Oznojite se: 7 usluga strujanja s vježbama na zahtjev

"Još uvijek gledaš?" vaša usluga strujanja traži, dok sjedite zavaljeni, zamućenih očiju, nekoliko sati opijanja. Svi smo bili tamo. Ali moguće je imati aktivnije iskustvo kada pritisnete gumb za reprodukciju.

Postoje brojne samostalne usluge strujanja vježbanja, od Apple Fitness+ do Obé Fitness. No usluge strujanja na koje ste se možda već pretplatili ili ih koristite imaju na raspolaganju razne tečajeve vježbanja. Problem je u tome što može biti vježba samo pronaći ih. Taj smo dio obavili za vas i sastavili ovaj popis fitness rutina koje možete pronaći među svojim omiljenim serijama i filmovima.

Naravno, ove ponude podliježu istim dolascima i odlascima kao i sve ostalo na popularnim servisima za strujanje. Dakle, ako pronađete omiljenu vježbu i ona nestane, upišite njezin naziv u tražilicu po svom izboru da vidite je li pronađena negdje drugdje. A ako tražite nešto novo, pokušajte pretražiti "tjelovježba" ili "fitnes" na svom omiljenom servisu za strujanje.

Índice
 1. 1. Nike Training Club na Netflixu
  1. Trenerski klub Nike
 2. 2. Glavni video
  1. Joga
  2. Vježbe za cijelo tijelo
 3. 3. Nadstrešnica
  1. Jane Fonda
  2. Richard Simmons
  3. Trening snage
  4. Joga
 4. 4. PBS
  1. Vježba za cijelo tijelo
  2. Joga
 5. 5. Roku kanal
  1. Trbušni ples
  2. Vježba za cijelo tijelo
  3. Joga
 6. 6. Pucketanje
  1. Joga
 7. 7. Cijevi
  1. Vječni fitness
  2. Barre
  3. Trbušni ples
  4. Preporuka naših urednika
  5. Ples
  6. Vježba za cijelo tijelo
  7. Jane Fonda
  8. Prenatalni
  9. Trening snage
  10. Toniranje
  11. Joga

1. Nike Training Club na Netflixu

nike trening klub

Nike Training Club Bodyweight Burn (Zasluge: Netflix)

Prošlog mjeseca Netflix je najavio da će po prvi put na platformu dovesti satove fitnessa. Prvih 30 sati predavanja Nike Training Cluba prekinuto je 30. prosinca, a druga serija se očekuje negdje ove godine. Istražite tečajeve kroz nekoliko fitness programa, uključujući Kickstart Fitness with the Basics, Two Weeks to a Stronger Core, Fall in Love with Vinyasa Yoga i HIT & Strength with Tara. Postoje i zbirke od 10, 20 i 30 minuta.

Ovi treninzi dostupni su za sve razine pretplate na Netflix, uključujući njegovu novu razinu od 6,99 USD mjesečno s oglasima. Potražite "Nike" na Netflixu ili kliknite jednu od poveznica u nastavku.

nike trening klub

Nike Training Club Feel-Good Fitness (Zasluge: Netflix)

Trenerski klub Nike

2. Glavni video

Ove Amazon ponude su besplatne uz Prime Video.

Prime Video 15 minuta joge

Prime Video 15 Minute Yoga Power Flow 2.0 (Zasluge: Prime Video)

Joga

Postoje neke vrlo ciljane vježbe joge na Amazonu, posebno serija s Maggie Binkley koja nudi 15-minutne sesije koje je lako uklopiti u vaš dan. Postoji i nekoliko dužih programa u razredu koji vam daju nešto novo za svaki dan u mjesecu.

glavni video 15 minuta kardio

Prime Video 15 Minute Cardio Burn 5.0 (Zasluge: Prime Video)

Vježbe za cijelo tijelo

Za one koji traže vježbu koja im može izdržati kroz tjedan, Maggie Binkley vodi 15-minutni Cardio Burn 5.0 trening koji ne zahtijeva nikakvu opremu. Svakodnevna serija vježbi za cijelo tijelo uglavnom je bez opreme i nudi raznolikost tijekom tjedna.

PCMag logotip Najbolji uređaji za praćenje fitnessa za 2022

3. Nadstrešnica

Kanopy je besplatan uz vašu iskaznicu javne knjižnice ili sveučilišnu e-poštu. Koristi kreditni sustav; svatko dobije 10 bodova mjesečno, a svaka stvar koju gledate pojede jedan kredit. Međutim, kao što Kanopy (Otvara se u novom prozoru) napominje, određeni odabiri imaju razdoblje gledanja od 48 ili 72 sata, tijekom kojeg nešto možete gledati koliko god puta želite, tako da možete vidjeti ove treninge više od 10 puta u mjesecu ovisno o tome koliko ste ambiciozni u svojoj fitness rutini.

Jane Fonda

Jane Fonda nekada je bila kraljica aerobika. Oni koji žele nadoknaditi njezine klasične vježbe iz 80-ih mogu ovdje pronaći neke od njezinih najpopularnijih, a da ne moraju pronaći videorekorder.

