Kako pristupiti aplikacijama s Apple Watch Docka

Aplikacijama na Apple Watchu možete pristupiti s početnog zaslona, ​​ali to može biti teško s obzirom na pretrpano sučelje i nedostatak naziva za svaku ikonu. Umjesto toga, možda biste trebali dodirnuti Dock da biste otvorili svoje omiljene programe.

Putem Docka možete vidjeti naziv svake aplikacije, pa čak i dobiti pregled trenutnog sadržaja. Zatim možete pristupiti ili ukloniti bilo koju aplikaciju izravno s Docka. A što se tiče vašeg iPhonea, možete kontrolirati koje se aplikacije pojavljuju na Docku i kako su raspoređene. Pogledajmo kako koristiti i prilagoditi Dock na vašem Apple Watchu.

Oglas

Índice
  1. Kontrolirajte Dock pomoću sata
  2. Uklonite aplikacije pomoću sata
  3. Prilagodite Dock
  4. Uklonite aplikacije s Docka
  5. Dodajte aplikacije na Dock

Kontrolirajte Dock pomoću sata

Kontrolirajte Dock pomoću sata

Dock je dostupan na bilo kojem Apple Watchu, Series 1 do Series 3 (149,00 USD u Walmartu) (Otvara se u novom prozoru). Za pristup Docku dodirnite bočni gumb. Prema zadanim postavkama pojavljuje se popis nedavno korištenih aplikacija. Popisom se možete kretati na nekoliko načina. Prijeđite prstom gore ili dolje za pomicanje gore ili dolje na popisu ili okrenite Digital Crown. Kada dođete do kraja popisa, možete dodirnuti vezu Sve aplikacije za skok na početni zaslon i vidjeti sve ikone aplikacija. Ako prijeđete prstom na vrh popisa, prva aplikacija prikazuje vezu na "Keep in Dock". Dodirnite tu vezu ako želite biti sigurni da aplikacija uvijek ostaje u Docku. Da biste otvorili aplikaciju s Docka, samo je dodirnite.

Uklonite aplikacije pomoću sata

Uklonite aplikacije pomoću sata

Dodirnite bočni gumb za povratak na Dock. Možete ukloniti aplikacije s Docka izravno sa sata. Da biste to učinili, povucite aplikaciju ulijevo. Zatim dodirnite naredbu Ukloni. Aplikacija je uklonjena s Docka.

Prilagodite Dock

Prilagodite Dock

Ako želite vidjeti svoje omiljene aplikacije umjesto nedavno korištenih, možete prilagoditi koje će se aplikacije pojavljivati ​​na Docku. Za taj zadatak idite na svoj pouzdani iPhone. Otvorite aplikaciju Watch na svom telefonu, pomaknite se prema dolje i dodirnite unos Dock. Pod Dock Ordering dodirnite odabir za Favorites.

Uklonite aplikacije s Docka

Uklonite aplikacije s Docka

Sada možete odabrati aplikacije koje ne želite da se pojavljuju na Docku, aplikacije koje želite da se pojavljuju i redoslijed kojim želite da se pojavljuju. Možete odabrati do 10 aplikacija koje će se pojaviti na Docku kao omiljene. Čak i tada, vaša zadnja korištena aplikacija i dalje se pojavljuje na vrhu popisa. Dodirnite vezu Uredi. U grupi Favoriti dodirnite znak minus za bilo koju aplikaciju koju ne želite vidjeti u Docku i dodirnite gumb Ukloni. Učinite to za sve druge aplikacije koje želite ukloniti s Docka.

Dodajte aplikacije na Dock

Dodajte aplikacije na Dock

Zatim idite na odjeljak Ne uključi. Dodirnite znak plus za bilo koju aplikaciju koju želite vidjeti na Docku. Ako pokušate uključiti više od 10, aplikacija Watch će vam reći da ste dosegli ograničenje. Sada se vratite na odjeljak Favoriti. Pomoću ikone hamburgera () pokraj svake aplikacije možete promijeniti redoslijed svih aplikacija. Držite ikonu i pomičite aplikaciju gore ili dolje na popisu dok se sve aplikacije ne poredaju kako želite. Kada završite, dodirnite Gotovo.

Vrati se svom satu. Dodirnite bočni gumb. Pomičite se kroz svoje aplikacije i vidjet ćete svoje favorite navedene redoslijedom kojim ste ih postavili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up