Marvel Snap: 9 savjeta za uništavanje špila za Hot Superhero Card Battle igru

Na moje apsolutno iznenađenje, besplatna mobilna kartica Marvel Snap jedna je od najboljih videoigara godine. Jedini razlog zašto ga trenutno ne igram je taj što moram napisati ovaj članak o tome. Razvijen od strane bivših tvoraca Hearthstonea, Marvel Snap uzima desetke strip heroja i negativaca i pretvara ih u briljantno dizajnirane karte za razmjenu koje možete ponijeti u bitku.

Strateške mehanike Marvel Snapa toliko su zadovoljavajuće da ćete poželjeti odvojiti vrijeme da ih svladate. Osim toga, sezone koje su u tijeku izazivaju vas da zaradite što više nagrada boreći se na svom putu prema ljestvici. Kao i kod svake kartaške igre, postoji neizbježna slučajnost koja igra ulogu u vašem uspjehu. Ipak, ovi Marvel Snap savjeti (i strategije) učinit će vaš špil najboljom zbirkom najmoćnijih heroja Zemlje.

Índice
 1. 1. Sinergizirajte svoje karte
 2. 2. Obratite pozornost na lokacije
 3. 3. Izgradite više špila
 4. 4. Uravnotežite karte niske i visoke energije
 5. 5. Koristite energiju ili je gubite
 6. 6. Trebate osvojiti samo dva mjesta
 7. 7. Uklonite protivnikovo povjerenje
  1. Preporuka naših urednika
 8. 8. Nadogradite svoje kartice
 9. 9. Predvidite svog neprijatelja

1. Sinergizirajte svoje karte

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

Vaš špil možda ima samo 12 karata, ali uz pametno planiranje postaje više od zbroja njegovih dijelova. Određene karte imaju smisla samo kada su uparene s drugima. Na primjer, Carnage uništava vaše druge karte kako bi stekao moć. U nekim slučajevima, parovi pružaju pojačanje koje vaš protivnik možda ne očekuje. Miles Morales košta manje kada se igra nakon pokretne karte, pa ga pokušajte udružiti s Nightcrawlerom. Općenito, učenje kako kartice funkcioniraju najbolji je način da ih učinkovito koristite. To je također najbolji način da naučite kako im se suprotstaviti kada ih vaš protivnik stavi u igru.

2. Obratite pozornost na lokacije

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

Jedan od razloga zašto se svaki Marvel Snap čini jedinstvenim jesu različite lokacije bitke. Njihovi učinci drastično mijenjaju način na koji planirate strategiju, bilo da se radi o Gamma Lab lokaciji koja vaše karte pretvara u Hulkove ili Bar Sinisteru koji duplicira Iron Mana, eksponencijalno umnožavajući njegovu moć. Nije važno samo koje karte igrate, već i gdje ih igrate.

3. Izgradite više špila

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

Na kraju ćete dobiti mnogo više ulaznica nego što znate što ćete s njima. Onda je vrijeme da počnete graditi više špila. U početku, ovo je samo sjajan način eksperimentiranja s više kartica. Međutim, trebali biste početi izrađivati ​​špilove optimizirane za određene strategije, kao što su špilovi koji su namijenjeni za dobivanje boljih igrača ili uništavanje karata vašeg protivnika. Možete imati do 20 špilova, pa ako vam jedan špil prestane raditi, vrijeme je da ga promijenite.

4. Uravnotežite karte niske i visoke energije

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

Svaka karta Marvel Snap zahtijeva energiju za igranje, u rasponu od karata razine jedan na dnu do karata razine šest na vrhu. Naravno, skupe karte imaju najrazorniji učinak, ali ih nećete moći igrati do kraja igre (i to samo ako ih izvučete iz ruke). Uravnotežite svoj špil sa slabijim kartama kako biste potencijalno mogli igrati karte tijekom cijele igre. Čak i "slaba" kartica može biti nevjerojatno korisna. Rado ću potrošiti bod na Yondua ako njegova strijela uništi najbolju kartu mog neprijatelja prije nego što je imaju priliku odigrati.

5. Koristite energiju ili je gubite

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

U svakoj rundi možete potrošiti jedan bod energije više nego u prethodnoj rundi. Počinjete s jednim bodom, tek toliko da odigrate jednu slabu kartu, a do zadnje runde imate šest grind bodova. To vam omogućuje da igrate sve bolje i bolje karte tijekom igre. Međutim, neiskorištena energija ne prenosi se iz zavoja u zavoj. Ne možete ga skupiti da biste odigrali sve svoje najbolje karte na samom kraju. Zato potrošite svu energiju koju imate na sve karte koje možete ili upotrijebite kartu poput Sunčeve pjege koja dobiva snagu iz preostale energije. U suprotnom, to je samo propuštena prilika.

6. Trebate osvojiti samo dva mjesta

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

Vaš krajnji cilj je imati višu razinu snage od protivnika na dvije od tri lokacije. Stoga ne propuštajte svoje šanse pokušavajući dobiti sva tri mjesta, samo ćete se napregnuti. Napustite lokaciju ako je izgubljen slučaj i poboljšajte lokacije gdje imate priliku. Ili prevarite protivnika da se usredotoči na mjesto koje vas ne zanima. Tijekom izjednačenja pobjeđuje onaj s najvišom ukupnom razinom snage.

7. Uklonite protivnikovo povjerenje

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

Kada pobijedite, dobivate kocke koje povećavaju vaš rang. Kad gubite, gubite kockice. "Preskakanjem" možete se kladiti s više kockica na ishod utakmice kako biste povećali ulog. Čak i ako nemate samopouzdanja, škljocanje može biti moćan mentalni alat koji zastrašuje protivnike nesklone riziku, ostavljajući vas da ubirate plodove. Napomena: Ako se vaš neprijatelj povuče prije kraja meča, dobit ćete manje kockica nego da su ostali zbog tradicionalnog gubitka.

Preporuka naših urednika

8. Nadogradite svoje kartice

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

Srećom, Marvel Snap se ne plaća za pobjedu. Ne možete izravno potrošiti novac za kupnju novih kartica ili na neki način poboljšati svoje postojeće kartice. Međutim, možete koristiti valutu kako bi vaše karte izgledale cool. Vizualna nadogradnja vaših karata također povećava razinu vaše kolekcije i nasumično vam daje nove karte. Više karata znači više strateških opcija.

9. Predvidite svog neprijatelja

Marvel Snap

(Zasluge: Second Dinner Studios)

U početku možete imati uspjeha samo igrajući karte koje želite igrati i ne obraćajući pažnju na protivnika. Samo igrajte s Hulkom za pravo razbijanje. Ali da biste stvarno bili dobri, morate planirati unaprijed i igrati karte za koje mislite da će poremetiti sve što vaš protivnik namjerava u toj situaciji. Shang-Chi, moja osobno najdraža karta zamke, vadi neprijateljske karte iznad razine moći 9. To je tako zadovoljavajuće.

Za više preporučenih mobilnih igara pogledajte naše izbore za najbolje igre za Android i najbolje igre za iPhone. Za detaljan razgovor o video igrama, posjetite PCMag Pop-Off YouTube kanal (otvara se u novom prozoru).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up