Kako postaviti i prilagoditi Amazon Echo Flash Briefing

Postoje li određene vijesti, vremenska prognoza i druge informacije i novosti koje želite čuti svaki dan? Za pomoć se možete obratiti svom pouzdanom Amazon Echou (99,99 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru). Još bolje, ne morate pamtiti i pričati svaku pojedinačnu vještinu Alexi. Umjesto toga, možete ih sve dodati u Flash Briefing. Ali kako ga postaviti i koje vještine i predmete mu možete dodati? Idemo to provjeriti.

Oglas

Índice
  1. Postavljanje brzog brifinga
  2. Prilagodite vještine
  3. U potrazi za novim vještinama
  4. Omogući novu vještinu
  5. Upravljajte vještinama
  6. Uredite slijed kratkih informacija
  7. Pustite svoj Flash Briefing

Postavljanje brzog brifinga

Postavljanje brzog brifinga

Započnite tako što ćete reći "Alexa, što je moj Flash Briefing?" Alexa pokreće bilo koju vještinu ili uslugu koja je već dio vašeg kratkog brifinga, što može biti nešto poput NPR News, CNN, Bloomberg ili Associated Press.

Da biste dodali više vještina ili na neki drugi način izmijenili svoj brzi brifing, otvorite svoju aplikaciju Alexa. Na početnom zaslonu potražite Alexa Flash Briefing koji je upravo isporučen. Dodirnite vezu Više, a zatim vezu da biste prilagodili svoj Flash Briefing.

Ili dodirnite ikonu Postavke () i odaberite Flash Briefing.

Prilagodite vještine

Prilagodite vještine

Na zaslonu Flash Briefing možete onemogućiti ili omogućiti različite vještine ako je na popisu više od jedne. Za dodavanje više vještina dodirnite opciju za dobivanje više sadržaja Flash Briefinga.

U potrazi za novim vještinama

U potrazi za novim vještinama

Alexa vas dovodi na stranicu koja prikazuje vještine koje možete dodati svom Flash brifingu. Možete pretraživati ​​sve vještine ili tražiti određene upisivanjem ključne riječi ili fraze nakon koje slijede riječi flash briefing. Većina vještina Flash Briefinga samo je audio, no neke nude videoisječke za gledanje na Echo Showu (229,99 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru).

Omogući novu vještinu

Omogući novu vještinu

Dodirnite vještinu koju želite dodati i dodirnite gumb Omogući. Zatim se možete vratiti na popis vještina, potražiti druge koje vas zanimaju i omogućiti sve koje želite dodati u svoj Flash Briefing.

Upravljajte vještinama

Upravljajte vještinama

Kada završite s dodavanjem vještina, dodirnite gumb Natrag za povratak na stranicu postavki Flash Briefinga. Pregledajte sve vještine koje ste dodali i odlučite koje zadržati, a koje onemogućiti. Aktivni se pojavljuju na vrhu stranice u odjeljku Uključeno; one neaktivne na dnu u odjeljku Isključeno.

Uredite slijed kratkih informacija

Uredite slijed kratkih informacija

Zatim možete sortirati vještine kako biste odredili redoslijed kojim ih želite čuti. Kliknite vezu Uredi narudžbu. Pritisnite i držite ikonu hamburgera () pored vještine koju želite premjestiti i povucite je i ispustite na željenu poziciju. Dodirnite Gotovo.

Pustite svoj Flash Briefing

Pustite svoj Flash Briefing

Sada recite "Alexa, što je moj Flash Briefing?" Alexa počinje s prvom vještinom na vašem popisu. Ako želite nastaviti, recite "Alexa, sljedeći." Alexa prelazi na sljedeću stavku u toj vještini ili skače na sljedeću vještinu u vašem brifingu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up