Kako nasmijati Alexa i Amazon Echo

Težak dan? Trebate malo smijeha? Možete nagovoriti nešto sa svog Amazon Echoa. Da, Alexa može služiti kao virtualni stand-up komičar ili MC i raditi bilo što, od pričanja viceva do predstavljanja komičnih rutina do posluživanja klasičnih radijskih emisija iz prošlosti.

Vještina Comedy King može vam ispričati (nadajmo se) smiješan vic, dok vam Comedy Dog priča viceve o čovjekovom najboljem prijatelju. Bad Joke Teller radi točno ono što obećava. U međuvremenu, Comedy Central nudi rutine poznatih komičara, dok The Tonight Show poslužuje monologe voditelja Jimmyja Fallona.

Želite nasmijati druge ljude zbog vlastitog komičarskog talenta? Create Your Own Jokes traži od vas da napišete vlastite gegove, koje, naravno, dostavlja Alexa.

Oglas

Índice
 1. Aplikacija Alexa
 2. Kralj komedije
 3. Komedija Pas
 4. Loš pričač viceva
 5. Kuc kuc vicevi
 6. Šale o Harryju Potteru
 7. Comedy Central
 8. Večerašnja emisija
 9. Citati glupog predsjednika
 10. Šale sa zvukom prdeća
 11. Stara radio komedija
 12. Stvorite vlastite šale
 13. Smijeh Track
 14. Zvučni stroj
 15. Najbolje Amazon Alexa vještine

Aplikacija Alexa

Aplikacija Alexa

Otvorite aplikaciju Alexa na svom mobilnom uređaju. Dodirnite ikonu hamburgera () i dodirnite Vještine. Odaberite gumb Kategorije i dodirnite Vijesti i humor. Ovdje možete pretraživati ​​razne komičarske vještine. Međutim, da bismo došli do dna stvari, evo hrpe specifičnih vještina osmišljenih da vas nasmijaju.

Kralj komedije

Kralj komedije

Recite: "Alexa, pokreni Comedy King (Otvara se u novom prozoru)." Kao odgovor, Alexa vam ispriča brzi vic koji vam može, ali i ne mora zagolicati smiješnu kost. ne odustaj Možete pitati dok ne čujete pravi vic. Evo jednog: "Učitelj majci: Vaš sin je inteligentan, ali provodi puno vremena razmišljajući o djevojčicama. Majka: Ako nađete rješenje, recite mi. Njegov otac ima isti problem."

Komedija Pas

Komedija Pas

Želite čuti pseći humor? Recite: "Alexa, zamoli Comedy Dog (Otvara se u novom prozoru) da mi ispriča vic." Alexa ti počinje pričati viceve, uglavnom o psima. Da, neki od gegova su i sami psi. Ali čut ćete neke dobre, poput: "Zašto je pas dvaput prešao cestu? Pokušavao je donijeti bumerang."

Loš pričač viceva

Loš pričač viceva

Recite: "Alexa, zamoli Bad Joke Teller (Otvara se u novom prozoru) da mi ispriča vic." Da, ove su šale osmišljene da budu loše. Ali svejedno ćete dobiti nekoliko koji će vas nasmijati, poput, "Kuc, kuc. Tko je tamo? Donna. Koja Donna? Donna nonna nonna nonna Batman."

Kuc kuc vicevi

Kuc kuc vicevi

Jeste li raspoloženi za niz škakljivih šala? Recite: "Alexa, otvori Knock Knock (Otvara se u novom prozoru)." Alexa kaže, "Kuc, kuc." Vi kažete: "Tko je tamo." Alexa odgovara. Ponovi što je Alexa rekla. I onda čekaj udarac. Evo jednog: "Kuc, kuc. Tko je tamo? Boo hoo. Boo hoo tko? Oh, nemoj plakati. To je samo šala."

Šale o Harryju Potteru

Šale o Harryju Potteru

Jesu li vaša obitelj ili prijatelji obožavatelji Harry Pottera? Onda bi vam se ovo moglo svidjeti. Recite: "Alexa, otvori šale o Harryju Potteru (Otvara se u novom prozoru)." Alexa počinje zveckati šale koje bi trebale biti smiješne ako ste hipnotizirani mladim čarobnjakom i njegovim pričama. Evo jednog koji bi vam se mogao svidjeti, ali morate biti obožavatelj da biste ga shvatili: "Na ljestvici od jedan do 10, koliko ste opsjednuti Harryjem Potterom? Oko devet i tri četvrtine."

Comedy Central

Comedy Central

Recite: "Alexa, pitaj Comedy Central (Otvara se u novom prozoru) za standup." Kao odgovor, Alexa na pozornicu dovodi stand-up komičara Comedy Centrala kako bi napravio kratku rutinu. Možete poslušati cijelu točku ili se obratiti drugom komičaru govoreći: "Alexa, sljedeća."

Večerašnja emisija

Večerašnja emisija

Ako ste uzbuđeni zbog monologa Jimmyja Fallona u The Tonight Showu, možete ga zatražiti od Alexe. Recite: "Alexa, zamoli The Tonight Show (Otvara se u novom prozoru) da pusti monolog." Alexa servira Fallonov intro od prethodne noći.

Citati glupog predsjednika

Citati glupog predsjednika

Aktualni vrhovni zapovjednik daleko je od jedinog predsjednika koji priča gomilu gluposti. Drugi predsjednici dali su nenamjerno smiješne komentare. Recite: "Alexa, započni citate od glupog predsjednika (Otvara se u novom prozoru)." Alexa vam daje citat, poput “Ne zanima me deficit. Dovoljno je velik da se brine sam za sebe", napisao je Ronald Reagan.

Šale sa zvukom prdeća

Šale sa zvukom prdeća

Ma daj, prdeži su uvijek smiješni. Za ovaj recite: "Alexa, otvori Fart Sound (Otvara se u novom prozoru)." Alexa vam ispriča vic o prdežu popraćen zvukom (ali na sreću ne i mirisom) smrdibuba. Neki od naših favorita su: "Kako se zove osoba koja ne prdi u javnosti? Privatni učitelj" i "Prdim. Zašto? Zato što je to jedini plin koji si mogu priuštiti."

Stara radio komedija

Stara radio komedija

Stvorite vlastite šale

Stvorite vlastite šale

Koncept ovdje ste ti i Alexa kao komični duo. Vi pišete viceve, a ona ih prenosi. Recite: "Alexa, pričaj moje viceve (Otvara se u novom prozoru)." Prvi put kad to učinite, Alexa će vas pitati da joj date dopuštenje za izradu popisa viceva pod nazivom Moji vicevi (otvara se u novom prozoru). Zatim mu možete pristupiti iz aplikacije Alexa odabirom unosa za popise. Odatle otvorite Moje šale. Pronaći ćete neke postojeće šale, ali sada možete dodati svoje. Recite ponovno: "Alexa, pričaj moje viceve" i Alexa će ispričati vic s vašeg popisa.

Smijeh Track

Smijeh Track

Zvučni stroj

Zvučni stroj

Želite isprobati druge zvukove kako biste svojim šalama dali pravi odgovor? Sound Machine (Otvara se u novom prozoru) može reproducirati smijeh, pljesak, zvižduke, bubnjeve, rim shotove, cvrčke, zijevanje i više. Samo recite: "Alexa, pitaj Sound Machine (zvučno ime)" i Alexa će u vaše šale dodati odgovor koji mislite da zaslužuju.

Najbolje Amazon Alexa vještine

Najbolje Amazon Alexa vještine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up