Kako koristiti besplatni Apple poslovni profil

Jeste li vlasnik tvrtke i koristite Apple proizvode? Cupertino nudi besplatne poslovne profile za tvrtke svih veličina.

S takvim profilom možete saznati kako Apple može pomoći vašem poslovanju, dobiti preporuke za IT konzultante koji vam mogu pomoći i ostvariti popuste na Appleove proizvode. Evo kako započeti.

Oglas

Índice
  1. 1. Apple i vaš posao
  2. 2. Prednosti Apple poslovnog profila
  3. 3. Apple Consultants Network
  4. 4. Pronađite uslugu treće strane
  5. 5. Besplatne radionice
  6. 6. Dobijte podršku na razini poduzeća
  7. 7. Otvorite portal proizvoda
  8. 8. Razgovarajte o prednostima

1. Apple i vaš posao

Apple i vaš posao

Vaš prvi korak je da pregledate web stranicu "Apple i vaše poslovanje" (Otvara se u novom prozoru) i pronađete svoju lokalnu Apple Store, gdje će se nalaziti vaš Apple Business tim za podršku. Započnite izravnim pozivom u trgovinu i zatražite razgovor s nekim iz prodajnog tima. Ako ne možete pronaći Apple Store u svojoj blizini, nazovite poslovnu liniju na 1-800-854-3680 i objasnite da vodite tvrtku i da želite saznati više o prijavi za poslovni profil. Alternativno, možete zamoliti nekoga da vas kontaktira putem e-pošte i dogovorite telefonski poziv.

2. Prednosti Apple poslovnog profila

Prednosti Apple poslovnog profila

Poslovni tim može biti vaša prva linija kontakta za informacije o Appleovim proizvodima i uslugama te kako se oni mogu uklopiti u vaše poslovanje. Možete postaviti prodajna pitanja i dobiti savjet o tome koji će proizvodi biti od najveće pomoći vašem poslovanju. Ili postavite pitanja podršci o postojećim Apple proizvodima koji možda ne rade ispravno. U tom slučaju, predstavnik poslovnog tima može odgovoriti na vaše pitanje ili vas uputiti u pravom smjeru, savjetujući vas trebate li kontaktirati Appleovu podršku telefonom ili donijeti svoj uređaj u lokalnu Apple Store na servis.

3. Apple Consultants Network

Apple Consultants Network

4. Pronađite uslugu treće strane

Pronađite uslugu treće strane

Ako trebate servis na starijem Appleovom proizvodu koji više ne podržava sama tvrtka, poslovni tim vas može uputiti u servisne i popravne centre certificirane od Applea koji bi vam trebali pomoći. Na primjer, imao sam MacBook Pro koji je trebao novu bateriju, ali je model bio prestar da bi ga Apple podržavao, pa je poslovni tim predložio servisne centre trećih strana.

5. Besplatne radionice

Besplatne radionice

6. Dobijte podršku na razini poduzeća

Dobijte podršku na razini poduzeća

7. Otvorite portal proizvoda

Otvorite portal proizvoda

Apple nudi posebne planove financiranja (Otvara se u novom prozoru) za tvrtke tako da možete kupiti artikle uz predujam i platiti ostatak tijekom određenog vremenskog razdoblja. Možete kupiti proizvode izravno od Appleovog poslovnog tima i postaviti vlastiti prilagođeni portal za kupnju s kojeg možete kupovati proizvode. Osim toga, možete iskoristiti Apple Business Loyalty program, koji omogućuje popuste na Apple proizvode na temelju vaše potrošnje u razdoblju od 12 mjeseci.

8. Razgovarajte o prednostima

Razgovarajte o prednostima

Zvuči zanimljivo? Dobijte širi pregled Apple Businessa na poslovnoj stranici tvrtke (Otvara se u novom prozoru). Ali najbolje je da nazovete svoju lokalnu trgovinu Apple Store ili broj poslovnog tima, a Appleov predstavnik će razgovarati o poslovnim prednostima i pomoći vam da započnete sa svojim profilom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up