Kako povezati Galaxy Buds sa svim svojim uređajima

Galaxy Buds pravi su Samsungov bežični odgovor na Appleove iznimno popularne AirPodove, a prema našim analitičarima čak su i malo bolji. Ako ste posvećeni korisnik Samsung Galaxyja, ovo su slušalice za vas.

Povezivanje Galaxy Buds (otvara se u novom prozoru) s vašim Galaxy uređajem jednako je jednostavno kao povezivanje AirPods (otvara se u novom prozoru) s vašim iPhoneom. Osim toga, mogu se upariti s bilo kojim vašim drugim uređajem, uključujući računala, tablete i telefone. Evo kako spojiti (i odspojiti) Galaxy Buds na PC, Mac, iPhone, iPad ili Android uređaj.

Oglas

Índice
 1. Kako upariti Galaxy Buds
 2. Uparite Galaxy Buds sa svojim Samsung uređajem
 3. Prilagodite pomoću aplikacije Samsung Wear
 4. Prekinite uparivanje Galaxy slušalica sa Samsung uređajem
 5. Uparite Galaxy Buds sa svojim Android uređajem
 6. Uparite Galaxy Buds s Android uređajem
 7. Uparite svoje Galaxy slušalice sa svojim Windows 10 laptopom
 8. Podijelite Galaxy Buds sa Windows 10 laptopom
 9. Uparite Galaxy Buds sa svojim iOS uređajem
 10. Uparite Galaxy Buds s vašim iOS uređajem
 11. Uparite Galaxy Buds sa svojim Mac uređajem
 12. Prekini uparivanje Galaxy Buds s Mac-om
 13. Najbolje prave bežične slušalice

Kako upariti Galaxy Buds

Kako upariti Galaxy Buds

Prvi korak u povezivanju Galaxy Buds s vašim uređajem – bilo kojim uređajem – je otvaranje kućišta za punjenje. Možda ne izgleda tako, ali otvaranje kućišta automatski stavlja slušalice u način rada za uparivanje, omogućujući telefonima, računalima i tabletima da ih pronađu putem Bluetootha.

Velike su šanse da ćete Galaxy Buds koristiti s više uređaja, pa ih svakako odspojite s jednog uređaja prije nego što ih pokušate spojiti na drugi. U suprotnom, slušalice će imati problema s uparivanjem. Najlakši način da to učinite je da jednostavno isključite Bluetooth na prvom uređaju prije nego što se pokušate spojiti na drugi.

Uparite Galaxy Buds sa svojim Samsung uređajem

Uparite Galaxy Buds sa svojim Samsung uređajem

Uparivanje Galaxy slušalica s vašim Samsung Galaxy uređajem relativno je kratak i jednostavan proces. Sve što trebate učiniti je uključiti Bluetooth i otvoriti kućište. Vaš uređaj će ih automatski otkriti i skočna poruka će vam omogućiti da odmah povežete slušalice.

U suprotnom, možete otići na Bluetooth postavke i pronaći slušalicu na popisu, a postupak uparivanja će započeti automatski. Nakon što su Galaxy Buds upareni, nećete morati ponovno prolaziti kroz postupak. Ubuduće samo provjerite je li Bluetooth uključen, a zatim dodirnite obje slušalice u isto vrijeme za ponovno povezivanje.

Prilagodite pomoću aplikacije Samsung Wear

Prilagodite pomoću aplikacije Samsung Wear

Nakon povezivanja slušalica, automatski će se pokrenuti aplikacija Samsung Wear na vašem telefonu. Ovdje možete provjeriti trajanje baterije svojih slušalica Galaxy Buds i koristiti značajku Find My Earbuds. Također možete upravljati ekvilizatorom, obavijestima, dodirnom podlogom i postavkama ambijentalnog zvuka. Aplikacija se čak može koristiti za ponovno spajanje slušalica.

Prekinite uparivanje Galaxy slušalica sa Samsung uređajem

Prekinite uparivanje Galaxy slušalica sa Samsung uređajem

Možete razdvojiti Galaxy Buds sa svog Samsung Galaxy uređaja putem izbornika Bluetooth postavki na vašem telefonu. Najlakši način da to učinite je da povučete zaslon s obavijestima s vrha zaslona i otvorite Bluetooth izbornik.

