Mrzite svoj Spotify Wrapped? Kako pronaći novu glazbu u aplikaciji 2023

Spotify Wrapped je ovdje, sa svim personaliziranim detaljima o vašim navikama slušanja za 2022. To može biti zabavno putovanje niz uspomene ili jasan pogled na iste stare pjesme i izvođače koje slušate iznova i iznova (i iznova).

Ako želite pomiješati stvari u novoj godini, postoji mnogo načina da koristite uslugu strujanja glazbe da biste otkrili nove pjesme i pronašli svog sljedećeg omiljenog izvođača ili žanr. Spotify stavlja veliki naglasak na otkrivanje, ali sama aplikacija se ponekad može činiti neodoljivom, stoga ćemo proći kroz nekoliko načina za proširenje vaše biblioteke. Ovaj se vodič usredotočuje na mobilnu aplikaciju, ali ista je funkcija prisutna i na aplikaciji za stolna računala.

Índice
  1. Objavite Radar: pogledajte preporuke Spotifyja
  2. Napravljeno za vas: Slušajte stare favorite i sličnu glazbu
  3. Discover Weekly: jednostavan način pronalaženja nove glazbe
    1. Preporuka naših urednika
  4. Napravite radio stanicu na temelju pjesme
  5. Jedinstvene kategorije: Pregledajte pjesme s Netflixa, Disney Favorites

Objavite Radar: pogledajte preporuke Spotifyja

spotify radar za puštanje

Ako želite započeti stvari na poznatom području, pogledajte onaj koji je automatski generiran Pusti radar popis za reprodukciju, koji se sastoji od izvođača koji se već nalaze u vašoj Spotify knjižnici. Ažurira se svakog petka, a kako dodajete više glazbe u svoju biblioteku, broj pjesama u Radaru izdanja se povećava.

Pronađite svoj Release Radar popis za reprodukciju na početnoj kartici aplikacije, pod Made for (vaše ime). Svaki bi se tjedan trebao približavati vrhu, ali možete ga i favorizirati tako da se pojavljuje i ispod knjižnice. Ako koristite web player, ispod možete pronaći Release Radar traži. Kliknite na Napravljeno za tebe kvadrat i pomaknite se do dna stranice.

Napravljeno za vas: Slušajte stare favorite i sličnu glazbu

odjeljak spotify napravljen za vas

(Zasluge: Spotify)

Za novu glazbu na temelju vaše povijesti slušanja idite na Traži > Napravljeno za vassadrži prilagođene mikseve na temelju žanra, izvođača, desetljeća, raspoloženja i više.

Za povratak na stare favorite, pretražite Jedinstveno tvoje, s popisima za reprodukciju poput Your Summer Rewind i Time Capsule. Potonji prikazuje melodije koje su se vjerojatno ponavljale u vašem boom boxu, CD playeru ili iPodu prije nekoliko desetljeća.

Tu je i zanimljiva playlista tzv Dnevna vožnjakoji okuplja vijesti i glazbu za svakodnevne putnike.

Discover Weekly: jednostavan način pronalaženja nove glazbe

spotify otkrijte tjedni popis pjesama

(Zasluge: Spotify)

Jedna stvar koju treba imati na umu je da Spotify neprestano eksperimentira s načinom na koji prikazuje sadržaj. To znači da će se vaš početni zaslon mijenjati ovisno o dobu dana ili onome što se trenutno prikazuje.

Međutim, postoje neke konstante na koje možete računati. Discover Weekly jedna je od popularnijih značajki Spotifyja i dobro funkcionira za objavljivanje novih pjesama. Ovaj se popis za reprodukciju osvježava svakog ponedjeljka i koristi vaše navike slušanja za stvaranje kolekcije koju biste trebali voljeti, ispunjenu glazbom koju vjerojatno prije niste čuli.

Što više koristite Spotify tijekom tjedna, to će odabir pjesama biti bolji. Ipak, uspijeva obaviti iznenađujuće dobar posao s malim količinama podataka.

Preporuka naših urednika

Također možete računati na Nova glazba petak popis za reprodukciju, koji svakog petka okuplja nekoliko sati potpuno novih pjesama iz svih žanrova. Iako nije prilagođen vašem ukusu, izložit će vas najnovijim hitovima. Potražite ga na početnom zaslonu svaki tjedan.

Napravite radio stanicu na temelju pjesme

Napravite radio stanicu na temelju pjesme

(Zasluge: Spotify)

Volite li određenu pjesmu i želite još? Otvorite tu pjesmu, dodirnite izbornik s tri točke pored pjesme i pomaknite se dolje do Idi na radio. Spotify će stvoriti stream pjesama na temelju vaše omiljene melodije. Dodirnite ikonu srca da biste je spremili u svoju biblioteku.

Jedinstvene kategorije: Pregledajte pjesme s Netflixa, Disney Favorites

odjeljak za pretraživanje spotifyja

Kada tražite glazbu na Spotifyju, ne morate nužno znati što tražite. Iz odjeljka Pretraživanje u aplikaciji postoji mnogo načina da uronite u nešto jedinstveno.

Uz stvari kao što su ljestvice, glazbeni stilovi i nova izdanja, postoje neke jedinstvene kategorije. Na primjer, Spotify ima odabrane odjeljke za Disney i Netflix. Područje Netflix sadrži zvučne zapise, podcaste i popise za reprodukciju. Jesu li vam se svidjele pjesme svirane tijekom Do Revenge? Sve ih možete pronaći tamo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up