Kako spojiti AirPods na Android telefon

Postoje savršeni parovi na ovom svijetu. Maslac od kikirikija i žele. Beyonce i Jay-Z. AirPods i Android uređaji. Ne, stvarno, saslušaj nas.

AirPods, AirPods Pro (otvara se u novom prozoru) i AirPods Max nisu uređaji ekskluzivni za iOS. Ako ste bacili oko na te bežične slušalice, ali ne želite odustati od svog Android uređaja, imamo dobre vijesti. AirPods se spaja s gotovo svim Bluetooth uređajima.

Nećete dobiti sve uključene značajke koje biste dobili s Appleovim uređajem. Indikator baterije AirPods neće se pojaviti na vašem telefonu, a Siri neće biti dostupna odgovoriti na vaše zahtjeve. Međutim, možete preuzeti aplikaciju MaterialPods (Otvara se u novom prozoru) za prikaz trajanja baterije vašeg telefona i pokretanje Google Assistant nakon što dvaput dodirnete slušalicu.

Ako ovo i dalje zvuči kao dobra ideja, evo što trebate učiniti:

Preporuka naših urednika

Na svom Android uređaju provjerite je li Bluetooth uključen i idite na Postavke > Povezani uređaji > Bluetooth. Za AirPods i AirPods Pro, provjerite jesu li AirPods u kutiji za punjenje, otvorite poklopac i pritisnite i držite gumb za podešavanje na stražnjoj strani kućišta oko pet sekundi ili dok ne vidite da svjetlo statusa treperi bijelo. Za AirPods Max, pritisnite i držite tipku za kontrolu glasnoće oko pet sekundi ili dok ne vidite da svjetlo statusa treperi bijelo.

PCMag logotip Apple AirPods Pro recenzija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up