Kako postati heroj gitare uz Rocksmith

Rocksmith titule naučile su više od 3 milijuna ambicioznih Tina Weymouths i Jimija Hendrixesa osnovnim i naprednim tehnikama basa, solo gitare i ritam gitare potrebnim da postanu vješti u sviranju gitare. Najnovija verzija, Rocksmith 2014 Edition Remastered (79,95 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru), dobro je opskrbljen paket koji već nekoliko godina pruža temeljite, pedantne upute, zabavne mini igre i jam sessione. .

Ako ste uključili svoju sjekiru, pokrenuli Rocksmith i duboko udahnuli kada ste primijetili ogroman broj značajki i opcija igre, ne brinite; I ja sam bio tamo. Iako nipošto nisam stručnjak za bas, proveo sam mnogo sati uz Rocksmith 2014 Edition Remastered u pokušaju da savladam svoj Sterling by Music Man SUB Series Ray4 StingRay (na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru) Električni bas . U to sam vrijeme duboko cijenio mnoge njezine aspekte, posebno one koji vam omogućuju da identificirate vlastite slabosti sviranja gitare i radite na njihovom iskorijenjivanju. I tu dolaze ovi savjeti za Rocksmith 2014 Edition Remastered!

Sastavio sam 10 Rocksmithovih savjeta osmišljenih da pomognu novopridošlicama da se snađu u brojnim ponudama igre. Imaju i nešto zajedničko. Istražujući ove savjete i redovito ih primjenjujući, "bit ćete dobri", kako kažu igrači.

Prije nego započnete svoju osobnu rock operu, odvojite trenutak i provjerite imate li Rocksmith Real Tone Cable (24,99 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru). Ovo je kabel s adapterom od 0,25 inča na jednom kraju koji se uključuje u vašu gitaru i USB priključkom na drugom kraju koji se uključuje u vaše računalo. Ako kupite Rocksmith 2014 u kutiji za 59,99 USD, uključen je i kabel za pravi zvuk. Ali ako ste, poput mene, kupili Steam igru, Rocksmith Real Tone Cable je dodatak. Našao sam ga na Amazonu za 29,99 dolara. Osim toga, trebali biste pogledati Najbolji softver za uređivanje zvuka kada budete spremni složiti neke rifove. A sada, na savjete!

Oglas

Índice
  1. Slijedite pravilo jednog prsta po prijeku
  2. Kupite DR žice neonske višebojne žice
  3. Uživajte u Riff Repeateru
  4. Prilagodite svoj zvuk u Tone Designeru
  5. Istražite Rocksmithovu DLC ponudu
  6. Jam s AI ​​u načinu rada sesije
  7. Igrajte Guitarcade za poboljšanje vještina i otključavanje bonusa
  8. Dodirnite karticu za filtriranje pjesama
  9. Podesite postavke u mikseru
  10. Potražite dodatne upute

Slijedite pravilo jednog prsta po prijeku

Slijedite pravilo jednog prsta po prijeku

Ako postoji jedna stvar u kojoj Rocksmith 2014 nije osobito temeljit u svojim uputama, to je položaj ruku i prstiju. Gitaristi početnici vjerojatno će jednim dominantnim prstom pritisnuti žice na pragovi. To je, međutim, kontraintuitivno dobroj igri.

Ono što trebate učiniti je sljedeće: raširite prste tako da svaki leži na vlastitoj gredi. Na taj način možete jednostavno postaviti više pragova u općem području. Priznajem, u početku će biti čudno; ali uz malo vježbe vidjet ćete njegove prednosti.

Kupite DR žice neonske višebojne žice

Kupite DR žice neonske višebojne žice

Rocksmith 2014 koristi boje kako bi vas naučio svirati žice: crvena je žica E, žuta je žica A, plava je žica D, a narančasta je žica G (barem kada koristite bas s četiri žice kao i ja). Nažalost, vaše žice na gitari nisu obojene u skladu sa žicama na ekranu, što može izazvati zabunu kada počnete vježbati.

