Kako koristiti svoj Amazon Echo da dođete u formu

Možete sjediti po kući i tražiti od svog Echoa (99,99 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru) da pušta glazbu i zabavlja vas kvizovima i igrama. Ali možete ga koristiti i za postizanje forme.

Među Alexinim brojnim vještinama su one koje mogu izvikivati ​​vježbe poput bestjelesnog osobnog trenera. Zamolite Alexu da započne petominutni plank, započne novu vježbu za trbušnjake, provede vas kroz vježbu za prsa ili uskoči u sedmominutnu rutinu. Vaš Echo može čak personalizirati i pratiti vaše treninge, tako da možete jednostavno reći Alexi da "otvori moje treninge" i ona će znati što treba učiniti.

U nekim slučajevima, možda ćete prvo morati omogućiti vježbu prije nego što je možete pokrenuti, što možete učiniti u aplikaciji Alexa. Evo kako ubrzati otkucaje srca uz Echo.

Oglas

Índice
  1. 1. Provjerite svoje mogućnosti
  2. 2. Zdravlje i kondicija
  3. 3. Brzi početak
  4. 4. HiFi
  5. 5. 7-minutni trening
  6. 6. Boks
  7. 7. Yoga Guru
  8. 8. Joga studio
  9. 9. Moji treninzi
  10. 10. Ostanite motivirani

1. Provjerite svoje mogućnosti

Provjerite svoje mogućnosti

Možete iskoristiti Alexa vještine vježbanja bez obzira koji Alexa uređaj posjedujete. Razgovarajte s Alexom putem aplikacije Alexa za Android ili aplikacije za kupnju Amazon (Otvara se u novom prozoru); samo dodirnite ikonu mikrofona aplikacije. Da biste ih vidjeli sve, otvorite aplikaciju Alexa, dodirnite ikonu hamburgera i odaberite Vještine.

2. Zdravlje i kondicija

Zdravlje i kondicija

Na zaslonu Vještine dodirnite gumb Kategorije, zatim dodirnite kategoriju Zdravlje i fitness. Zatim istražite kako biste otkrili različite vještine vježbanja i fitnessa. Kako bismo vam uštedjeli vrijeme, evo nekoliko vještina za početak na vašem putu prema boljem zdravlju i kondiciji.

3. Brzi početak

Sjediti s obitelji

Recite: "Alexa, otvori nasumično vježbanje (otvara se u novom prozoru)." Kao odgovor, Alexa vam donosi nasumične vježbe koje trebate raditi i koliko puta je trebate napraviti, kao što je 15 trbušnjaka, 20 trbušnjaka ili 10 sklekova. Onda je na vama da napravite tu vježbu.

4. HiFi

Push Up

Recite: "Alexa, otvori HiFit." Alexa započinje HiFit rutu treninga visokog intenziteta (Otvara se u novom prozoru). Kroz ovu vještinu možete vježbati cijelo tijelo ili samo određene skupine mišića, poput trbušnjaka ili prsa. Alexa čak dobrovoljno pušta glazbu dok vježbate. Vaš trening počinje određenom vježbom, kao što je određeni broj sklekova. Alexa vam tada daje vremena da se ohladite i oporavite prije nego što prijeđete na sljedeću vježbu. Nastavite to raditi sve dok program ne završi ili dok ne budete previše punjeni da biste nastavili.

5. 7-minutni trening

Istezanje

Recite: "Alexa, započni 7-minutni trening (Otvara se u novom prozoru)." Alexa opisuje vježbu, a zatim vam daje vježbu koju trebate izvesti, poput jumping jacks ili sklekova, i određeno vrijeme za izvođenje. Zatim prelazi na sljedeću vježbu, nastavljajući dok ne završite. Alexa čak može pratiti broj vježbanja koje radite, a zatim kasnije nastaviti gdje ste stali.

6. Boks

Boks

Želite boksati? Recite: "Alexa, otvori My Boxing Coach (Otvara se u novom prozoru)." Alexa vas zatim vodi kroz onoliko trominutnih rundi koliko želite isprobati, dajući vam udarce koje trebate izvesti, poput udarca, križa i aperkata.

7. Yoga Guru

Vrijeme je za jogu

Želite li isprobati jogu? Recite: "Alexa, zamoli gurua joge (Otvara se u novom prozoru) da me nauči pozi joge." Zatim možete pitati kako napraviti određenu pozu, kao što je poza Cobra, a Alexa će vam opisati pozu.

8. Joga studio

Joga rutina

9. Moji treninzi

Mobitel u kuhinji

Na kraju recite: "Alexa, otvori My Workouts (Otvara se u novom prozoru)." Alexa traži vaše ime i nudi izradu vašeg personaliziranog profila i programa vježbanja. Pita vašu visinu, težinu, spol, dob, fitness cilj, koliko često vježbate i koje vježbe možete raditi. Alexa vam zatim daje vježbu i govori koliko dugo je morate izvršiti.

Kada završite, Alexa vam daje sljedeću vježbu u programu. Svaku vježbu radite dok Alexa pušta glazbu u pozadini. Nakon što prestanete, možete se vratiti svom programu u neko drugo vrijeme tako da kažete Alexi da nastavi s prethodnim treningom ili započne novi.

10. Ostanite motivirani

Ostanite motivirani

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up