Kako prenositi 'A Charlie Brown Christmas'

Više od 50 godina nakon prvog emitiranja, Božić Charlieja Browna ostaje jedan od najboljih blagdanskih specijaliteta ikada osmišljenih. Tko je rekao da crtani film temeljen na novinskom stripu o depresivnom, ćelavom djetetu može prenijeti tako dirljive lekcije o Božiću koje i danas odjekuju. Odbacite konzumerizam, prigrlite svoje najmilije. Ne radi se o veličini vašeg drveta, već o veličini vašeg srca.

Svaka generacija zaslužuje priliku vidjeti A Charlie Brown Christmas za sebe, čak i samo da čuje apsolutno nevjerojatnu jazz glazbu Vince Guaraldi Trija (koja je dostupna putem mnogih usluga strujanja glazbe). Srećom, zahvaljujući pogodnosti usluga video streaminga, ovaj blagdanski duh možete pozvati u svoj dom prema vlastitom rasporedu.

Najlakši način da gledate A Charlie Brown Christmas je da ga streamate na Apple TV+. Apple je stekao prava na Peanuts kako bi ove omiljene specijalitete doveo u svoju uslugu video streaminga, kao i za proizvodnju novih specijalaca poput nedavnog Snoopy Presents: For Auld Lang Syne. Apple TV+ košta 4,99 dolara mjesečno i uključuje sedmodnevno besplatno probno razdoblje (tri mjeseca ako kupite novi Apple uređaj).

Preporuka naših urednika

Ako se ne želite prijaviti za uslugu samo da biste gledali specijal, postoji još jedna opcija. Božić Charlie Brown također će biti dostupan svima za besplatno gledanje na Apple TV+ (Otvara se u novom prozoru), bez pretplate, od 22. do 25. prosinca. Nažalost, za razliku od prošle godine, Apple neće dopustiti PBS-u da emitira specijal uživo na TV-u. Kao i kod It's the Great Pumpkin, Charlie Brown, to je Apple TV+ ili propast.

Kako god da ga odlučite emitirati, nadamo se da će Božić Charlie Brown produbiti vašu zahvalnost za čaroliju blagdana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up