Kako spriječiti da vam Apple AirPods ne iskliznu iz ušiju

Volite zvuk, izgled i dojam svojih Apple AirPods slušalica, ali vam one stalno ispadaju iz ušiju? Umjesto stvaranja proizvoda koji može primiti različite veličine vrhova za različite uši, Apple je pristupio univerzalnom pristupu. Međutim, vanjski dio bubnjića u koji pristaju AirPods nije iste veličine za sve, tako da AirPods ili ostaje u vašim ušima ili ne.

Vaši AirPods polako izlaze iz vaših ušiju dok jedva čujete zvuk. Zatim, osim ako ih ne uhvatite u tren oka, ispadnu. Problem postaje posebno frustrirajući ako vježbate, znojite se ili jednostavno pomičete glavu.

Ovo ograničenje je ispravljeno s AirPods Pro, koji nudi dizajn u kanalu s tri seta izmjenjivih vrhova za male, srednje i velike veličine ušnog kanala (nova druga generacija AirPods Pro dodaje ekstra malu opciju). Test pristajanja olivice može odrediti vaše savršeno pristajanje. Ali oni s običnim AirPodsima i dalje se suočavaju s tom dilemom, čak i AirPods treće generacije s kraćim nosačem.

Nemoj još odustati. Postoji nekoliko DIY trikova i nekoliko dodatnih dodataka koji mogu zadržati vaše AirPodove u ušima. Provjerimo ih.

Índice
  1. Okrenite AirPods
  2. Dodajte vodootpornu traku
  3. Setex držači za slušalice
  4. DamonLight silikonske mekane sportske protuklizne navlake
  5. AhaStyle silikonska navlaka za ušne kukice
  6. EarBuddyz 2.0 Dodaci za ušne kuke i poklopce
  7. AirPod ručke

Okrenite AirPods

Okrenite AirPods

(Zasluge: Lance Whitney)

Ovaj savjet je star, ali dobar. Mnogi ljudi vjerojatno jednostavno stave AirPods u uši s drškom okrenutom prema dolje. Međutim, to ih drži labavima, gotovo jamčeći da će iskliznuti. Nakon što stavite AirPods u uši, okrenite ih za oko 30 stupnjeva tako da drška bude više vodoravna i strši dalje od vaših ušiju. Ovo možda neće svima odgovarati, ali vrijedi pokušati.

Dodajte vodootpornu traku

Dodajte vodootpornu traku

(Zasluge: Lance Whitney)

Za ovu DIY metodu (Otvara se u novom prozoru) držanja AirPoda u ušima trebat će vam vodootporna traka. Obično se preporučuje marka Nexcare 3M (Otvara se u novom prozoru) jer je ljepljiva i izdržljiva. Zatim će vam trebati obični bušilica za rupe za izrezivanje okruglih dijelova ili škare za izrezivanje pravokutnih traka trake.

Zalijepite komad trake na vrh i drugi na dno svake slušalice, blizu mjesta gdje AirPods ulazi u vaše uši. Stavite AirPods u uši, zatim se krećite, vježbajte ili idite na trčanje. AirPods bi trebao ostati u ušima zahvaljujući podignutoj površini trake. Najbolji dio ovog trika je to što će vaši AirPods i dalje stati u kućište za punjenje s remenom.

Setex držači za slušalice

Setex držači za slušalice

(Zasluge: Setex)

Umjesto rezanja komada samoljepljive trake, možda će vam biti lakše kupiti potrebne ljepljive ručke. Setex prodaje ljepljive držače za AirPods (otvara se u novom prozoru) za 9,99 USD za paket od 12 jastučića. Slijedeći upute koje ste dobili uz svaki paket, zalijepite tri držača na svoje AirPods na određena mjesta kako bi bolje pristajali vašim ušima.

