Kako nadograditi svoj Skype račun

Koristite li besplatnu verziju Skypea za internetske pozive i video razgovore? I nailazite li na zidove od cigle kada pokušavate nazvati mobilni ili fiksni telefon ili drugu državu? Možda je vrijeme da nadogradite svoj račun.

Besplatna verzija Skypea ograničava vas na pozivanje drugih Skype korisnika. Ali plaćena pretplata omogućuje vam pozivanje na mobilne i fiksne telefone te neke druge zemlje. Alternativno, možete zadržati svoj besplatni račun i samo kupiti Skype kredit kada trebate nazvati nečiji telefon ili osobu u drugoj zemlji.

Pogledajmo različite opcije za nadogradnju vaše Skype pretplate tako da možete zvati ili razgovarati s gotovo kim god želite.

Oglas

Índice
 1. 1. Prijavite se
 2. 2. Skype kredit
 3. 3. Dodajte kredit
 4. 4. Odaberite svoj iznos
 5. 5. Podaci o naplati
 6. 6. Način plaćanja
 7. 7. Ravnoteža
 8. 8. Pretplate
 9. 9. Odaberite plan
 10. 10. Neograničeni planovi
 11. 11. Naplata
 12. 12. Office 365

1. Prijavite se

primijeniti

Na Skype web stranici (otvara se u novom prozoru), kliknite gumb Prijava u gornjem desnom kutu i kliknite vezu za "Moj račun". Na zaslonu za prijavu unesite svoju adresu e-pošte, broj telefona ili korisničko ime za Skype. Pritisnite Dalje. Na zaslonu "Unesite lozinku" unesite svoju Skype lozinku. Pritisnite Prijava.

2. Skype kredit

Skype kredit

Prvo provjerimo opciju kupnje Skype kredita. Kupnjom Skype kredita možete upućivati ​​Skype pozive ljudima koji nisu na Skypeu koristeći svoje mobilne ili fiksne telefone. To je dobra opcija ako ne očekujete da ćete upućivati ​​previše poziva korisnicima koji ne koriste Skype i želite imati opciju "plaćanje po korištenju". Također možete upućivati ​​međunarodne pozive u određene zemlje, što ne možete učiniti s besplatnim Skype računom.

Na stranici "Moj račun" kliknite gumb "Otkrij kredit".

3. Dodajte kredit

Dodaj kredit

Pojavljuje se zaslon pod nazivom "Otključajte još više značajki sa Skype kreditom" koji objašnjava kako možete koristiti kredit koji ste kupili. Pritisnite gumb za "Dodaj kredit na svoj račun."

4. Odaberite svoj iznos

Odaberite svoj iznos

Na stranici Skype kredit kliknite iznos kredita koji želite kupiti—10 USD ili 25 USD. Također možete odlučiti nadopuniti svoj račun s više kredita kada ih ponestane. Pritisnite Nastavi. Skočni prozor će vas pitati želite li omogućiti automatsku dopunu, koja će nadopuniti vaš saldo ako ikada padne ispod 2 USD.

5. Podaci o naplati

Informacije o računu

Na stranici "Unesite adresu za naplatu" unesite podatke o naplati.

6. Način plaćanja

Način plaćanja

Na stranici "Provjeri narudžbu i plati" odaberite način plaćanja i ispunite podatke za plaćanje. Pritisnite Plati sada. Kredit je obrađen za vaš račun. Na stranici "Hvala" kliknite Nastavi.

7. Ravnoteža

Ravnoteža

Vaša stranica "Moj račun" sada prikazuje vaš dostupni Skype kredit i pratit će iznos dok ga koristite.

8. Pretplate

Pretplate

OK, ali što ako mnogo zovete na mobilne i fiksne telefone, kao i u određene zemlje? Tada će vam pretplata na Skype možda biti jednostavnija i isplativija. Na stranici "Moj račun" kliknite gumb "Prikaži sve pretplate".

9. Odaberite plan

Odaberite plan

Ako želite upućivati ​​međunarodne pozive u određenu zemlju, unesite je u polje za pretraživanje. Skype zatim prikazuje različite planove s različitim cijenama ovisno o tome koliko minuta želite i koje vrste telefona planirate zvati. Odaberite plan koji želite.

10. Neograničeni planovi

Neograničeni planovi

Alternativno, možete dobiti neograničeni plan za pozivanje fiksnih i mobilnih telefona u određenim regijama kao što su SAD (2,99 $ mjesečno), Sjeverna Amerika (6,99 $ mjesečno), Europa (planovi se razlikuju) i svijet (13,99 $ mjesečno za pozive na fiksne telefone u 63 zemlje, a na mobilne telefone u osam).

11. Naplata

Naplata

Nakon što odaberete plan, kliknite "Nastavi", što će vas odvesti na stranicu na kojoj se od vas traži da odaberete obračunsko razdoblje. Možete platiti jednom, svaka tri mjeseca ili jednom godišnje. Posljednje dvije opcije uštedjet će vam 5 posto, odnosno 15 posto.

Na stranici "Provjeri svoju narudžbu" odaberite opciju plaćanja ako je već nemate. Pritisnite Nastavi. Stranica "Hvala" potvrđuje da je vaša narudžba poslana. Pritisnite Nastavi. Vaša stranica "Moj račun" prikazuje vašu novu pretplatu.

12. Office 365

Office 365

Postoji još jedan način na koji možete dobiti pretplatu na Skype: preko Office 365 računa. Osim što nudi standardne Microsoft Office aplikacije, pristup OneDriveu i druge pogodnosti, pretplata na Office 365 Personal (Otvara se u novom prozoru) omogućuje 60 minuta Skype poziva na mobilne i fiksne telefone diljem svijeta. Pretplata na Office 365 Home (Otvara se u novom prozoru) povećava cijenu nudeći istu ponudu za do pet osoba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up