciti Poké loptu. Odmjerite vrijeme kada je svjetlosni prsten najmanji i smatrat će se da je vaš zabačaj bolji. Da biste izveli Curveball, morate vrtjeti Poké loptu u krug i pustiti je na takav način da padne unutar kruga ispred Pokémona. Ako to učinite kako treba, izvući ćete izvrsnu krivulju i proći ovaj dio misije.

Kako budete hvatali Pokémone, nadamo se da ćete prikupiti i onoliko stvorenja koje ste vidjeli prije nego budete trebali zaraditi zlatnu medalju Johto da biste nastavili dalje. Da biste zaradili ovu medalju, morat ćete napuniti svoj Pokédex sa 100 Pokémona iz Johto regije.

8. Valovi u vremenu, 8. dio - Uhvatite Celebiusa

Pokémon Celebi

Kada završite sedmi dio, naići ćete na Celebija i imati priliku uhvatiti mitskog Pokémona. Slavne osobe će se teleportirati po ekranu tijekom vašeg susreta, čineći proces snimanja pomalo teškim. Ipak, Celebi ima stopu ulova od 100 posto, tako da ćete zajamčeno ponijeti jednog kući sa sobom ako ste stigli dovde. Ako imate problema s držanjem Celebija u Poké Ballu, bacanje Curveballa povećat će vašu stopu hvatanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up