Kako prenositi Super Bowl LVII s bilo kojeg mjesta

Kansas City Chiefsi i Philadelphia Eagles sastat će se na stadionu State Farm u nedjelju, 12. veljače 2023., tako da je najveći sportski događaj godine pred vratima. Super Bowl će se prenositi u 4K ultra-visokoj razlučivosti, a postoji nekoliko načina da gledate kako Patrick Mahomes igra protiv Jalena Hurtsa.

Índice
  1. Kako gledati Super Bowl LVII na TV-u
  2. Kako gledati Super Bowl LVII online
  3. Kako gledati Super Bowl LVII izvan Sjedinjenih Država
    1. Preporuka naših urednika
  4. Kako gledati Super Bowl LVII s VPN-om
    1. Prenosite Super Bowl uz ove vrhunske VPN usluge

Kako gledati Super Bowl LVII na TV-u

Super Bowl LVII očekuje punu posjećenost. A zahvaljujući Verizonu, Phoenixov State Farm Stadium čak će imati pristup 5G bežičnim brzinama. Ako niste mogli nabaviti ulaznicu ili vas COVID-19 tjera na oprez zbog velikih gužvi, ipak možete gledati utakmicu. Ako imate kabelsku u SAD-u, gledajte Fox za početak u 18:30 ET. Još uvijek imate vremena nabaviti si televizor koji može iskoristiti prednosti strujanja visoke kvalitete, čak i ako vam još nije potreban 8K TV. I ne zaboravite uključiti opciju ublažavanja kretanja na TV-u.

NFL+

(Zasluge: NFL)

Kako gledati Super Bowl LVII online

Dok će većina gledatelja Super Bowla pratiti putem kabelske ili televizije, još uvijek postoji mnogo načina za gledanje utakmice online. Aplikacija Fox Sports i NFL aplikacija imat će streamove velikih utakmica koje će svi moći gledati. Možete čak i slušati igru ​​putem NFL+, SiriusXM i Westwood One.

Također postoji više uređaja na kojima možete gledati, uključujući Android, razne pametne televizore, Apple TV, Fire TV, igraće konzole i Roku uređaje za strujanje. Fox ima potpuni popis podržanih uređaja ovdje (Otvara se u novom prozoru).

Također ćete dobiti Super Bowl ako se pretplatite na najboljeg pružatelja internetske televizije koju nudi Fox. Trebali biste se moći uključiti s usluga kao što su fuboTV, Hulu + Live TV, Sling TV i YouTube TV. Za više pogledajte naš pregled najboljih NFL usluga za strujanje.

Kako gledati Super Bowl LVII izvan Sjedinjenih Država

Postoji nekoliko opcija za gledanje Super Bowla ako se nalazite izvan Sjedinjenih Država. Publika iz Ujedinjenog Kraljevstva može gledati na BBC iPlayeru, web stranici BBC Sport i mobilnoj aplikaciji te Sky Sportsu. Super Bowl će prenositi ESPN, Kayo Sports i Seven Network u Australiji, te CTV, DAZN, RDS i TSN u Kanadi.

Sveobuhvatan popis (otvara se u novom prozoru) gdje se možete uključiti diljem svijeta također je dostupan na web stranici NFL-a.

Preporuka naših urednika

NFL

(Zasluge: Shutterstock / Motortion Films)

Kako gledati Super Bowl LVII s VPN-om

Ako ste u području gdje je teško dobiti radni tok putem konvencionalnih sredstava, uvijek možete koristiti VPN. Postoji mnogo sjajnih VPN usluga koje bismo preporučili, ali za ovu priliku vjerojatno tražite nešto besplatno i jednostavno za postaviti.

Prenosite Super Bowl uz ove vrhunske VPN usluge

Međutim, imajte na umu da nisu sve VPN usluge jednake. Dobar VPN štiti vaše podatke i čuva vašu privatnost na mreži, ali postoje mnogi koji ne rade onako kako se reklamira. Kada kupujete dobar VPN za prijenos sportskog događaja uživo, usredotočite se na dva atributa: ograničenje podataka i brzinu. Preporučamo da odaberete ProtonVPN po našem izboru urednika jer je besplatan i nema ograničenja podataka. Još jedna dobra opcija je NordVPN, koji je jedan od najbržih VPN-ova. Ako trebate VPN koji dobro funkcionira s BBC iPlayerom, ne tražite dalje od CyberGhost VPN-a.

PCMag logotip 5 jednostavnih podešavanja za najbolje postavke slike za vaš TV

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up