Kako otkazati Spotify Premium (i izbrisati svoj besplatni račun)

Spotify je jedan od najboljih servisa za strujanje glazbe koji nudi besplatan i plaćeni pristup do više od 82 milijuna pjesama na mreži prema zadnjem prebrojavanju. Plaćeni plan dodaje nekoliko korisnih značajki, ali možda ga nećete koristiti dovoljno da opravda mjesečni trošak. Možda ste se prebacili na konkurentsku uslugu kao što je Apple Music, ili možda imate prigovor na dio sadržaja i osobnosti na Spotifyju i više vam nije stalo dati tvrtki svoj posao. Bez obzira na razlog, evo kako ukloniti svoje Spotify veze.

Naše najbolje ocijenjene usluge strujanja glazbe

Índice
 1. Naše najbolje ocijenjene usluge strujanja glazbe
 • Otkažite Spotify Premium
 • Zatvorite svoj besplatni račun
  1. Preporuka naših urednika
 • Otkažite Spotify Premium

  Premium verzija koja se plaća (Otvara se u novom prozoru) dodaje visokokvalitetni zvuk, neograničeno preskakanje, iskustvo bez reklama, opciju reprodukcije bilo koje melodije iz vaše kolekcije i način slušanja glazbe izvan mreže. Ako ste se odlučili za Duo ili Family planove, više osoba će imati pristup istom računu.

  Kako biste otkazali plaćeni Spotify Premium račun, prijavite se na uslugu na webu putem Spotify.com i kliknite svoje ime u gornjem desnom kutu. Klik Račun > Dostupni planovi, a zatim se pomaknite prema dolje do odjeljka Spotify Free. Klik Otkaži Premium.

  spotify planovi

  Otkazivanjem članstva u biti prelazite na besplatni račun. Spotify vas upozorava koje pogodnosti ćete izgubiti i kada ćete ih izgubiti. Klik Otkaži Premium.

  otkazati premiju

  Spotify će vas zatim tražiti da ispunite anketu o tome zašto ste otkazali svoj premium račun i je li vjerojatno da ćete se ponovno pretplatiti. Ispunite stranicu ako želite i kliknite podnijeti.

  poništi anketu

  Zatvorite svoj besplatni račun

  zatvorite račun

  Besplatni Spotify račun ograničava vas na nasumično preslušavanje, tako da nemate kontrolu nad redoslijedom kojim se vaše pjesme reproduciraju. Za uklanjanje besplatnog Spotify računa idite na web mjesto Spotify i idite na Podrška > Postavke računa > Zatvaranje računa > Zatvorite svoj račun.

  potvrditi zatvaranje

  Zatim će se od vas tražiti da unesete podatke za prijavu na Spotify ako već niste prijavljeni. Spotify će vas tada pitati jeste li sigurni. Kliknite na Zatvoren račun dugme.

  Preporuka naših urednika

  potvrdite narudžbu

  Spotify vas traži da potvrdite da pokušavate izbrisati ispravan račun. Pregledajte svoje korisničko ime i adresu e-pošte u ovom trenutku, a zatim kliknite Nastaviti.

  potvrditi otkazivanje

  Tada će vam biti rečeno sve što će biti uklonjeno s vašeg povezanog računa nakon što se račun izbriše. Označite okvir pokraj "Razumijem", a zatim kliknite Nastaviti dugme.

  spotify e-pošta

  Zatim ćete biti upućeni da provjerite svoju e-poštu kako biste dovršili postupak. U e-poruci od Spotifyja kliknite Zatvori moj račun da ga konačno ugasim. Spotify će vam poslati potvrdnu e-poruku s vezom koja može ponovno aktivirati vaš račun ako se predomislite. Link vrijedi sedam dana, nakon čega više nećete moći oživjeti svoj račun.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Go up