Kada je Bluetooth uključen, telefon će tražiti uređaje u blizini, ali možete dodirnuti Detalji i zatim odabrati ikonu zupčanika pored Galaxy Buds na popisu. Ovo će vam pokazati postavke za upareni uređaj, gdje možete dodirnuti Unpair da ih poništite.

Uparite Galaxy Buds sa svojim Android uređajem

Uparite Galaxy Buds sa svojim Android uređajem

Srećom, Galaxy Buds rade i s drugim Android uređajima, iako se postupak uparivanja može razlikovati ovisno o vašem uređaju.

Na Google Pixelu 2, na primjer, povučete zaslon s obavijestima s vrha zaslona i dugo pritisnete gumb Bluetooth. Odaberite Upari novi uređaj, zatim odaberite Galaxy Buds s popisa dostupnih uređaja u blizini.

Uparite Galaxy Buds s Android uređajem

Uparite Galaxy Buds s Android uređajem

Ako želite raspariti Galaxy Buds sa svojim Android uređajem, otvorite Bluetooth izbornik i dodirnite ikonu zupčanika pored navedenih slušalica. Dodirnite Zaboravi na sljedećoj stranici i Galaxy Buds neće biti upareni.

Uparite svoje Galaxy slušalice sa svojim Windows 10 laptopom

Uparite svoje Galaxy slušalice sa svojim Windows 10 laptopom

Galaxy Buds možete upariti s Windows 10 strojem tako da prvo otvorite izbornik Start i potražite "Bluetooth". Pritisnite Bluetooth i druge postavke uređaja (alternativno, idite na Postavke > Uređaji > Bluetooth i drugi uređaji).

Pritisnite Dodaj Bluetooth ili neki drugi uređaj, zatim odaberite Bluetooth iz skočnog prozora. Računalo će početi tražiti uređaje u blizini, a zatim možete odabrati slušalice s popisa.

Podijelite Galaxy Buds sa Windows 10 laptopom

Podijelite Galaxy Buds sa Windows 10 laptopom

Ako želite trajno odspojiti Galaxy Buds s računala, vratite se na Postavke > Uređaji > Bluetooth i drugi uređaji. Sada ćete vidjeti slušalice navedene pod Audio. Kliknite na naziv, a zatim kliknite Ukloni uređaj da ih poništite.

Uparite Galaxy Buds sa svojim iOS uređajem

Uparite Galaxy Buds sa svojim iOS uređajem

Povezivanje s iPhoneom ili iPadom funkcionira na isti način. Otvori Postavke > Bluetooth i odaberite Galaxy Buds.

Uparite Galaxy Buds s vašim iOS uređajem

Uparite Galaxy Buds s vašim iOS uređajem

Ako želite odspojiti Galaxy Buds s vašeg iOS uređaja, otvorite Postavke > Bluetooth i dodirnite ikonu informacija. Tada ćete imati mogućnost isključiti slušalice ili ih trajno ukloniti s uređaja.

Uparite Galaxy Buds sa svojim Mac uređajem

Uparite Galaxy Buds sa svojim Mac uređajem

Uparivanje Galaxy Buds s vašim Mac-om je relativno jednostavno. Otvori Postavke sustava > Bluetooth. Kada vidite da se Galaxy Buds pojavljuju na popisu obližnjih uređaja, kliknite Poveži se. Označite okvir na dnu prozora i Bluetooth simbol će se pojaviti na traci izbornika, što olakšava povezivanje i odspajanje slušalica.

Prekini uparivanje Galaxy Buds s Mac-om

Prekini uparivanje Galaxy Buds s Mac-om

Ako želite trajno poništiti uparivanje Galaxy Buds slušalica s vašim Mac računalom, idite na Postavke sustava > Bluetooth i kliknite X pokraj popisa slušalica.

Najbolje prave bežične slušalice

Najbolje prave bežične slušalice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up