Kako nadograditi ili otkazati svoj LinkedIn račun

Prvo, recimo da imate besplatni, osnovni LinkedIn račun i osjećate da trebate unaprijediti svoju igru ​​pretvaranjem u plaćeni plan s više pogodnosti. LinkedIn nudi četiri osnovne vrste plaćenih, premium računa namijenjenih određenim ljudima i profesijama:

A Plan karijere počinje s 29,99 USD mjesečno. Osmišljen za tražitelje posla, ovaj račun pomaže vam da kontaktirate menadžere za zapošljavanje, govori vam kakav ste u usporedbi s kolegama kandidatima i uči vas novim vještinama za napredovanje u karijeri.

A Poslovni plan počinje s 47,99 USD mjesečno. Dizajniran za poslovne profesionalce, ovaj račun nudi 15 InMail poruka tako da možete kontaktirati ljude izvan svoje mreže, omogućuje vam da saznate tko je otkrio vaš profil i kako, pruža više pojedinosti o tvrtki, omogućuje vam pregled neograničenog broja profila, omogućuje vam da iskoristite online video tečajeve i pokazati vam kakav ste u usporedbi s drugim prijavama za posao.

A Plan prodaje počinje od 64,99 USD mjesečno. Namijenjen prodajnim profesionalcima, ovaj račun nudi 15 InMail poruka tako da možete doći do ljudi izvan svoje mreže, omogućuje vam da vidite tko je gledao vaš profil, pomaže vam da dobijete uvid u vaše prodajne račune i potencijalne potencijalne kupce, omogućuje vam pregled neograničenog broja profila , a omogućuje pretraživanje i spremanje profila donositelja odluka u tvrtki.

A Plan zapošljavanja počinje s 99,95 USD mjesečno. Namijenjen zapošljavanju profesionalaca, ovaj račun nudi 30 InMail poruka, omogućuje vam da vidite potencijalne kandidate koji su pregledali vaš profil, pruža opciju naprednog pretraživanja za pronalaženje potencijalnih kandidata za posao, omogućuje vam pregled neograničenog broja profila, predlaže potencijalne kandidate i pomaže u praćenju i upravljate kandidatima za posao.

Postoje manje varijacije unutar četiri osnovna plana. Na primjer, a Plan Recruiter Lite nudi manje mogućnosti od plana zapošljavanja, ali ima nižu cijenu. Svaki od planova nudi jednomjesečno besplatno probno razdoblje, tako da možete testirati vrhunske značajke 30 dana i odlučiti želite li zadržati plan koji ste odabrali.

Za nadogradnju na premium plan, prijavite se na svoj LinkedIn račun na LinkedIn web stranici. U gornjem desnom kutu svoje LinkedIn početne stranice kliknite vezu na "Započni 1-mjesečno premium probno razdoblje".

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up