Kako koristiti Amazon Alexa Cast

Amazon je upravo olakšao slanje pjesama na obližnji Alexa zvučnik.

Najnovije ažuriranje aplikacije Amazon Music aktivira Alexa Cast, koja će vam omogućiti slanje ili strujanje bilo koje pjesme koju slušate na svom iOS ili Android uređaju na Alexa zvučnik, poput Amazon Echo (99,99 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozor). Ako je Alexa omogućena na pametnim zvučnicima trećih strana poput onih iz Denona, Sonosa ili Bosea, tamo također možete strujati pjesme.

Trenutno ovo radi samo s Prime Music i Amazon Music Unlimited, ali Amazon kaže da će podrška za druge usluge strujanja glazbe biti dodana u budućnosti. Na Androidu slušatelji Amazon Musica također mogu emitirati na bilo koji Chromecast uređaj; Korisnici iOS-a mogu slati pjesme na uređaje koji podržavaju Airplay.

Ako imate Chromecast (23,97 USD u Walmartu) (Otvara se u novom prozoru), postupak Alexa Cast bit će vam poznat. Evo kako započeti.

Oglas

Índice
  1. Spremno za emitiranje
  2. Pronađite pjesmu
  3. Gumb za emitiranje
  4. Odaberite uređaj
  5. Povezan s vašim Echoom
  6. Prekini vezu

Spremno za emitiranje

Spremno za emitiranje

Kada prvi put otvorite aplikaciju nakon nadogradnje na najnoviju verziju, skočni prozor će vas obavijestiti da sada možete emitirati na svoje Alexa uređaje.

Pronađite pjesmu

Pronađite pjesmu

Za početak pronađite pjesmu koju želite strujati. Ako se nešto već reproducira, prijeđite prstom od dna prema gore da biste to vidjeli na cijelom zaslonu.

Gumb za emitiranje

Gumb za emitiranje

Pronađite gumb za prebacivanje u donjem izborniku, koji izgleda kao Wi-Fi ikona u pravokutnom prozoru.

Odaberite uređaj

Odaberite uređaj

Pojavljuje se izbornik koji prikazuje sve dostupne zvučnike na vašoj mreži. Pronađite svoj Alexa uređaj i dodirnite ga.

Povezan s vašim Echoom

Povezan s vašim Echoom

Pjesma bi se trebala početi reproducirati na vašem Echo uređaju, a ispod naslova pjesme pojavit će se obavijest da je Amazon Music "povezan s (vašim Echoom)".

Prekini vezu

Prekini vezu

Kako biste zaustavili glazbu, možete jednostavno reći svom Echou da prekine vezu. Ili ponovno pritisnite gumb za emitiranje i dodirnite "Prekini vezu" pored svog Echo uređaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up