Kako nadograditi ili izbrisati svoj Pandora račun

Pandora je odličan način za strujanje i slušanje vaše omiljene glazbe, bez obzira volite li umirujuće zvukove klasike, brzi ritam hip-hopa ili nježne tonove cool jazza. Možete čak birati između besplatne pretplate s osnovnim značajkama ili plaćene pretplate s dodatnim opcijama.

U ovom trenutku možda imate besplatan Pandora račun, ali želite više i želite isprobati plaćenu pretplatu. Ili možda više uopće ne koristite Pandoru i samo želite izbrisati svoju pretplatu. Bez obzira na razlog, možete poduzeti određene korake kako biste promijenili ili uklonili svoj račun. Prođimo sada kroz njih.

Za početak, koje su razlike između besplatnog i plaćenog Pandora računa?

Usluga streaminga glazbe nudi tri vrste pretplata: Pandora (besplatna), Pandora Plus i Pandora Premium. Besplatni račun nudi poznatu online radio uslugu, ali s ograničenim preskakanjem zapisa, nižom kvalitetom zvuka, reklamama i bez slušanja izvan mreže.

Za 4,99 dolara mjesečno Pandora Plus nudi neograničeno preskakanje, kvalitetan zvuk, bez reklama i mogućnost slušanja do tri postaje izvan mreže na vašem mobilnom uređaju. Za 9,99 USD mjesečno, Pandora Premium ne dodaje vremenska ograničenja na uređajima kada misli da ne slušate, neograničeno izvanmrežno slušanje na mobilnim uređajima i prilagodljive popise za reprodukciju. Pandora Plus nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje, dok Pandora Premium daje prvih 60 dana besplatno. Plan možete plaćati mjesečno ili godišnje.

Oglas

Índice
 1. 1. Nadogradite s besplatnog na plaćeni
 2. 2. Pandora Plus
 3. 3. Podaci o kreditnoj kartici
 4. 4. Aktivan
 5. 5. Pandora Premium
 6. 6. Slušajte izdaleka
 7. 7. Otkažite svoj besplatni račun
 8. 8. Nema povratka
 9. 9. Lozinka, molim
 10. 10. Od plaćenog do besplatnog
 11. 11. Odustani
 12. 12. Jeste li sigurni?

1. Nadogradite s besplatnog na plaćeni

Nadogradite s besplatnog na plaćeno

U redu, recimo da imate besplatan račun, ali želite nadograditi na jedan od planova koji se plaćaju. Prijavite se na Pandoru (otvara se u novom prozoru). Kliknite gumb Nadogradnja u gornjem desnom kutu (ili kliknite sliku svog računa > Postavke > Nadogradnja).

2. Pandora Plus

Pandora Plus

Pojavljuje se stranica koja vam nudi mogućnost nadogradnje na Pandora Premium ili Pandora Plus. Pritisnite gumb "Pokreni besplatnu probu" za Pandora Plus.

3. Podaci o kreditnoj kartici

Podaci o kreditnoj kartici

Unesite podatke o svojoj kreditnoj kartici ili PayPalu, zatim kliknite Pošalji.

4. Aktivan

Aktivan

Vaša pretplata na Pandora Plus stupa na snagu.

5. Pandora Premium

Pandora Premium

6. Slušajte izdaleka

Slušajte dalje

Vaš Pandora Premium račun počinje.

7. Otkažite svoj besplatni račun

Otkažite svoj besplatni račun

U redu, recimo da imate besplatni Pandora račun koji želite izbrisati ili plaćeni račun koji želite vratiti na besplatan. S besplatnim planom kliknite sliku svog računa u gornjem desnom kutu svoje Pandora stranice i kliknite na "Postavke". Na stranici postavki provjerite je li odabrana kategorija "Račun" na lijevoj strani, pomaknite se do dna i kliknite vezu na "Izbriši Pandora račun".

8. Nema povratka

Nema povratka

Pandora pita: "Jeste li sigurni?" Ako je tako, kliknite vezu na "Izbriši račun".

9. Lozinka, molim

Lozinka, molim

U sljedećem prozoru unesite svoju lozinku za Pandora, zatim kliknite "Pošalji". I puf, tvoj račun je nestao.

10. Od plaćenog do besplatnog

Od plaćenog do besplatnog

Kako biste svoj plaćeni račun prebacili na besplatni, kliknite sliku svog računa na Pandora stranici i odaberite "Postavke". Na stranici postavki kliknite na kategoriju "Pretplata". Kliknite vezu "Promijeni planove" pored vaše trenutne pretplate.

11. Odustani

Otkaži to

Zatim kliknite vezu na "Otkaži pretplatu".

12. Jeste li sigurni?

Jesi li siguran?

Na "Jeste li sigurni?" unesite svoju lozinku i kliknite vezu za "Da, otkaži moju pretplatu." Vaša plaćena pretplata istječe i vraćate se na svoj besplatni račun.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up