Kako pronaći volonterske poslove na LinkedInu

Htjeli biste volontirati svoje vještine i vrijeme za vrijedan cilj ili organizaciju, ali niste sigurni gdje i kako započeti. Jedno mjesto koje vam može pomoći je LinkedIn. Preko stranice za društveno umrežavanje možete tražiti prilike za volontiranje i tražiti poslove na kojima možete služiti kao mentor unutar organizacije. Provjerimo kako možete postati volonter ili mentor koristeći LinkedIn.

Prvo, možete pretraživati ​​i čak se prijaviti za neke prilike za volontiranje bez LinkedIn računa. Ali da biste doista maksimalno iskoristili web-mjesto, trebali biste se prijaviti na LinkedIn i izraditi profil ako već niste. Pod pretpostavkom da imate račun, prijavite se na LinkedIn stranicu (Otvara se u novom prozoru).

Oglas

Índice
  1. Pretraga poslova
  2. Popis mogućnosti
  3. Filtrirajte rezultate
  4. Upozorenje o poslu
  5. Spremi ili primijeni
  6. Mentor
  7. LinkedIn vodiči

Pretraga poslova

Pretraga poslova

Kliknite ikonu Poslovi na gornjoj alatnoj traci. U polje "Traži poslove po nazivu, ključnoj riječi ili tvrtki" upišite riječ volonter. Dok upisujete riječ, LinkedIn prikazuje popis naslova koji odgovaraju toj riječi. Kliknite na jednu od specifičnih titula volontera ako želite suziti svoj fokus ili jednostavno ostavite riječ volonter kakva jest ako biste radije tražili što šire pretraživanje.

Zatim u polje za grad, državu, poštanski broj ili zemlju upišite lokaciju na kojoj želite tražiti prilike za volontiranje. Kao što polje pokazuje, možete navesti grad i državu, poštanski broj ili cijelu državu. Ako se ne želite ograničiti na određenu lokaciju, samo ostavite ovo polje praznim i LinkedIn će ponuditi mogućnosti širom svijeta. Pritisnite gumb "Traži" ili poveznicu "Traži u cijelom svijetu" ako tražite širom svijeta.

Popis mogućnosti

Popis mogućnosti

Kao odgovor, LinkedIn prikazuje popis mogućnosti volontiranja za lokaciju koju ste naveli ili za cijeli svijet.

Filtrirajte rezultate

Filtrirajte rezultate

Da biste suzili rezultate pretraživanja, kliknite gore na "Svi filtri". Možete odabrati opcije za lokaciju, tvrtku, datum objave, razinu iskustva, industriju i/ili radnu funkciju, značajke LinkedIna i razinu iskustva. Nakon što odaberete različite opcije, rezultati pretraživanja se osvježavaju kako bi odražavali vaše odabire.

Upozorenje o poslu

Upozorenje o poslu

Ako želite biti obaviješteni kad god LinkedIn ima prilike za volontiranje koje odgovaraju vašim kriterijima, pomaknite se do vrha stranice i uključite gumb "Job Alert". U skočnom prozoru navedite koliko često želite primati ova upozorenja i želite li ih putem e-pošte ili obavijesti na mobilnom i stolnom računalu.

Spremi ili primijeni

Spremi ili primijeni

Sada se pomičite kroz popis opcija. Ako nađete neku koja vam privlači pažnju, kliknite na nju da biste saznali više o ulozi. Ako vam se sviđa prilika, ali se trenutno ne želite prijaviti za nju, kliknite gumb Spremi. Pohranjuje ulogu na popisu spremljenih poslova koje LinkedIn stvara za vas.

Ako se želite odmah prijaviti za posao, kliknite gumb Prijavi se. U nekim se slučajevima za posao prijavljujete putem web stranice organizacije. U drugim slučajevima, možete se prijaviti za poslove izravno putem LinkedIna. Slijedite korake za slanje životopisa i ostalih informacija.

Mentor

Mentor

Također možete tražiti prilike za mentorstvo. Da biste to učinili, jednostavno unesite riječ mentor u polje za pretraživanje. Odaberite određeni mentorski naziv ili se držite općeg mentorskog naslova. Unesite određenu lokaciju ako želite suziti područje ili ostavite polje lokacije prazno ako želite proširiti svoje horizonte diljem svijeta. Pritisnite gumb "Traži" ili "Traži u cijelom svijetu".

LinkedIn prikazuje popis mogućnosti mentorstva. Slijedite iste korake kao gore kako biste suzili rezultate pretraživanja, stvorili upozorenja o pretraživanju, spremili posao koji vam se sviđa ili se prijavili za posao.

LinkedIn vodiči

Aplikacija LinkedIn

Za više pogledajte ove druge LinkedIn vodiče s uputama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up