Kako koristiti Amazon Locker

Ako trebate naručiti proizvod s Amazona, ali ne želite da vam se pošalje na kućnu adresu, Amazon Locker nudi sigurnu alternativu. Možda živite u stanu ili stambenom naselju bez prikladne lokacije za dostavu. Možda naručujete skupi predmet i ne želite da vam ostane pred vratima. Ili možda putujete i trebate određeni predmet dok ste odsutni.

Bez obzira na razlog, artikl možete dostaviti u Amazon Locker, gdje će vaš paket biti siguran dok ga ne preuzmete.

Amazon nudi više od 2800 ormarića u više od 70 velikih gradskih područja SAD-a; pronađite ih na Amazonovim Whole Foods Markets i drugim trgovinama i prodajnim mjestima. Sami ormarići su samoposlužni kiosci, tako da ih možete koristiti i tijekom večeri i vikendom.

Kupujte svoj Amazon proizvod online kao i obično. Prilikom naplate navedite Amazon Locker kao mjesto isporuke. Kada vaš paket bude isporučen, primit ćete e-mail upozorenje sa šesteroznamenkastim kodom za pristup vašem ormariću.

Nema dodatnih troškova za korištenje Amazon Lockera u usporedbi s vašom redovnom adresom. Jedina značajna mana je što vam Amazon daje samo tri dana da preuzmete svoj predmet. Ako ne primite svoj proizvod u roku od tri dana, on se šalje natrag Amazonu i vraća vam se novac.

Ali sve dok je vaš ormarić praktičan i pristupačan, ovo može biti dobra alternativa stavljanju stvari na prednji trijem. Kako sve ovo funkcionira? Idemo to provjeriti.

Oglas

Índice
 1. Pronađite lokaciju Amazon Lockera
 2. Potražite lokaciju
 3. Odaberite lokaciju Amazon Lockera
 4. Upravljajte Amazonovim adresama
 5. Kupujte uz Amazon Locker
 6. Dobijte šifru e-pošte
 7. Pronađite Amazon Locker
 8. Unesite šifru
 9. Skenirajte kod
 10. Uzmi svoj paket
 11. E-mail potvrde

Pronađite lokaciju Amazon Lockera

Pronađite lokaciju Amazon Lockera

Potražite lokaciju

Potražite lokaciju

Na stranici za pretraživanje ormarića možete pronaći ormarić prema adresi, poštanskom broju, orijentiru ili nazivu ormarića. Odaberite i kliknite gumb Traži. Unesite adresu, na primjer, i Amazon će vas pitati da pročistite svoju pretragu odabirom vašeg grada. Isto vrijedi i za određene znamenitosti. Odaberite svoj grad i kliknite Odaberi.

Odaberite lokaciju Amazon Lockera

Odaberite lokaciju Amazon Lockera

Odabirom ispravnog grada ili unosom poštanskog broja ili naziva ormarića (koji može biti naziv grada) prikazuje se popis lokacija Amazon Lockera u tom području. Odaberite mjesto ormarića koje želite koristiti, zatim kliknite Odaberi. Lokacija je pohranjena u vašem Amazon adresaru.

Upravljajte Amazonovim adresama

Upravljajte Amazonovim adresama

Nakon što odaberete lokaciju ormarića, moći ćete njome upravljati među ostalim spremljenim adresama. Upotrijebite je za jednu isporuku, odaberite je kao novu zadanu adresu ili je izbrišite i vratite se kako biste odabrali drugu lokaciju.

Kupujte uz Amazon Locker

Kupujte uz Amazon Locker

Sada je vrijeme za kupovinu. Pronađite Amazonovu stavku ili stavke koje želite naručiti i dodajte ih u svoju košaricu kao i inače. Nastavite s odjavom. Stranica za naplatu sada navodi ormarić koji ste odabrali kao mjesto preuzimanja. Odaberite svoj ormarić i kliknite gumb Koristi ovu adresu.

Potvrdite lokaciju ormarića kao adresu za dostavu. Odaberite način plaćanja. Obratite pozornost na datum isporuke. Pregledajte svoju narudžbu i pojedinosti o otpremi, zatim kliknite gumb Blagajna.

Dobijte šifru e-pošte

Dobijte šifru e-pošte

Nakon što je artikl isporučen u ormarić, primit ćete e-poruku koja vas obavještava da je spreman za preuzimanje. Poruka će sadržavati broj i crtični kod koji ćete koristiti za preuzimanje paketa i datum do kojeg morate preuzeti artikl. Ispišite e-poštu ili je spremite na svoj mobilni telefon kako biste imali kod pri ruci.

Također možete odabrati primanje ažuriranja pošiljke putem tekstualne poruke. Otvorite stranicu s postavkama svog Amazon računa (otvara se u novom prozoru) za "Ažuriranja pošiljke putem teksta" i kliknite gumb Pretplati se za aktiviranje tekstualnih poruka.

Pronađite Amazon Locker

Pronađite Amazon Locker

Idite na adresu navedenu na lokaciji Amazon Locker. Točna lokacija ormarića ovisi o trgovini ili trgovačkom centru. U Amazonovim trgovinama Whole Foods Market, na primjer, pogledajte predvorje odmah ispred glavnog ulaza. Pronašao sam ormariće u svojoj lokalnoj trgovini Whole Foods u kutu predvorja blizu kolica za kupnju.

Unesite šifru

Unesite šifru

Dodirnite zaslon osjetljiv na dodir Amazon Locker za početak postupka naplate. Trebat će vam kod e-pošte koji ste primili da biste primili svoj paket. Izdvojite kod i odlučite kako želite otključati svoj ormarić.

Amazon vam nudi nekoliko načina da nastavite. Možete odabrati ručni unos koda navedenog u e-poruci.

Skenirajte kod

Skenirajte kod

U suprotnom, možete postaviti crtični kod ispod čitača koda ormarića. Ova opcija će raditi isto ako odaberete ispisati kod ili ga otvoriti na svom telefonu. Ako ne možete otključati ormarić ili naiđete na druge probleme, dodirnite gumb Pomoć za upute.

Uzmi svoj paket

Uzmi svoj paket

Nakon što ste uspješno otključali svoj ormarić, vrata se automatski otvaraju i ekran vas usmjerava u smjeru ormarića. Uzmite svoj paket i zatim zatvorite vrata ormarića.

E-mail potvrde

E-mail potvrde

Nakon što preuzmete svoj paket, provjerite svoju e-poštu. Amazon šalje poruku u kojoj vam zahvaljuje na preuzimanju paketa i traži od vas da ispunite kratku anketu. Kliknite gumb ako želite ispuniti anketu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up