Kako uštedjeti najviše novca na Prime Dayu

Amazonov drugi Prime Day je pred nama. Tvrtka ovog mjeseca održava drugi shopping događaj pod nazivom Prime Early Access Sale, a da biste u potpunosti iskoristili rasprodaju, potrebne su vam neke insajderske informacije koje imamo i koje ćemo vam proslijediti.

Índice
  1. Više od jednog dana
  2. Članstvo ima svoje privilegije
  3. U čemu je problem?
  4. Prodaja drugdje
  5. Trgovina za usporedbu
  6. Planirati unaprijed
    1. Preporuka naših urednika
  7. Dosta Phisha u moru
  8. Spriječite piratstvo na trijemu

Više od jednog dana

Prvo, poput Prime Daya u srpnju, rasprodaja traje više od jednog dana. Traje preko 48 sati, od 12:00 PT 11. listopada do 23:59 PT 12. listopada. Međutim, prije toga možete preuzeti artikle po nižoj cijeni, stoga provjerite naše ažurirane ponude za rani pristup.

Članstvo ima svoje privilegije

kolaž premijernih kutija

(Zasluge: Bob Al-Greene)

Prime Early Access ponude su za Prime pretplatnike, za koje možda mislite da su samo oni koji potroše 139 USD na Prime usluge. No, ako želite pristup popustima na Prime Day bez izdvajanja toliko novca ili vremena za Amazon, možete se prijaviti za mjesečno članstvo (Otvara se u novom prozoru) za 14,99 USD, a zatim ga otkazati nakon što Prime Day završi.

Postoji i 30-dnevno besplatno probno razdoblje za prve pretplatnike, tako da možete dobiti sve ponude i ne platiti ništa za svoje članstvo ako otkažete unutar mjesec dana.

Postoje i drugi načini uštede na Primeu. Ako ste student, možete dobiti članstvo (Otvara se u novom prozoru) za 69 USD godišnje ili 7,49 USD mjesečno. Ako primate Medicaid, EBT ili drugu državnu pomoć, možete se kvalificirati za plaćanje 6,99 USD mjesečno (Otvara se u novom prozoru).

Ako poznajete nekoga s Primeom tko nema ništa protiv dijeljenja, može vas dodati na svoj račun Amazon Household (Otvara se u novom prozoru). Vaši profili i povijest kupovine ostat će odvojeni, ali podaci o plaćanju bit će dostupni objema stranama, pa ako to radite s cimerom, povjerite mu podatke o svojoj kreditnoj kartici.

U čemu je problem?

Stoga je možda najveće pitanje kada je u pitanju Prime Day: Što je najveća stvar? Možete očekivati ​​najbolje uštede na proizvodima koje proizvodi sam Amazon. Kada je u pitanju elektronika, to znači stvari poput Amazonove Echo linije, kao i Kindle, Fire Stick TV-a i Fire tableta.

Za tehnološke dodatke, pametan dom, uredske potrepštine, fitness, kućne potrepštine i više, to je AmazonBasics (Otvara se u novom prozoru). Amazon proizvodi proizvode za gotovo sve aspekte života i svi su na stranici Brand Huba (Otvara se u novom prozoru).

Što se tiče elektronike, trebali biste pogledati naziv modela i SKU brojeve kako biste bili sigurni da je model na rasprodaji onaj koji zapravo želite. Što se tiče elektronike i svega ostalog, uvjerite se da imate stvarno dobru ponudu tako da pogledate cijenu negdje drugdje.

Prodaja drugdje

Banner Target Deal Days

(Zasluge: Target)

Na Amazonu se ne može pronaći svaka izvrsna ponuda za Prime Day. Njegovi konkurenti obično imaju vlastitu prodaju. Dani ciljane ponude traju od 6. do 8. listopada. Walmart ima rasprodaju Rollbacks and More koja će biti dostupna uživo (otvara se u novom prozoru) od 10. listopada u 5 ujutro ET do 13. listopada.

Trgovina za usporedbu

Metalni i ružičasti uzorak kolica, sa smeđim znakom 'Rasprodaja' s tvrdom sjenom, na ružičastoj pozadini.

(Zasluge: Getty Images/DBenitostock)

Postoji velik svijet kupnje izvan Amazona i njegovih velikih konkurenata, ali ne želite provesti cijeli dan pokušavajući sami usporediti cijene. Ovo je mjesto gdje ekstenzije preglednika, web stranice za usporedbu cijena i aplikacije stupaju na scenu.

A kad smo već kod aplikacija, postoji mnogo aplikacija za usporedbu cijena. Price.comu se pridružuju BuyVia (otvara se u novom prozoru), Flipp (otvara se u novom prozoru), Mycartssavings (otvara se u novom prozoru) i ShopSavvy (otvara se u novom prozoru). Možete pretraživati ​​i uspoređivati ​​cijene proizvoda za sve te postaviti upozorenja o cijenama za artikle.

Planirati unaprijed

Ne želite nešto kupiti samo zato što je na akciji. Dakle, prije prve rasprodaje u ranom pristupu, smislite popis ponuda koje tražite i dodajte artikle na svoj Amazonov popis želja. Na ovaj način, ako je bilo koji od vaših artikala uključen u Prime ponudu, možete jednostavno provjeriti na popisu ima li nešto na sniženju i jednostavno premjestiti artikle u svoju košaricu i odjaviti.

Preporuka naših urednika

Ako koristite aplikaciju Amazon, također možete dobiti obavijesti ako bilo koji od ovih artikala bude pušten u prodaju. Da biste ih omogućili, idite na Postavke > Obavijesti > Vaše pregledane ponude i ponude na listi čekanja.

Dosta Phisha u moru

Early Access rasprodaja savršena je prilika za prevarante. Možete vidjeti veze na društvenim mrežama ili primiti sumnjive poruke ili e-poštu. Izbjegnite krađu identiteta i tražite ponude koje vidite u divljini tako da sami upišete naziv proizvoda izravno na Amazonovu web-mjesto ili aplikaciju.

Spriječite piratstvo na trijemu

Kutije za otpremu lebde u zraku ispred vrata - slika

(Zasluge: Getty Images/asbe)

Ako ste zabrinuti da će vam se paket pojaviti na kućnom pragu krajem sljedećeg tjedna, mameći gusare s trijema, imate nekoliko opcija da smanjite šanse da bude ukraden.

Ako postoji dan u tjednu za koji znate da ćete biti kod kuće, odaberite ga kao dan Amazona. Idite na svoj račun i ispod Postavke narudžbi i kupnje, kliknite na Amazon Day i postavite željeni dan u tjednu. Zatim, prilikom naplate, odaberite isporuku svojih paketa na dan Amazona kada ćete biti tamo da ih primite.

Alternativno, pošaljite svoje pakete u Amazon Hub ormarić ili šalter (Otvara se u novom prozoru) u vašoj blizini gdje možete preuzeti svoje pakete. Ormarić je siguran spremnik za samoposluživanje koji se obično nalazi u supermarketu, trgovini ili banci. Šalter je pult na maloprodajnom mjestu, kao što je trgovina ili ljekarna. Nakon što završite s odjavom, idite na svoju adresu za dostavu, odaberite lokacije za preuzimanje, a zatim dodirnite Pronađi lokaciju za preuzimanje u vašoj blizini. Tada ćete moći odabrati ormarić ili pult koji se nalazi u blizini.

PCMag logotip Amazon Prime Early Access Sale Možete dobiti sjajne ponude, ali samo ako znate gdje tražiti i kako usporediti cijene.

Otkrivanje: RetailMeNot je u vlasništvu matične tvrtke PCMag Ziff Davis.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up