Kako biste eliminirali dio krivulje učenja, možda ćete htjeti kupiti DR String Neon Multicolor Strings (otvara se u novom prozoru). Žice su prekrivene posebnim K3 premazom u boji koji odgovara Rocksmith 2014 Edition Remastered shemi boja žica u igri. Njihova upotreba vam može brzo pomoći da prepoznate ispravnu žicu za trčanje ili trzanje jer će žice vaše gitare odgovarati onome što se prikazuje na vašem TV-u ili monitoru.

9,99 dolara na Amazonu

Pogledajte (otvara se u novom prozoru)

Uživajte u Riff Repeateru

Uživajte u Riff Repeateru

Riff Repeater izvrstan je alat dizajniran da vam pomogne prevladati problematične dijelove pjesme. Pomoću njega možete prilagoditi brzinu i težinu pjesme i pregledati svoje prošle pogreške kako biste pratili svoj napredak. Predlažem da postavite težinu na 100 posto tako da vidite sve note (niže poteškoće uklanjaju note), ali svirate pjesme prilagođene početnicima (recimo, 50 posto).

Za gitariste srednje razine, najvrjednija značajka Riff Repeatera je njegova tolerancija na greške. Kada je onemogućen, Rocksmith neće poboljšati vaše fraze ako propustite nekoliko nota; cilj je i dalje postići 100 posto znanja. Međutim, s uključenom tolerancijom pogreške, možete baciti lopticu na kombinaciju greda i žica i dalje napredovati. Pristup "sve ili ništa" dobro funkcionira kada učite, ali postaje grubo kada upoznate gitaru.

Prilagodite svoj zvuk u Tone Designeru

Prilagodite svoj zvuk u Tone Designeru

Gitaristi visoke razine ne vitlaju samo svojom sjekirom; oni također kupuju opremu koja mijenja način na koji njihove gitare zvuče. Srećom, Rocksmith 2014 Edition Remastered radi ovaj aspekt sviranja gitare, osim što je sav dodatni hardver digitalno u igri.

Recimo, na primjer, da želite dodati wah-wah efekt ili učiniti da više gitara zvuči sličnije metalu. Jednostavno otvorite Tone Designer i svirajte s postavkama Pre, Amp, Loop, Cabinet i Rack kako biste svom instrumentu dali novi zvuk. Možete koristiti postojeće postavke hardvera ili izraditi vlastite. Eksperimentirajte malo da vidite što vam golica uho.

Istražite Rocksmithovu DLC ponudu

Istražite Rocksmithovu DLC ponudu

Rocksmith 2014 Edition Remastered ima 66 pjesama u paketu. To zvuči kao značajan broj, ali ovisno o vašem ukusu, možda će vam se svidjeti samo nekoliko, što utječe na vaš užitak. Na primjer, postoji uznemirujući nedostatak funka, očigledan propust za alat dizajniran djelomično da vas nauči bas.

Srećom, Rocksmith ima nevjerojatnu količinu DLC-a—više od 1000 pjesama, zapravo. Popis DLC-ova u trgovini Steam je u neredu jer ne postoji način za sortiranje sadržaja. Umjesto toga, morate klikati stranicu za stranicom naslova pjesama. Kako biste ublažili dosadu, predlažem da posjetite Ubisoftovu Rocksmith DLC stranicu (otvara se u novom prozoru) da vidite svu ponudu. Tamo možete sortirati pjesme po paketima pjesama, žanru ili godini.

Nakon što pronađete sadržaj koji želite, možete se vratiti na Steam i kupiti pjesme koje želite. Paketi pjesama su tematski paketi koji koštaju između 7,99 i 15,99 dolara, ovisno o broju pjesama u paketu. Naravno, pojedinačne pjesme koštaju daleko manje, obično 2,99 $ svaka. Pronađite svoje omiljene pjesme i počnite grindati!

