Kako stvoriti Memoji na iPhoneu X u iOS-u 12

Uz iOS 11, Apple je uveo mogućnost oživljavanja ugrađenih Animoji na iPhoneu X pomoću vlastitih riječi i izraza lica. Sada vam iOS 12 omogućuje da napravite korak dalje stvaranjem vlastitih vrsta Animojija. Umjesto da se oslanjate na jedan od generičkih Animojija, možete ispočetka dizajnirati vlastiti lik na temelju vašeg izgleda i atributa.

Koristeći bilo koji od telefona iz Appleove iPhone X linije, možete skuhati posebnu vrstu Animojija poznatu kao Memoji primjenom vlastite frizure i boje, lica, nosa, usta, očiju i više. Naravno, također možete stvoriti Memoji koji ne izgledaju poput vas i imaju neke divlje i otkačene značajke. Paleta je vaša. Možete stvoriti onoliko Memojija koliko želite, dati im da izgovaraju vaše riječi i oponašaju vaše izraze lica, a zatim ih koristite u svojim porukama i FaceTime pozivima. Provjerimo ovo.

Oglas

Índice
  1. Preuzmite iOS 12
  2. Započnite razgovor
  3. Stvorite vlastite memeove
  4. Izaberi glavu
  5. Odaberite Značajke lica
  6. Odaberite Uši i oči
  7. Pokrivala za glavu i naočale
  8. Snimite glasovnu poruku
  9. Uredite svoje memeove
  10. Uputite FaceTime poziv s Memojijem

Preuzmite iOS 12

Preuzmite iOS 12

Kako biste bili sigurni da vaš uređaj koristi iOS 12 ili noviji, otvorite Postavke > Općenito > O meni. Pomaknite se prema dolje na zaslonu O programu do unosa za verziju. Ako je navedena verzija 12.0 ili novija, spremni ste. Ako nije, vratite se na zaslon Općenito i dodirnite unos Ažuriranje softvera za preuzimanje iOS-a 12.

Započnite razgovor

Započnite razgovor

Otvorite aplikaciju Poruke i započnite ili nastavite razgovor. Dodirnite ikonu Animoji. Prijeđite prstom udesno i dodirnite ikonu New Memoji.

Stvorite vlastite memeove

Stvorite vlastite memeove

Kada prvi put prolazite kroz ovaj proces, vidjet ćete nekoliko ekrana dobrodošlice. Dodirnite gumb Start da biste izradili svoj Memoji.

Izaberi glavu

Izaberi glavu

Na prvom zaslonu odaberite boju kože lica i pospite pjege ako želite. Zatim odaberite frizuru i boju. Oblikujte svoj oblik glave pregledavanjem odjeljaka za dob i bradu. Dok stvarate svoj virtualni alter ego, gledajte u zaslon i pomičite oči, usta i druge dijelove lica kako biste vidjeli kako se vaši postupci oponašaju.

Odaberite Značajke lica

Odaberite Značajke lica

Zatim odaberite oblik i boju očiju i trepavica. Prijeđite na obrve, zatim na oblik i boju nosa i usana.

Odaberite Uši i oči

Odaberite Uši i oči

Sljedeće su uši. Odaberite oblik i po želji dodajte naušnice. Zatim, dajte sebi kosu na licu s zaliscima, brkove i bradu. Nosiš li naočale? Možete odabrati stil i boju svojih naočala.

Pokrivala za glavu i naočale

Pokrivala za glavu i naočale

Želite li staviti šešir na nogu? Možete birati između raznih pokrivala za glavu. Na kraju prijeđite prstom natrag kroz svaki od prethodnih zaslona da biste promijenili bilo koju funkciju. Kada završite, dodirnite Gotovo.

Snimite glasovnu poruku

Snimite glasovnu poruku

Sada možete raditi različite pokrete lica i vaš Memoji će vas oponašati. Želite nekome poslati poruku putem Memojija? Dodirnite crveni gumb za snimanje kako biste snimili svoju glasovnu poruku. Pritisnite isti gumb za zaustavljanje snimanja. Vaš Memoji izgovara vašu poruku. Ako vam se sviđa, dodirnite gumb za slanje da biste ga poslali kao poruku. Ako nije, dodirnite ikonu kante za smeće i pokušajte s drugom snimkom.

Uredite svoje memeove

Uredite svoje memeove

Vaš novi Memoji spremljen je zajedno s drugim Animojijima. Za ponovno gledanje i korištenje dodirnite ikonu animoji. Memoji bi se trebali pojaviti prvi u galeriji. Ako želite urediti ili duplicirati postojeće Memojije, kliknite ikonu s tri točke () u donjem lijevom kutu. Također možete stvoriti potpuno novi Memoji tako da dodirnete gumb New Memoji.

Uputite FaceTime poziv s Memojijem

Uputite FaceTime poziv s Memojijem

Konačno, da biste koristili svoj novi Memoji u FaceTime pozivu, otvorite FaceTime i uputite videopoziv. Dodirnite ikonu simbola u donjem lijevom kutu. Iz odabira naljepnica dodirnite onu za Animoji i odaberite Memoji koji želite koristiti da predstavljate sebe u pozivu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up