Kako pretraživati ​​Google iz iMessage chata

Usred ste tekstualnog razgovora s nekim na svom iPhoneu ili iPadu i morate proguglati neke informacije. Morate li izaći iz poruke i pozvati aplikaciju Google Search? Ne.

Zahvaljujući posebnom Google Search proširenju, možete pozvati Google Search jednostavnim pritiskom na ikonu Google u aplikaciji iMessage. Odatle možete provjeriti trenutačno vrijeme, pretraživati ​​lokalne restorane, skenirati obližnje tvrtke, vidjeti što je u vijestima i gledati videozapise o bilo kojoj temi. Najbolje od svega je što svoje rezultate pretraživanja možete podijeliti s osobom kojoj šaljete poruke. Pogledajmo kako pretraživati ​​Google dok nekome šaljete poruke.

Oglas

Índice
  1. Omogućite Google pretraživanje
  2. Traži i dijeli
  3. Tekstualne GIF-ove
  4. Podijelite vremensku prognozu
  5. Podijelite lokalne restorane
  6. Podijelite aktualne vijesti
  7. Podijelite videozapise

Omogućite Google pretraživanje

Omogućite Google pretraživanje

Na svom iPhoneu ili iPadu otvorite aplikaciju iMessage i započnite ili nastavite razgovor s nekim. Za početak Google pretraživanja dodirnite ikonu aplikacije. Prijeđite prstom preko ikona i dodirnite onu za Google.

Traži i dijeli

Traži i dijeli

U okvir za pretraživanje unesite ono što želite pretraživati ​​na Googleu. Dodirnite poveznicu Podijeli pored bilo kojeg rezultata koji želite podijeliti s osobom s druge strane svojih poruka.

Tekstualne GIF-ove

Tekstualne GIF-ove

Želite nekome poslati smiješan ili pametan GIF? Dodirnite gumb GIF na kraju Google polja za pretraživanje. Suzite galeriju GIF-ova upisivanjem izraza poput "Sretan rođendan" ili "Bon Voyage". Dodirnite GIF na koji želite poslati tekst.

Podijelite vremensku prognozu

Podijelite vremensku prognozu

U funkciji pretraživanja dodirnite ikonu Vrijeme kako biste vidjeli lokalnu temperaturu za danas i prognoze za sljedećih nekoliko dana. Dodirnite poveznicu Podijeli pored bilo koje vremenske prognoze koju želite poslati drugoj osobi.

Podijelite lokalne restorane

Podijelite lokalne restorane

Dodirnite ikonu Hrana da vidite popis lokalnih restorana. Dodirnite vezu Podijeli pored popisa restorana kojima želite poslati SMS.

Na sličan način dodirnite ikonu U blizini kako biste pronašli lokalne muzeje i druge atrakcije koje bi mogle zanimati vas i osobu s druge strane. Dodirnite ikonu Dijeli za bilo koji popis koji želite uključiti u tekst.

Podijelite aktualne vijesti

Podijelite aktualne vijesti

U funkciji pretraživanja dodirnite ikonu za U trendu. Ovdje možete vidjeti rezultate za trendovske vijesti. Pomaknite se prema dolje na popisu priča i dodirnite onu koju želite pogledati. Dodirnite ikonu Dijeli za sve priče koje želite poslati putem SMS-a.

Podijelite videozapise

Podijelite videozapise

Na kraju dodirnite ikonu Videozapisi. Pojavljuju se najave za filmove, promocije i drugi aktualni video zapisi. Možete reproducirati bilo koji video dodirom gumba Reproduciraj. Za slanje poruke drugoj osobi dodirnite poveznicu Dijeli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up