Povezano: Ubisoft ima službeni obrazac koji možete koristiti za traženje pjesama (Otvara se u novom prozoru) koje trenutno nisu dostupne kao DLC. Ispunite ga i pomozite Rocksmithovoj knjižnici da raste!

Jam s AI ​​u načinu rada sesije

Jam s AI ​​u načinu rada sesije

Ponekad jednostavno poželite šutnuti upute na rubnik i izaći. Ako vas uhvati takvo raspoloženje, idite u Session Mode. Tamo možete svirati svoju gitaru u slobodnoj formi, uz AI glazbenike koji vas podržavaju dodatnim bubnjevima, klavijaturama, sintisajzerima i drugim gitarama. Ukupno ima gotovo 80 instrumenata, uključujući retro bubanj, heavy metal gitaru i klavijaturu inspiriranu funkom.

Srećom, AI glazbenici nisu mehanički. Ako svirate spore rifove, bubnjar usporava tempo; ubrzajte svoje bilješke i broj otkucaja u minuti se povećava. A možete prilagoditi način na koji svirate podešavanjem Složenosti, Groovea, Tempa i drugih opcija. Postoje čak i opcije za postavljanje simuliranih lokacija za reprodukciju, koje utječu na zvuk. Sviranje u katedrali, na primjer, zvuči vrlo drugačije od sviranja u garaži, jer postava dodaje eho i reverb.

Ako se želite igrati s uputama, sučelje s uputama Rocksmitha nalazi se na dnu zaslona. Prikazuje vam komplementarne note koje zvuče sjajno kada svirate s AI bendom.

Igrajte Guitarcade za poboljšanje vještina i otključavanje bonusa

Igrajte Guitarcade za poboljšanje vještina i otključavanje bonusa

Guitarcade je način na koji vježbate bendove, slajdove, akorde i druge tehnike u manje formalnom okruženju. Score Attack pretvara Rocksmith 2014 Edition Remastered u jednostavniju, kompetitivniju ritmičku igru ​​u kojoj igrate za velike rezultate na online, svjetskim ljestvicama s najboljim rezultatima. Oba su sjajni alati za otključavanje bonus stavki.

Pitate se koji su bonus artikli? Pojačala, pedale, kabineti, prostori, regali i alternativne trake. Neki mijenjaju zvuk igre, dok su drugi čisto kozmetički.

Dodirnite karticu za filtriranje pjesama

Dodirnite karticu za filtriranje pjesama

Područje za učenje pjesme je mjesto gdje možete naučiti svirati priložene i DLC pjesme. U njemu ćete pronaći popis svih pjesama koje možete svirati, ali možete i puno više.

Dodirom gumba Tab na tipkovnici otvara se opcija sortiranja koja vam omogućuje da rasporedite popis pjesama. Neke su jednostavne organizacijske prilagodbe koje vam omogućuju sortiranje prema izvođaču, naslovu ili godini, ali postoje druge koje vam zapravo pomažu u učenju.

Preporučena raznolikost, na primjer, uzrokuje da Rocksmith analizira vaš napredak i predloži pjesmu koja odgovara vašoj razini vještine. Ugađanje sortira i prikazuje pjesme koje odgovaraju trenutnom ugađanju žica vaše gitare.

Podesite postavke u mikseru

Podesite postavke u mikseru

Mikser je jedan od najvažnijih alata u Rocksmithu 2014 Edition Remastered. Zaronivši u njegove postavke, možete prilagoditi glasnoću određenih zvučnih elemenata.

To možda ne zvuči kao velika prednost, ali smanjivanjem ukupne glasnoće glazbe i pojačavanjem gitare, možete se usredotočiti na to kako vaša sjekira zvuči kada je svirate u načinima rada Naučite svirati pjesmu ili Sesiji.

Potražite dodatne upute

Potražite dodatne upute

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up