NFL playoff se vraća! Evo kako gledati svaku veliku utakmicu

Postoji više načina nego ikad za gledanje nogometa. Možete okupiti prijatelje i okupiti se oko TV-a kako biste gledali tradicionalno emitiranu utakmicu poput generacija prije vas, ili možete iskoristiti prednosti današnjih usluga streaminga videa za praktičnost na mreži. Gledanje sporta može biti teško ovisno o vašoj regiji i pretplatničkoj usluzi (vodič za streaming JustWatch nedavno je dodao značajku sportskog pretraživanja), ali naš NFL vodič za streaming ima sve što trebate znati da pratite svoje omiljene timove.

Međutim, kada su u pitanju sportovi uživo, najvažnije je znati kada (Otvara se u novom prozoru) i gdje se utakmica odvija. Utakmice NFL-a općenito se emitiraju u četiri termina – na različitim mrežama – tijekom regularne sezone: Nogomet četvrtkom navečer (Prime Video), Nedjeljno popodne (CBS i FOX), Nogomet nedjeljom navečer (NBC) i Nogomet ponedjeljkom navečer (ESPN).

Índice
  1. Kako gledati Super Bowl LVII
    1. Preporuka naših urednika
    2. Nedjelja 2/12

Kako gledati Super Bowl LVII

Počela je regularna sezona NFL-a, a runde doigravanja su odredile dvije momčadi koje idu u veliku utakmicu: Kansas City Chiefsi i Philadelphia Eagles. Pogledajte naš vodič za strujanje koji opisuje kako gledati Super Bowl s bilo kojeg mjesta. Ako samo želite znati vrijeme početka Super Bowla, mi ćemo vas pokriti.

Preporuka naših urednika

Nedjelja 2/12

PCMag logotip Usluge video streaminga: Što biste trebali znati

Za više informacija o sportu i strujanju pogledajte naše odabire najboljih servisa za strujanje sportova i naš vodič o tome kako gledati drugu vrstu nogometa, Svjetsko prvenstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up