Ne propustite cilj: Kako prenositi Svjetsko prvenstvo 2022

Sjedinjene Države možda nisu sustigle ostatak svijeta kada je u pitanju cijenjenje nogometa (nogometa), ali sve veći broj američkih navijača pada na prekrasnu igru ​​posljednjih godina. Dakle, kada se FIFA Svjetsko prvenstvo vrati ove jeseni, očekujte da više vaših prijatelja postane dio međunarodne publike. S pravom uslugom za streaming videa možete se pridružiti zabavi. Evo kako gledati Svjetsko prvenstvo 2022. na mreži.

Índice
 1. Kada je Svjetsko prvenstvo 2022.?
 2. Koja je zemlja domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva 2022.?
 3. Tko se kvalificirao za Svjetsko prvenstvo 2022.?
 4. Gdje mogu gledati Svjetsko prvenstvo 2022.?
  1. Preporuka naših urednika
 5. Kako prenositi Svjetsko prvenstvo 2022. u inozemstvu?
 6. Koja je službena pjesma Svjetskog prvenstva u nogometu 2022.?

Kada je Svjetsko prvenstvo 2022.?

Svjetsko prvenstvo 2022. počinje u nedjelju, 20. studenog, s utakmicama grupne faze u 11 sati EST. Odatle se turnir seli u nokaut utakmice, četvrtfinale i polufinale.

Utakmica za treće mjesto, Hrvatska - Maroko, igra se u subotu, 17. prosinca u 10 sati EST.

Posljednja utakmica prvenstva, Argentina protiv Francuske, igrat će se u nedjelju, 18. prosinca u 10:00 EST.

Za detaljniji raspored pogledajte web stranicu FIFA-e (otvara se u novom prozoru).

Koja je zemlja domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva 2022.?

Svjetsko prvenstvo 2022. godine održava se u Lusail Cityju u Kataru. Turnir se suočio s nekim kontroverzama u vezi s uvjetima rada migranata koji okružuju izgradnju kultnog stadiona Lusail u zemlji domaćinu, među ostalim pitanjima ljudskih prava. Ekstremne vrućine u regiji također su razlog zašto se ovo Svjetsko prvenstvo održava kasnije tijekom godine.

Tko se kvalificirao za Svjetsko prvenstvo 2022.?

Reprezentacije koje se plasiraju na Svjetsko prvenstvo podijeljene su u skupine za prve utakmice. Ovdje je osam skupina, od kojih se svaka sastoji od četiri zemlje.

 • Grupa A: Katar, Ekvador, Senegal, Nizozemska

 • Grupa B: Engleska, IR Iran, SAD, Wales

 • Grupa C: Argentina, Saudijska Arabija, Meksiko, Poljska

 • Grupa D: Francuska, Danska, Tunis, Australija

 • Grupa E: Španjolska, Njemačka, Japan, Kostarika

 • Grupa F: Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska

 • Grupa G: Brazil, Srbija, Švicarska, Kamerun

 • Grupa H: Portugal, Gana, Urugvaj, Republika Koreja

Gdje mogu gledati Svjetsko prvenstvo 2022.?

U Sjedinjenim Američkim Državama, Fox Sports (Fox i FS1) uživo će prenositi Svjetsko prvenstvo. Dakle, ako koristite YouTube TV ili bilo koju drugu uslugu TV streaminga uživo koja može pristupiti tim kanalima, možete gledati ove utakmice dok se odvijaju.

Nekoliko drugih usluga video-streaminga omogućit će pretplatnicima da gledaju igre izravno putem čarolije Interneta. Prijenos Svjetskog prvenstva gledajte na FuboTV, Peacock, Sling TV i Vidgo.

Preporuka naših urednika

Kako prenositi Svjetsko prvenstvo 2022. u inozemstvu?

Budući da je ovo posebno globalni događaj, većina publike Svjetskog prvenstva dolazi iz drugih zemalja, a ti gledatelji zaslužuju i prikladne mogućnosti online prijenosa. Telemundo će prenositi utakmice na španjolskom, pa provjerite taj kanal kao opciju. Gledatelji iz Ujedinjenog Kraljevstva mogu koristiti BBC iPlayer i ITV Hub.

Naravno, najbolji način da zaobiđete regionalna ograničenja na internetu je korištenje VPN-a. To ne samo da vam pomaže da ostanete sigurni i sigurni na mreži, već vam također omogućuje lažiranje vaše lokacije na poslužitelju u drugoj zemlji. Dakle, bez obzira gdje se nalazite, VPN vam može omogućiti gledanje Svjetskog prvenstva. Samo imajte na umu da svaka usluga video streaminga ne radi sa svakim VPN-om.

Koja je službena pjesma Svjetskog prvenstva u nogometu 2022.?

Umjesto jedne himne, ovoga puta FIFA Svjetsko prvenstvo ima cijeli soundtrack službenih pjesama. Ako želite uživjeti se u duh Svjetskog nogometnog prvenstva 2022., pojačajte zvučnike i poslušajte "Arhbo" Ozune i GIMS-a; "Hayya Hayya (Bolje zajedno)" Trinidad Cardona, David i AISHA; i "Light The Sky" Nore Fatehi, Balqeesa, Rahma Riad i Manala. Pjesme biste trebali pronaći na Spotifyju ili drugim servisima za strujanje glazbe.

Želite li gledati više od nogometa? Pogledajte naše odabire najboljih usluga sportskog streaminga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up