Kako zamoliti Alexa da ispisuje na vašem HP pisaču

Jeste li znali da možete zatražiti od Amazonove Alexe da ispiše nešto na vašem HP-ovom pisaču? Da, dobivanjem pravih informacija od vašeg pisača i omogućavanjem prave vještine putem Alexe, možete usmjeriti posao ispisa na svoj HP pisač jednostavnim razgovorom s Alexom.

Trik je u tome da prvo zgrabite adresu e-pošte vašeg pisača. Zatim omogućite HP Printer skill putem Alexa na svom mobilnom uređaju. Onda je vrijeme da zatražite Alexinu pomoć pri ispisu. Možete zatražiti od svog omiljenog glasovnog asistenta da ispiše različite vrste artikala, uključujući vaš popis za kupovinu, kontrolni popis, igre, obrasce i još mnogo toga. Idemo to provjeriti.

Oglas

Índice
 1. 1. Pronađite adresu e-pošte svog pisača
 2. 2. Pronađite HP Printer Skill
 3. 3. Omogućite HP Printer Skill
 4. 4. Dodajte e-poštu
 5. 5. Uspjeh veze
 6. 7. Kalendar
 7. 8. Bojanje
 8. 9. Igrajte igrice
 9. 10. Prazni obrasci
 10. 11. Više informacija
 11. 12. HP Instant tinta

1. Pronađite adresu e-pošte svog pisača

Pronađite adresu e-pošte svog pisača

Najprije morate odrediti adresu e-pošte vašeg HP pisača. Provjerite različite zaslone na upravljačkoj ploči vašeg pisača da vidite pojavljuje li se adresa e-pošte. Ako ne, možete ispisati informativni list o web uslugama. Ponovno pregledajte zaslone upravljačke ploče pisača. Trebali biste pronaći jedan zaslon za web usluge. Odaberite taj ekran. Tada biste trebali vidjeti opciju za ispis informativnog lista. Odaberite taj zaslon za ispis lista.

Ako se adresa e-pošte ne pojavi na popisu, vjerojatno morate omogućiti web-servise. Da biste to učinili, otvorite preglednik i upišite IP adresu vašeg pisača (adresa bi se trebala pojaviti na stranici s informacijama o web uslugama koju ste upravo ispisali). Na konfiguracijskoj stranici vašeg pisača odaberite karticu Web usluge, a zatim kliknite gumb Omogući.

Nakon što su web-usluge omogućene, vaš bi pisač trebao automatski ispisati drugu stranicu s informacijama o web-uslugama koja prikazuje adresu e-pošte koja vam je potrebna. Pritisnite U redu u prozoru web-usluga u vašem pregledniku.

2. Pronađite HP Printer Skill

Pronađite HP Printer Skill

Zatim otvorite aplikaciju Alexa na svom mobilnom uređaju. Dodirnite ikonu hamburgera () i dodirnite Vještine. Unesite HP u polje za pretraživanje i pokrenite pretraživanje. U rezultatima pretraživanja dodirnite vještinu za HP pisač.

3. Omogućite HP Printer Skill

Omogućite HP Printer Skill

Na stranici HP Printer skill dodirnite Enable (Omogući) da omogućite vještinu.

4. Dodajte e-poštu

Dodajte e-poštu

Zatim ćete biti preusmjereni na stranicu koja od vas traži da unesete adresu e-pošte za povezivanje pisača s Alexom. Unesite adresu e-pošte navedenu u informativnom listu o web uslugama.

5. Uspjeh veze

Veza je uspjela

Prompt bi vam trebao reći da se vaš pisač uspješno povezao s Alexom.

7. Kalendar

Kalendar

Zatim možete zatražiti od Alexe da ispiše prazan kalendar koji možete ispuniti događajima. Recite: "Alexa, zamoli moj pisač da ispiše kalendar." Alexa pita želite li tjedno ili mjesečno. Reci joj i kalendar će biti ispisan.

8. Bojanje

Bojanje

Želite stranicu punu slika savršenih za bojanje? Recite: "Alexa, zamoli moj printer da ispiše stranicu za bojanje Crayola" ili "Alexa, zamoli moj printer da ispiše Art Therapy."

9. Igrajte igrice

Igrati igre

Želite li igrati igru ​​na običnom listu papira? Recite: "Alexa, zamoli moj pisač da ispiše tešku igru ​​sudoku" ili "Alexa, zamoli moj pisač da ispiše tešku igru ​​pretraživanja riječi."

10. Prazni obrasci

Prazni obrasci

Trebate prazne obrasce? Recite: "Alexa, zamoli moj pisač da ispiše kontrolni popis s jednim stupcem" ili "Alexa, zamoli moj pisač da ispiše papir s linijama" ili "Alexa, zamoli moj pisač da ispiše metrički papir za dijagrame."

11. Više informacija

Više informacija

12. HP Instant tinta

HP Instant Ink

Ako ispisujete velike količine, cijena po stranici je važna. Isplati se istražiti jeftine programe tinte koje nude veliki proizvođači pisača. Evo što trebate znati o HP Instant Ink i drugim jeftinim programima za ispisnu tintu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up