Mrzite novi izgled Gmaila? Evo kako ga vratiti

Google je počeo izbacivati ​​redizajnirani Gmail krajem srpnja, i kao što je slučaj s gotovo svakom promjenom sučelja, ne sviđa se svima. Ja, na primjer, smatram da nove boje smetaju, raspored je skučen i da je dodavanje više ikona nepotrebno. Ako novi dizajn još nije preuzeo vašu poštu, hoće svakog dana.

Ako se želite vratiti na stari izgled Gmaila, to možete učiniti u nekoliko klikova.

 • Otvorite Gmail i kliknite ikonu Postavke u gornjem desnom kutu.

 • Na ploči koja se pojavi odaberite "Povratak na izvorni prikaz".

 • Prije nego što ponovno učitate sučelje i vratite svoju pristiglu poštu na način na koji je prije izgledao, također ćete dobiti priliku da kažete Gmail timu zašto umjesto toga birate stari izgled. (U nastavku imam nekoliko prijedloga što im možete reći.)

 • Kada pošaljete povratnu informaciju ili odbijete dati povratnu informaciju tako što polje ostavite praznim i odaberete Ponovno učitaj, vaš se prikaz osvježava i vraća na prethodni Gmail dizajn.

  Lokacija postavki i

 • Índice
  1. Što mislite o novom izgledu Gmaila?
   1. Preporuka naših urednika

  Što mislite o novom izgledu Gmaila?

  Dakle, što biste mogli staviti u taj okvir za povratne informacije?

  Za početak, lijeva bočna traka sada je uža nego prije. Dodavanje novih ikona krajnje lijevo sigurno ne pomaže. A paleta boja djeluje loše promišljena, s više nijansi plave koje se ne nadopunjuju. Po mom mišljenju bilo bi od pomoći spominjanje bilo kojeg ili svih ovih.

  Preporuka naših urednika

  Gmailov okvir za povratne informacije za objašnjenje zašto vam se ne sviđa njegov novi izgled

  (Zasluge: PCMag)

  Kako biste svoj Gmail učinili još boljim, pogledajte naš popis najboljih savjeta za Gmail i tri načina za poboljšanje vašeg Gmail pretinca.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Go up