Kako koristiti iPhone Auto-Answer

Očekujete važan telefonski poziv. Čekaj, to bi moglo biti to sada. Ali ne možeš odgovoriti. Možda vozite i ne želite dohvatiti telefon. Možda kuhate, a ruke su vam mokre ili masne. Možda vježbate i ne želite pasti s trake za trčanje.

Bez obzira na razlog, jednostavno ne možete podići slušalicu ili pritisnuti tipku za odgovor na poziv odmah. Ako ne želite propustiti poziv, postoji rješenje.

Zahvaljujući iOS-u 11, svom iPhoneu možete reći da automatski odgovara na dolazne pozive. Trik je u tome da pristupite postavci usmjeravanja zvuka poziva i uključite opciju automatskog odgovaranja na pozive. Zatim možete postaviti broj sekundi za automatski odgovor na poziv. Možete čak i automatski odgovarati na FaceTime audio ili video pozive, Wi-Fi pozive i pozive sa usluga kao što je Skype. Pokušajmo.

Oglas

Índice
  1. Ažurirajte svoj telefon
  2. Usmjeravanje zvuka poziva
  3. Automatski odgovarajte na pozive
  4. Javljanje na telefon
  5. Testirajte automatski odgovor
  6. Isključite automatski odgovor

Ažurirajte svoj telefon

Ažurirajte svoj telefon

Najprije provjerite jeste li ažurirali svoj iPhone na iOS 11 ili noviji. Otvori Postavke > Općenito > Ažuriranje softvera. Telefon će vam reći da je vaš softver ažuran ili će vam dati opciju da preuzmete i instalirate najnovije ažuriranje.

Usmjeravanje zvuka poziva

Usmjeravanje zvuka poziva

Vratite se na zaslon Općenito u Postavkama i idite na Pristupačnost. Prijeđite prstom prema dolje po zaslonu i dodirnite unos Audio usmjeravanje poziva.

Automatski odgovarajte na pozive

Automatski odgovarajte na pozive

Na zaslonu Usmjeravanje zvuka poziva dodirnite postavku za automatsko odgovaranje na pozive. Uključite ga. Zatim postavite broj sekundi koje želite čekati dok se poziv automatski ne odgovori. Možete odabrati bilo koje trajanje od 1 sekunde do 60 sekundi. Također možete odabrati trenutni broj sekundi i unijeti drugi broj.

Javljanje na telefon

Javljanje na telefon

Vratite se na zaslon Usmjeravanje zvuka poziva kako biste odabrali kako želite automatski primati dolazne telefonske pozive. Održavanje postavke na Automatski znači da poziv dolazi preko običnog iPhone zvučnika, a ne zvučnika. Dakle, morate biti vrlo blizu svog telefona da biste čuli drugu osobu.

Promjena postavke na Bluetooth slušalice znači da se poziv preusmjerava na Bluetooth uređaj, što je zgodno ako nosite takve slušalice. Promjena postavke na Zvučnik znači da se poziv čuje preko vašeg zvučnika. Korištenje spikerfona vjerojatno je najprikladnije jer možete započeti razgovor s drugom osobom čim primite poziv.

Testirajte automatski odgovor

Testirajte automatski odgovor

Sada neka netko nazove vaš telefon. Pokušajte s uobičajenim audio telefonskim pozivom. Isprobajte FaceTime audio i video pozive. I pokušaj nazvati sa Skypea. U svakom slučaju, poziv bi se trebao automatski javiti tako da možete jednostavno započeti razgovor bez dodirivanja telefona ili pritiskanja gumba.

Isključite automatski odgovor

Isključite automatski odgovor

Nakon što završite s važnim pozivom, možete onemogućiti automatski odgovor. Samo se vrati na Postavke > Općenito > Pristupačnost > Usmjeravanje zvuka poziva > Automatski odgovor na pozive i ugasi ga. Također ne zaboravite vratiti usmjeravanje zvuka poziva na Automatski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up