Kako otključati Fortniteov ekskluzivni Galaxy Skin

S izdavanjem Samsung Galaxy Note 9 (729,17 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru), Epic Games je također lansirao Fortnite Android beta i ubacio nekoliko poticaja za one koji su unaprijed naručili pametni telefon. Među darovima na izbor bila je ekskluzivna fortnite koža koja je vaš lik učinila poput svjetlucave galaksije.

Iako je ta početna ponuda istekla, čini se da je Epic Games u posljednje vrijeme dobro raspoložen. Još uvijek postoji način da se dočepate ove ekskluzivne kože; samo morate biti spremni potrošiti nešto novca.

Oglas

Índice
  1. Kupite Galaxy Note 9 ili Galaxy Tab S4
  2. Otvorite Galaxy Apps
  3. Preuzmite Fortnite na svoj uređaj
  4. Prijavite se i igrajte
  5. Nabavite Galaxy Skin

Kupite Galaxy Note 9 ili Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Note 9

Otvorite Galaxy Apps

Otvorite Galaxy Apps

Očito, sljedeći korak je preuzimanje Fortnitea. Umjesto odlaska u trgovinu Google Play gdje inače preuzimate aplikacije, morat ćete koristiti Galaxy Apps. Ovu aplikaciju možete pronaći u svojoj mapi Samsung među svim aplikacijama koje još nisu na vašem početnom zaslonu. Prijeđite prstom od dna zaslona prema gore da biste došli tamo. (Ako nemate Note 9 ili S4, evo kako preuzeti Fortnite na Android.)

Preuzmite Fortnite na svoj uređaj

Preuzmite Fortnite na svoj uređaj

Kada uđete u Galaxy Apps, trebali biste vidjeti banner za Fortnite. Dodirnite je, zatim dodirnite Instaliraj i otvori za preuzimanje igre na svoj uređaj.

Prijavite se i igrajte

Fortnite

Kada igra završi s preuzimanjem, morate se prijaviti na svoj Epic Games račun. Zatim sve što trebate napraviti je odigrati tri igre Fortnitea na uređaju. To znači da igrate cijelu rundu i odaberete Povratak u predvorje kada igra završi. Ako odete ranije, utakmica se neće računati. Ako trebate neke smjernice u igri, mi ćemo vas pokriti.

Nabavite Galaxy Skin

Nabavite Galaxy Skin

Sada samo pričekajte dan ili dva i dobit ćete poklon kutiju unutar igre sa kožom Fortnite Galaxy unutra. Teško je reći koliko će ova ponuda trajati, ali Samsung je naznačio da ćete imati vremena do kraja 2018. da preuzmete svoju nagradu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up