Kako kupovati uz Echo na drugim mjestima osim Amazona

Nema sumnje da već znate da možete koristiti svoj Amazon Echo (99,99 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru) za kupnju artikala od samog Amazona. Ali jeste li znali da ga možete koristiti i za kupnju kod određenih trgovaca trećih strana?

Artikle možete kupiti na mjestima kao što su Best Buy (otvara se u novom prozoru) i Starbucks (otvara se u novom prozoru). Ili pitajte za dnevne ponude u trgovinama kao što je REI (Otvara se u novom prozoru). Ako ste već obavili kupnju, Alexa može provjeriti status vaše narudžbe u odabranim trgovinama.

Obično vam je potreban račun kod prodavača od kojih želite kupiti proizvode ili provjeriti narudžbe. Ali nakon što je taj račun postavljen, samo recite Alexi što želite učiniti. Evo kako započeti.

Oglas

Índice
  1. Aplikacija Alexa
  2. Best Buy
  3. 1-800-Cvijeće
  4. Ponovno naručivanje u Starbucksu
  5. B&H Photo Deal Zone
  6. REI Co-op
  7. e-torbe
  8. Redbox
  9. P&G Shop Služba za korisnike
  10. Najbolje Amazon Alexa vještine

Aplikacija Alexa

Aplikacija Alexa

Best Buy

Best Buy

Prvo otvorite Best Buy račun ako ga već nemate. Otvorite vještinu Best Buy (Otvara se u novom prozoru) (Otvara se u novom prozoru) u aplikaciji Alexa i dodirnite Omogući. Zatim se od vas traži da povežete svoj Best Buy račun s Alexom. Recite: "Alexa, razgovaraj s Best Buyom."

Alexa kaže da možete otkriti današnje ponude Best Buya i istražiti proizvode. Reci Alexi što želiš učiniti. Također možete reći: "Alexa, pitaj Best Buy o ponudi dana", a Alexa će opisati nekoliko artikala na sniženju za taj dan.

Alexa pita želite li kupiti nešto od toga. Recite: "Alexa, pitaj Best Buy za istraživanje proizvoda." Alexa vas pita za koju vrstu proizvoda ste zainteresirani. Možete reći televizori, pametna kuća, slušalice, prijenosni zvučnici ili prijenosna računala. Alexa vam postavlja nekoliko pitanja kako bi vam pomogla da se usredotočite na artikle koji bi mogli zadovoljiti vaše potrebe i opisuje te proizvode.

Također možete reći: "Alexa, pitaj Best Buy o politici povrata." Možete kupiti artikle koje Alexa odabere među ponudama dana ili istraživanim proizvodima, ali ne možete postaviti posebnu narudžbu prema nazivu proizvoda.

1-800-Cvijeće

1-800-Cvijeće

Naručite cvijeće uz pomoć Alexe na 1-800-Flowers (Otvara se u novom prozoru). Najprije trebate postaviti račun na cvjetnoj usluzi i povezati taj račun s Alexom. Dajete Alexi ime nekoga tko je već postavljen na vašem 1-800-Flowers računu, na primjer, "Alexa, zamoli 1-800-Flowers da naruči cvijeće za (ime osobe)." Alexa potvrđuje ime i adresu primatelja i pomaže vam odabrati cvjetni aranžman. Vaše cvijeće se zatim šalje na put.

Ponovno naručivanje u Starbucksu

Ponovno naručivanje u Starbucksu

Prije nego što možete zatražiti od Alexe da naruči vaš omiljeni okus Jave putem Starbucksove vještine (Otvara se u novom prozoru), morat ćete upotrijebiti Starbucksovu mobilnu aplikaciju za naručivanje. Zatim možete reći Alexi da ponovno naruči vašu redovitu iz jedne od posljednjih 10 trgovina koje ste posjetili, prebacivati ​​između zadnjih pet narudžbi i provjeriti stanje na vašoj primarnoj Starbucks kartici.

B&H Photo Deal Zone

B&H Photo Deal Zone

Svakodnevno možete čuti ponude prodavača foto i video opreme. Otvorite B&H stranicu u Alexa aplikaciji i omogućite vještinu (Otvara se u novom prozoru). Zatim recite: "Alexa, zamoli BH Photo Video da mi da današnju ponudu." Alexa objavljuje današnju ponudu. Međutim, ne možete naručiti artikle putem Alexe. Za to ćete morati otići na bh. web stranicu ili samu trgovinu.

REI Co-op

REI Co-op

Od ovog trgovca na otvorenom možete saznati više o dnevnim ponudama, lokacijama trgovina i nadolazećim rasprodajama. Omogućite vještinu (Otvara se u novom prozoru) putem Alexe. Recite: "Alexa, pokreni REI" i možete postavljati razna pitanja za interaktivnu sesiju.

Možete reći: "Alexa, pitaj REI o ponudi dana", a Alexa će vam donijeti najnovije ponude. Recite: "Alexa, zamoli REI da pronađe trgovine blizu mene." Alexa traži grad i državu, a zatim prikazuje informacije o obližnjim REI pričama. Recite: "Alexa, pitaj REI koje garažne rasprodaje dolaze", a Alexa predlaže nadolazeće rasprodaje u REI-ju. Recite: "Alexa, pitaj REI koji tečajevi slijede." Alexa ponovno traži grad i državu, a zatim opisuje nadolazeće tečajeve u trgovinama u vašoj blizini.

e-torbe

e-torbe

Redbox

Redbox

Iznajmljujete li filmove ili igre s lokalnog Redbox kioska? Ako je tako, ova vještina (Otvara se u novom prozoru) može pomoći. Recite: "Alexa, otvori Redbox." Alexa zatim pita koje informacije želite. Možete reći: "Alexa, pitaj Redbox što je novo na Redboxu" da čujete najnovije dostupne filmove i igre. Možete reći: "Alexa, pitaj Redbox za popis Xbox One igara" da čujete dostupne naslove za Microsoftovu igraću konzolu. Također možete reći: "Alexa, pitaj Redbox za moj najbliži kiosk" da biste dobili popis obližnjih Redbox lokacija.

P&G Shop Služba za korisnike

P&G Shop Služba za korisnike

Ako ste kupili artikl putem online P&G Shopa, možete provjeriti status svoje narudžbe. Prvo ćete morati omogućiti vještinu (Otvara se u novom prozoru) i povezati svoj P&G račun s Alexom. Zatim recite: "Alexa, pitaj PGShop gdje je moja narudžba?" ili "Alexa, reci PGShopu da želim vratiti artikl." Kao odgovor, Alexa vam pokušava pomoći s vašim zahtjevom.

Najbolje Amazon Alexa vještine

Najbolje Amazon Alexa vještine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up