Ostanite informirani: Kako pregledati fotografije svoje pošte prije nego što stigne

Pitate se kakva će pisma, računi, čekovi i smeće stizati u vaš poštanski sandučić? Jeste li se ikada zapitali trebate li uopće danas podići svoju poštu? Ako se prijavite za informiranu isporuku s US Postal Service, možete vidjeti što vam dolazi prije nego što stigne.

Nakon što se prijavite, primit ćete e-poštu svakog jutra s fotografijama koverti koje bi trebale stići u vaš sandučić tog dana. Ove će slike prikazivati ​​prednju stranu svake pošte, uključujući povratnu adresu. Informirana dostava može biti korisna ako čekate važan ček ili kada niste kod kuće i želite pratiti što se skuplja u poštanskom sandučiću.

Informirana dostava dostupna je na raznim lokacijama u SAD-u već nekoliko godina. Evo kako se prijaviti za ovu besplatnu uslugu

Índice
  1. Provjera dostupnosti
  2. Napravite račun (ili se prijavite)
  3. Kako pregledati svoju poštu
    1. Preporuka naših urednika
  4. Aktivirajte e-poštu

Provjera dostupnosti

Ispunite svoju adresu

Prvo što trebate učiniti je registrirati se pri USPS-u i provjeriti ispunjava li vaša adresa pravo. Idite na web stranicu Informed Delivery (otvara se u novom prozoru) i kliknite Prijavite se besplatno. Na sljedećem ekranu unesite svoju adresu i kliknite Nastaviti.

Slažete se s odredbama i uvjetima

(Zasluge: Lance Whitney/USPS)

Ako ispunjavate uvjete, sljedeći zaslon će vam reći da vaša adresa ispunjava uvjete za primanje slika poštom koje bi uskoro trebale stići. Označite okvir za prihvaćanje uvjeta i odredbi i kliknite Nastaviti.

Napravite račun (ili se prijavite)

Odaberite korisničko ime i lozinku

(Zasluge: Lance Whitney/USPS)

Potreban vam je račun za korištenje informirane dostave. Ako ga već imate, kliknite na primijeniti link u gornjem desnom kutu i unesite svoje korisničko ime i lozinku. Ako ne, upotrijebite obrazac za kreiranje računa odabirom korisničkog imena i lozinke, postavljanjem sigurnosnih pitanja i odgovora te dodavanjem svojih podataka za kontakt.

potvrdi svoj identitet

Kada završite, kliknite Nastaviti. Ako ste izradili novi račun, od vas će se tražiti da potvrdite svoj identitet putem interneta ili poštom. Pod pretpostavkom da to želite učiniti brzo, odaberite Potvrdite svoj identitet online da to učini putem e-pošte. Nakon što se prijavite ili kreirate svoj račun, informirana dostava bit će postavljena.

Kako pregledati svoju poštu

Pogledajte svu poštu koja je spremna stići

Svoju pristiglu poštu možete vidjeti putem dnevne e-pošte ili putem web stranice USPS-a. Kada se prijavite na web stranicu, usluga će pokazati koliko ste pošte i paketa primili u proteklom tjednu.

Odaberite Poštanske pošiljke da biste vidjeli standardna pisma koja vam stižu. Pomaknite se prema dolje da biste vidjeli svu poštu koja je spremna stići. Kliknite na kartice za sve prethodne dane u prošlom tjednu da vidite prethodne poruke e-pošte.

Pogledajte sve pošiljke za taj dan

(Zasluge: Lance Whitney/USPS)

Kliknite desnu strelicu iznad određene poruke da biste vidjeli veću sliku iste. Možete kliknuti desnu ili lijevu strelicu da vidite sve pošiljke za taj određeni dan.

Ako niste primili određeni komad pošte koji je trebao biti isporučen, označite okvir pored njega Nisam primio ovu pošiljkua obavijest će biti poslana u poštanski ured.

Preporuka naših urednika

Provjerite pakete

(Zasluge: Lance Whitney/USPS)

Kliknite na Paketi da biste vidjeli sve pakete koji bi uskoro trebali stići, kao i one koji su već trebali stići. To će vam pokazati kada je isporuka obavljena, gdje je ostavljena i koja je služba izvršila isporuku.

Pogledajte određeni paket

(Zasluge: Lance Whitney/USPS)

Kliknite desnu strelicu za određeni paket kako biste vidjeli detaljniju povijest praćenja koja će vam pokazati put koji je prošao od objekta do vašeg kućnog praga.

Aktivirajte e-poštu

Aktivirajte e-poštu

Kako biste bili sigurni da ste postavljeni za primanje e-pošte, kliknite na postavke ikonu u gornjem desnom kutu web stranice i uključite prekidač ispod Dnevni sažetak obavijesti e-poštom. Također možete provjeriti sve druge obavijesti koje želite primati. Kada završite, kliknite na Spremi postavke gumb na dnu.

Prikaži e-poštu

(Zasluge: Lance Whitney/USPS)

Onda biste trebali početi primati e-poštu svako jutro sa fotografijama prednje strane svake omotnice koja bi trebala stići u vaš poštanski sandučić tog dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up