Kako zamoliti Alexu da vama (ili vašoj djeci) pročita priču

Jeste li raspoloženi čuti dobru priču, ali nema nikoga da vam je pročita? Nema problema. Možete se obratiti svom Amazon Echou da vam ispriča priču.

Alexa ima niz vještina koje je čine izvrsnom pripovjedačicom, od umirujućih priča za laku noć do sablasnih horor priča.

Također možete slušati interaktivne priče na koje utječete odgovarajući na pitanja, glumeći lika ili čak usmjeravajući radnju. Uz Crazy Stories, Alexa vam postavlja niz pitanja kako biste izgradili avanturu, dok vam Mad Libs i Story Maker omogućuju da odaberete svoju avanturu.

Evo kako započeti.

Oglas

Índice
 1. Aplikacija Alexa
 2. Kategorije
 3. Ispričaj mi priču
 4. Pripovjedač priča
 5. Kratka priča za laku noć
 6. Amazon Storytime
 7. Vrijeme za priču
 8. Slučajne priče
 9. Lude priče
 10. Mad Libs
 11. Izrađivač priča
 12. Odaberite priču
 13. Čarobna vrata
 14. Životinjska farma PI
 15. Dunkerque
 16. Najbolje Amazon Alexa vještine

Aplikacija Alexa

Alexa Ispričaj mi priču

Otvorite aplikaciju Alexa na svom mobilnom uređaju. Dodirnite ikonu hamburgera i dodirnite Vještine.

Kategorije

Kategorije

Dodirnite gumb Kategorije; tamo možete tražiti vještine pripovijedanja u kategorijama kao što su igre, trivijalnosti i dodaci; djeca; i vijesti i humor. Također možete pretraživati ​​priče tako da upišete riječ "priča" u polje za pretraživanje. Sada pogledajmo neke konkretne priče.

Ispričaj mi priču

Ispričaj mi priču

Recite: "Alexa, ispričaj mi priču." Alexa vam počinje pričati nasumičnu priču, zajedno sa zvučnim efektima. Možete pauzirati priču i zatim je nastaviti. Ako priča koju je Alexa odabrala ne funkcionira, samo recite: "Alexa, ispričaj mi još jednu priču."

Pripovjedač priča

Pripovjedač priča

Recite: "Alexa, pitaj Pripovjedača (Otvara se u novom prozoru) za strašnu priču." Alexa daje sve od sebe da vas prestraši strašnom pričom. Također možete reći Alexi da od Pripovjedača zatraži znanstveno-fantastičnu priču, fantastičnu priču ili samo priču općenito kako bi čula priču o nasumičnom žanru po svom izboru.

Kratka priča za laku noć

Kratka priča za laku noć

Amazon Storytime

Amazon Storytime

Vrijeme za priču

Vrijeme za priču

Recite: "Alexa, reci StoryTimeu (Otvara se u novom prozoru) da mi ispriča priču." Alexa vam priča jednu od Ezopovih kratkih, ali poznatih basni, kao što su Mrav i skakavac, Pohlepni i zavidni ili Labav i seljak.

Slučajne priče

Slučajne priče

Lude priče

Lude priče

Recite: "Alexa, otvori Crazy Stories (Otvara se u novom prozoru)." Alexa vam postavlja niz pitanja kako bi stvorila priču. Između ostalih pitanja, od vas se traži da navedete svoju omiljenu hranu, najstariju ili najmlađu osobu u svojoj obitelji, najdosadniju osobu koju poznajete i najstrašniju vrstu životinje. Alexa zatim pripovijeda priču koristeći odgovore koje ste dali, zajedno sa cool zvučnim efektima.

Mad Libs

Mad Libs

Recite: "Alexa, otvori Mad Libs (Otvara se u novom prozoru)." Alexa vas pita o dijelovima govora, predmetima, ljudima u sobi i drugim predmetima. Smislite neke lude odgovore, a Alexa će ih upotrijebiti da stvori priču za vas.

Izrađivač priča

Izrađivač priča

Recite: "Alexa, otvori Story Maker (Otvara se u novom prozoru)." Alexa traži različite vrste riječi, zatim gradi i pripovijeda bilo koju od 30 različitih priča koristeći vaše odgovore.

Odaberite priču

Odaberite priču

Recite: "Alexa, otvori Odaberite priču (Otvara se u novom prozoru)." Muški pripovjedač počinje vam pričati priču. U ključnim trenucima od vas se traži da odaberete jednu od dvije opcije. Vaši odgovori određuju što vaš lik radi i kako će se priča odvijati.

Čarobna vrata

Čarobna vrata

Recite: "Alexa, otvori čarobna vrata (otvara se u novom prozoru)." Alexa vam počinje pričati priču u kojoj putujete kroz čarobnu zemlju. U određenim trenucima Alexa od vas traži da odaberete opciju, koja zatim diktira kamo idete, što se događa i koga ili što ćete sresti. Možete putovati kroz šumu, posjetiti dvorac i istraživati ​​more, a sve popraćeno zvučnim efektima i glasovima likova.

Životinjska farma PI

Životinjska farma PI

Recite: "Alexa, pokreni Animal Farm PI (Otvara se u novom prozoru)" Alexa vam počinje pričati priču koja se odvija na staroj MacDonald's Farmi, gdje igrate ulogu svinje Petunije koja pokušava pronaći MacDonald'sove ključeve. Koristeći zvučne efekte, šale i druga iznenađenja, Alexa vas potiče da donesete određene odluke usput, pomažući vam da odlučite o smjeru priče.

Dunkerque

Dunkerque

Recite: "Alexa, otvori Dunkirk (Otvara se u novom prozoru)" i Alexa započinje priču o bitci za Dunkirk. Pitate se kakvu ulogu želite preuzeti. U ključnim trenucima Alexa vas pita što želite da vaš lik učini. Vaši odgovori određuju što će se dogoditi, kako će se priča okrenuti i hoćete li živjeti ili umrijeti.

Najbolje Amazon Alexa vještine

Najbolje Amazon Alexa vještine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up