Kako se prijaviti kao donor organa na svom iPhoneu

Ako želite biti donor organa, jednostavan način prijave je putem vašeg iPhonea, značajke predstavljene u iOS-u 10.

Koristeći značajku Medical ID putem aplikacije Health, možete se prijaviti za organizaciju pod nazivom Donate Life America (Otvara se u novom prozoru). Organizaciji dajete određene podatke, kao što su vaši podaci za kontakt, datum rođenja i spol. Vaša registracija donacije tada se pojavljuje na vašem iPhoneu, gdje je možete vidjeti i medicinsko osoblje može potvrditi.

Oglas

Índice
  1. Prijavite se za Donirajte život
  2. Završi registraciju
  3. Podijelite svoju odluku
  4. Zaslon Health ID
  5. Pristup medicinskoj identifikaciji
  6. Dogovorite donaciju organa
  7. Ukloni registraciju
  8. Uredite svoje postavke donacija

Prijavite se za Donirajte život

Prijavite se za Donirajte život

Otvorite aplikaciju Zdravlje na svom iPhoneu. Dodirnite ikonu za medicinsku iskaznicu. Prijeđite prstom do dna zaslona s medicinskim ID-om i dodirnite gumb da biste se prijavili za Donate Life.

Završi registraciju

Završi registraciju

Na zaslonu za registraciju unesite potrebne podatke. Kada završite, dodirnite gumb Nastavi. Na zaslonu za potvrdu pročitajte informacije na vrhu kako biste razumjeli zahtjeve za prijavu kao donor organa. Dodirnite gumb za "Završi registraciju uz Donate Life."

Podijelite svoju odluku

Podijelite svoju odluku

Na zaslonu Hvala dodirnite Podijeli svoju odluku ako svoju odluku želite podijeliti s drugim ljudima putem e-pošte, slanja poruka, Twittera ili Facebooka.

Zaslon Health ID

Zaslon Health ID

Kada završite, dodirnite Gotovo. Zaslon vašeg zdravstvenog ID-a sada vas identificira kao donatora organa putem Donate Life America.

Pristup medicinskoj identifikaciji

Pristup medicinskoj identifikaciji

Sada, u slučaju da su takve informacije potrebne, kako medicinski stručnjak može znati da ste donor organa ako je vaš iPhone zaštićen? Osoba bi trebala prijeći ili dodirnuti zaključani zaslon i dodirnuti vezu za hitne slučajeve u donjem lijevom kutu. Na zaslonu za biranje, osoba može dodirnuti vezu Medicinski ID kako bi vidjela vaše medicinske informacije i podatke o darivatelju organa.

Dogovorite donaciju organa

Dogovorite donaciju organa

Možete ažurirati svoje kontaktne i osobne podatke, ukloniti svoju registraciju ako se predomislite ili promijeniti određene pojedinosti o donaciji organa. Da biste izvršili ove korake, vratite se u aplikaciju Health, dodirnite Medicinska iskaznica > Uredi > Uredi donaciju organa.

Ukloni registraciju

Ukloni registraciju

Za promjenu osobnih podataka dodirnite odgovarajuće polje i unesite nove podatke. Da biste uklonili svoju registraciju, dodirnite vezu Ukloni me na dnu zaslona. Na sljedećem zaslonu dodirnite gumb za uklanjanje.

Uredite svoje postavke donacija

Uredite svoje postavke donacija

Za promjenu određenih pojedinosti svoje donacije dodirnite Uredi postavke donacije. Ovo će vas odvesti do vaše registracije na web stranici RegisterMe.org (Otvara se u novom prozoru). Ovdje možete dodati svoju vozačku dozvolu i broj socijalnog osiguranja te odlučiti odobriti korištenje vaših organa i tkiva za istraživanje i obrazovanje. Dodirnite "Spremi promjene" kada završite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up