Kako promijeniti ili otkazati pretplatu na Hulu

Bili ste vjerni Hulu pretplatnik s osnovnim planom, ali sada je vrijeme da napravite neke promjene. Možda biste željeli dodati značajke svojoj pretplati, kao što je odabir opcije bez oglasa ili dodavanje Showtimea na vaš račun. Ili možda Hulu više ne gledate puno i želite ga otkazati ili jednostavno zaustaviti.

Sve to možete učiniti putem stranice svog Hulu računa. Pogledajmo.

Oglas

Índice
 1. 1. Prijavite se
 2. 2. Račun
 3. 3. Upravljajte
 4. 4. Nadogradite svoj račun
 5. 5. HBO, Showtime ili Cinemax
 6. 6. Potvrdite promjene
 7. 7. Vrijeme je da krenete dalje
 8. 8. Držite
 9. 9. Odustani
 10. 10. Ne idi!
 11. 11. Hulu sada ima gotovo 30 milijuna pretplatnika u SAD-u

1. Prijavite se

Prijaviti se

2. Račun

Račun

Na sljedećem ekranu kliknite svoje ime u gornjem desnom kutu i odaberite "Račun" iz padajućeg izbornika.

3. Upravljajte

Upravljati

Stranica vašeg računa prikazuje detalje vaše trenutne pretplate, ali i druge dostupne opcije ili dodatke, ako želite prilagoditi svoje zadovoljstvo gledanja. Kliknite vezu UPRAVLJANJE u odjeljku Dodaci.

4. Nadogradite svoj račun

Nadogradite svoj račun

Prva opcija spašava vas od potrebe za gledanjem svih tih reklama dok gledate svoje omiljene TV emisije ili filmove na Huluu. Da, za dodatnih 4 USD mjesečno, možete staviti kibosh na oglase koji se ponavljaju. Samo uključite gumb "Bez reklama". Ako već nemate aktivirane oglase, vidjet ćete opciju da se vratite na "Ograničene reklame".

Ovdje se također možete prijaviti za Hulu uz Live TV, uslugu od 40 USD mjesečno koja vam, kao što ime sugerira, omogućuje gledanje TV-a uživo s 50+ kanala. Za 44 dolara mjesečno možete odbaciti reklame na Hulu uz Live TV. Za 15 USD više nadogradite s 50 na 200 sati DVR pohrane u oblaku. Dodatnih 15 dolara omogućuje vam gledanje na neograničenom broju zaslona, ​​umjesto dva.

Za bilo koju od ovih opcija pomaknite klizač "prijeđi na ovaj plan".

74,99 dolara mjesečno na Hulu

Provjerite cijenu (otvara se u novom prozoru)

5. HBO, Showtime ili Cinemax

HBO, Showtime ili Cinemax

Sljedeća opcija dodaje usluge strujanja s HBO-a, Showtimea ili Cinemaxa vašoj Hulu pretplati. Za dodatnih 8,99 USD mjesečno možete gledati razne Showtime serije, kao što su Homeland, Ray Donovan i Billions, kao i filmove dostupne na kabelskoj televiziji. Zasebno, Showtimeova usluga strujanja košta 11 dolara mjesečno, tako da kao Hulu pretplatnik možete uštedjeti 2 dolara mjesečno tako da to uključite u svoju pretplatu. Dobivate i prvi mjesec besplatno.

HBO je 14,99 dolara mjesečno putem Hulua, dok je Cinemax 9,99 dolara mjesečno. Nije ni popust, ali objedinjuje naplatu.

Za odabir bilo koje od ovih usluga kliknite "Dodaj ovo" s desne strane.

6. Potvrdite promjene

Potvrdite promjene

Kada odaberete, zasvijetlit će gumb "Nastavi" na dnu stranice. Ako ste sigurni da želite odlučiti, kliknite na nju. Vaše će promjene sada stupiti na snagu. Ako ikada poželite ukloniti dodatke, možete se vratiti na stranicu svog računa i napraviti promjene.

7. Vrijeme je da krenete dalje

Vrijeme je da krenemo dalje

U redu, recimo da želite otkazati pretplatu na Hulu. Možda ga jednostavno više ne gledate ili možda već imate pretplatu na Netflix ili Amazon Video i u ovom trenutku ne trebate Hulu. Imate dvije mogućnosti. Možete privremeno zadržati svoju pretplatu da vidite kako ćete bez nje ili je možete potpuno otkazati.

Pomaknite se prema dolje do dna stranice svog računa dok ne vidite dvije opcije u desnom stupcu "Zadrži pretplatu" i "Otkaži pretplatu".

8. Držite

Čekati

Pritisnite vezu ČEKAJTE. Hulu vas pita koliko dugo želite odgoditi svoju pretplatu. Možete odabrati bilo koje razdoblje od 1 do 12 tjedana. Odaberite trajanje, a zatim kliknite gumb POŠALJI da stupi na snagu.

9. Odustani

Otkaži to

Kako biste potpuno otkazali svoju pretplatu, kliknite gumb ODUSTANI na stranici vašeg računa. Hulu će vas podsjetiti da možete staviti svoj račun na čekanje; kliknite "Nastavi do otkazivanja." Hulu zatim pita zašto želite zaustaviti svoj račun. Je li preskupo? Ne sviđaju vam se oglasi? Nije dovoljno za gledanje? Pritisnite gumb koji najbolje objašnjava razlog otkazivanja.

10. Ne idi!

Nemoj ići!

Hulu bi mogao pokušati posljednji pokušaj da vas zadrži na brodu. Ali ako odlučite, kliknite vezu za "Ne, odjavi pretplatu" i vaša će pretplata konačno nestati.

11. Hulu sada ima gotovo 30 milijuna pretplatnika u SAD-u

PCMag logotip Hulu sada ima gotovo 30 milijuna pretplatnika u SAD-u

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up