MultiVersus: 7 savjeta i trikova koji će vam pomoći da dominirate bojnim poljem

Platformeri imaju reputaciju ležernijih borilačkih igara. Možda je to zbog žanra koji je iznjedrio Super Smash Bros., igra o maznim Nintendovim maskotama koje jedna drugu izbacuju sa šarenih pozornica. Ali nemojte pogriješiti, ovo su borbene igre u potpunosti, a najnoviji platformer spreman uhvatiti taj natjecateljski duh je MultiVersus iz Warner Brosa. Igre.

S popisom koji uključuje Batmana, Velmu Dinkley, LeBrona Jamesa i Aryu Stark, MultiVersus ima sve. Osim toga, programeri u Player First Games također ulažu ozbiljne napore (i ozbiljan novac za turnire) kako bi ovu besplatnu platformsku borac pretvorili u zadovoljavajuće natjecateljsko esport iskustvo. Imamo nekoliko problema s načinom na koji igra MultiVersus, ali igra ima dovoljno jaku osnovu da podrži ovaj cilj.

Ako želite poboljšati svoju igru ​​i pridružiti se MultiVersus eliti, pogledajte naše najbolje savjete i trikove.

Multiverzum

(Zasluge: Warner Bros. Games)

Índice
  1. 1. Proučite svoj karakter
  2. 2. Pazite na hlađenje
  3. 3. Izbjegavajte napade pada
  4. 4. Koristite timsku taktiku
  5. 5. Master Edgeguarding
    1. Preporuka naših urednika
  6. 6. Isprobajte kombinacije Spikes i Ladder
  7. 7. Optimizirajte svoje prednosti

1. Proučite svoj karakter

Ovo je ključni savjet za svaku borbenu igru. Nakon što nađete borca ​​koji ima stil igre koji vam odgovara, važno je proučiti svog novog glavnog igrača iznutra i izvana. MultiVersus razdvaja likove u klase u stilu MMO-a koje vam daju dobru ideju o tome što možete očekivati. Na primjer, Bugs Bunny je mag s lukavim, dalekometnim napadima. Superman je, s druge strane, tenk koji može primiti mnogo udaraca. Neki likovi također preferiraju okomito ili vodoravno kretanje. Proučavanje vašeg glavnog karaktera također znači proučavanje drugih likova kako biste razvili strategije za potencijalna suparništva.

Multiverzum

(Zasluge: Warner Bros. Games)

2. Pazite na hlađenje

Većina MultiVersus napada dolazi prilično brzo; zaostajanje bi pokvarilo ludi provod. Međutim, ravnoteža u igri bila bi poremećena ako bi ljudi neprestano slali neželjene poruke najsnažnijim napadima svojih likova. Zato mnogi posebni potezi, od lasa do bataranga, imaju vremena za hlađenje. Nakon što ih upotrijebite, morate pričekati nekoliko sekundi prije nego što ih možete ponovno upotrijebiti. U početku je pomalo dosadan i ograničavajući. Međutim, pametni igrači naučit će najbolje trenutke za korištenje svojih najboljih napada i uhvatiti protivnike nespremne.

Multiverzum

(Zasluge: Warner Bros. Games)

3. Izbjegavajte napade pada

Nekim napadima nedostaje hlađenje. Možete ih slati neželjenom poštom koliko god želite, ali oni dolaze s jednom cakom. Koristite potez prečesto i pretrpjet ćete propadanje napada koje će oslabiti njegovu štetu i odbacivanje. Također, dobro je pomiješati svoje napade. To vas čini nepredvidljivijima, a utakmice zabavnijim za gledanje.

Multiverzum

(Zasluge: Warner Bros. Games)

4. Koristite timsku taktiku

Mnogi platformeri omogućuju vam da se borite u timskim borbama 2 na 2, ali MultiVersus uvodi inovaciju u žanr čineći ove zadrugarske svađe zvijezdom serije. Mnogi likovi imaju poteze posebno dizajnirane da pomognu suigračima, a ne da ozlijede neprijatelje. Na primjer, Reindogova veza privlači prijatelje prije nego padnu s platforme, a LeBron James može dodati svoju košarkašku loptu kako bi svom partneru dao poticaj. Ovladavanje tim sinergijama podiže vaše strategije na nove visine.

Multiverzum

(Zasluge: Warner Bros. Games)

5. Master Edgeguarding

Umjesto da razbijaju protivničke ljestve, platformeri se bave bacanjem protivnika s pozornice u zaborav. Tradicionalno, to činite nagomilavanjem štete prije nego završite stvari velikim odlučujućim udarcem. Napredni igrači, međutim, prakticiraju tehniku ​​zvanu "čuvanje ruba", manevar koji blokira protivnike koji bi se teoretski mogli vratiti na pozornicu ako im ništa ne stane na put. Rub možete zaštititi projektilima ili tako što ćete biti dovoljno hrabri da skočite s pozornice i napadnete.

Preporuka naših urednika

Multiverzum

(Zasluge: Warner Bros. Games)

6. Isprobajte kombinacije Spikes i Ladder

Trebali biste biti kreativni kada ubijate svoje neprijatelje do njihove propasti. Naravno, možete ih udariti toliko jako da odlete s pozornice, ali malo je poteza koje zadovoljavaju kao snažan napad prema dolje, šiljak koji zabija vaše neprijatelje kroz nižu zonu eksplozije. Suprotno tome, koristeći kombinaciju ljestava, možete skočiti i udarati protivnika sve više i više dok se ne popne u nebo i izgubi zalihe.

Multiversus

(Zasluge: Warner Bros. Games)

7. Optimizirajte svoje prednosti

Da biste sebi dali dodatnu prednost u bitci, otključajte i opremite posebne pogodnosti kako biste poboljšali svoj karakter. Imate ograničenu ponudu ofenzivnih i obrambenih pogodnosti, kao što su dodatni skok ili deblja koža, pa birajte mudro. Prave povlastice, u kombinaciji s vašim prirodnim stilom igre, mogu poraz vašeg protivnika učiniti prilično slanim. U početku ćete tijekom igranja dobiti osnovne povlastice, ali kada lik pređete na devetu razinu, možete izravno kupiti povlastice (i nadograditi ih za tog određenog lika).

PCMag logotip Fortnite, MultiVersus i uzbuđenje crossover igara

Za više informacija o MultiVersusu pogledajte HBO likove kojima bismo se željeli pridružiti u borbi i pročitajte naše odabire najboljih alternativa Super Smash Bros. na računalu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up