Postavljanje hvataljki na prava mjesta zahtijeva malo vremena i pažnje. Kada je posao gotov, AirPods bi vam trebao lakše ostati u ušima. Osim toga, možete ih jednostavno vratiti u kutiju za punjenje s ručkama koje su još pričvršćene. Setex također prodaje futrole za AirPods Pro, EarPods i druge vrste bežičnih slušalica.

DamonLight silikonske mekane sportske protuklizne navlake

DamonLight silikonske mekane sportske protuklizne navlake

(Zasluge: Lance Whitney)

Također ćete pronaći razne navlake i futrole koje će vam pomoći da AirPods ostane u ušima, ali mnoge morate ukloniti prije nego što AirPods možete vratiti u futrolu za punjenje. Nije tako s naslovnicama za AirPods (Otvara se u novom prozoru) tvrtke DamonLight. Možete dobiti paket od 2 komada u nekoliko različitih boja za 9,99 USD.

Zbog svog dizajna, ove navlake može biti teško postaviti. Morate ih dovoljno rastegnuti da ih učvrstite, ali ne toliko da ih potrgate. Međutim, to trebate učiniti samo jednom, tako da nakon što ih stavite, mogu ostati na sebi. Unatoč tankom dizajnu, DamonLight maske dobro drže AirPods u ušima zahvaljujući silikonskoj površini.

AhaStyle silikonska navlaka za ušne kukice

AhaStyle silikonska navlaka za ušne kukice

(Zasluge: Lance Whitney)

AhaStyleov silikonski poklopac za kukicu za uho (otvara se u novom prozoru) kompatibilan je s Apple AirPods i EarPods slušalicama. Ako navučete preko svojih AirPods slušalica, svaka navlaka dolazi s malom kukicom koja vam hvata i visi preko uha kako bi ostali na mjestu. Navlake imaju potrebne izreze tako da ne ometaju zvuk ili rad vaših AirPods slušalica.

Kao i kod sličnih poklopaca, morate ih ukloniti kako biste svoje AirPodove vratili u kućište za punjenje. Srećom, AhaStyle navlake nije preteško staviti ni skinuti. Koristio sam ih u teretani i prilično su vješti u držanju mojih AirPodova u ušima. Amazon prodaje paket od tri para za 8 dolara u nekoliko boja.

EarBuddyz 2.0 Dodaci za ušne kuke i poklopce

EarBuddyz 2.0 Dodaci za ušne kuke i poklopce

(Zasluge: Lance Whitney)

EarBuddyz kukice za uši (Otvara se u novom prozoru) također koriste kukice za vješanje preko ušiju kako AirPods ne bi skliznuo. Nakon što ih stavite na mjesto, vaše AirPodove čvrsto drže na mjestu. Imaju sve potrebne izreze tako da zvuk iz vaših AirPods slušalica dolazi jasno.

Nažalost, ovo je još jedan poklopac koji morate ukloniti kada svoje AirPods vratite u kućište za punjenje. Da, može biti gnjavaža, ali stavljanje i skidanje EarBuddyz navlaka nije previše teško. Amazon prodaje paket od tri para za 8,95 dolara u crnoj, bijeloj, plavoj i ružičastoj boji.

AirPod ručke

AirPod ručke

(Zasluge: Lance Whitney)

AirPod ručke (otvara se u novom prozoru) koriste veliku plastičnu kuku za omotavanje oko cijelog uha. Taj dizajn znači da su veće i glomaznije od običnih futrola ili navlaka za AirPods. Međutim, oni se također lakše i brže postavljaju. Sve što trebate učiniti je gurnuti AirPods držač u šuplji držač AirPod Gripsa. Zatim samo omotajte veću kuku oko uha i spremni ste.

Ručke drže vaše AirPods slušalice sigurno u vašem uhu, a istovremeno nude udobno pristajanje. Testirao sam ih tijekom intenzivnog treninga i dobro su se držale. Možete ih kupiti izravno na web stranici AirPods Grips za 12,99 USD.

PCMag logotip Praktično uz Apple AirPods Pro (druga generacija)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up