Canopy jane fonda vježba

Potpuni Kanopy trening Jane Fonde (Zasluge: Kanopy)

Richard Simmons

Postoji slična nostalgija za Richarda Simmonsa. Četiri od pet tomova njegove knjige Sweatin' to the Oldies mogu se pronaći u ovoj zbirci.

Trening snage

Vježbanje snage ponekad može biti usamljen pothvat, ali ovi videozapisi to mogu učiniti manje. Essentials of Strength Training čak uključuje i vježbu za dvije osobe.

Joga

Yoga se može prilagoditi svakom tijelu i to naglašava sva Kanopyjeva ponuda. Nježna joga za Parkinsonovu bolest ima modifikacije za mnoge razine kretanja, a serija Joga za zdravlje bavi se raznim zdravstvenim stanjima i problemima.

4. PBS

Ovi treninzi su besplatni putem PBS.org. Pustite ih s prijenosnog računala ili ih pošaljite na TV putem Google Casta ili AirPlaya.

Vježba za cijelo tijelo

Podružnica PBS-a na Djevičanskim otocima nudi vježbe s nekim od najpopularnijih instruktora fitnessa u tom području. Sve treninge možete izvoditi u svom dnevnom boravku bez posebne opreme.

Joga

PBS Breathe Yoga za djecu

PBS Breathe Yoga za djecu (PBS)

Satovi joge na PBS-u idu duboko uz određene poze. Yoga Basics with Patty, YNDI i Yoga in Practice imaju sesije usredotočene na određene poze. Joga za oporavak je za one s PTSP-om. Satovi Breathe Yoge za djecu snimaju se na otvorenom i unose dašak bezbrižnosti u smirujuću praksu.

5. Roku kanal

Bez obzira imate li Roku ili ne, možete preuzeti aplikaciju The Roku Channel na podržane uređaje i pronaći mnoštvo opcija za fitness (Otvara se u novom prozoru).

Trbušni ples

Roku kanal Shimmy

Kanal Roku Shimmy (Kanal Roku)

Za vježbanje koje je senzualnije od običnog znojenja, tu je ova serija od 26 epizoda koja vam pomaže naučiti osnove trbušnog plesa.

Vježba za cijelo tijelo

Popsugar Fitness Series omogućuje vam isprobavanje svih najnovijih fitness trendova kod kuće prije nego što platite bilo kakve osobne sate.

Joga

Satovi joge obično traju jedan sat, s dovoljno vremena na kraju da vas dovede do osjećaja mentalnog blagostanja koje odgovara fizičkom. To uključuje jogu za emocionalno blagostanje s Erindom. U međuvremenu, yoga za artritis dizajnirana je posebno za osobe s artritisom ruku.

6. Pucketanje

Crackle je besplatan i dostupan na raznim uređajima (Otvara se u novom prozoru). Iako je njegova ponuda ograničena, često se mijenja, stoga potražite određene kategorije ili samo upišite "tjelovježba" ili "fitnes" u okvir za pretraživanje.

Joga

Učitelj joge i meditacije Howard Napper ima dva sata o Crackleu: jedan za opuštanje i jedan za vraćanje budnosti.

7. Cijevi

Tubi je besplatan izvor filmova i emisija, kao i sadržaja za fitness, podržan oglasima. Preuzmite aplikaciju na svoj uređaj za strujanje (otvara se u novom prozoru) po izboru.

Vječni fitness

Serija Ageless Fitness s Lucy Lloyd-Barker ima niz vježbi za starije ljude.

Tubi Ageless Fitness

Tubi Ageless Fitness Total Body Toning (Zasluga: Tubi)

Barre

Barre tečajevi mogu biti vrlo skupi, ali postoji pet besplatnih tečajeva na Tubi.

Trbušni ples

Uz Shimmy seriju možete naučiti osnove trbušnog plesa i dobro se vježbati.

Preporuka naših urednika

Ples

Ako nikada prije niste vježbali ples, serija za apsolutne početnike pokriva korake.

Vježba za cijelo tijelo

Pronalaženje vježbe za cijelo tijelo koja vam odgovara zahtijeva pokušaje i pogreške. Srećom, na Tubi ima dosta toga za isprobati.

cijevi klize u ljeto

Tubi ulazi u ljeto s Fionom i Alice (Zasluge: Tubi)

Jane Fonda

Dva klasika Jane Fonda nalaze se na Tubiju, jedan je osmišljen kako bi vam ubrzao otkucaje srca, a istovremeno smanjio utjecaj na vaše zglobove, a drugi je usmjeren na toniranje.

Prenatalni

Buduće mame imaju dovoljno toga i bez pronalaska tečajeva tjelovježbe. Program prenatalne obuke je temeljit i može se koristiti tijekom sva tri trimestra.

Trening snage

Možete postići rezultate poput bootcampa kod kuće s osnovnom opremom i ovim serijama.

Toniranje

Obje serije toniranja koje se nalaze na Tubi kombiniraju različite discipline kako bi vam pomogle u postizanju vaših ciljeva toniranja.

Joga

Ako tražite praksu joge koja donosi smirenost, možete isprobati Namaste jogu, ili ako više volite onu koja se fokusira na kondiciju, isprobajte kolekciju Joge za cijelo tijelo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up