Kako izbrisati svoj Snapchat račun

Ništa nije trebalo biti trajno na Snapchatu. Ali korisnici nisu shvatili da se to odnosi i na to kako misle o aplikaciji. TikTok i BeReal pobjeđuju u natjecanju za popularnost društvenih medija. A bivši moćni Snapchat bori se da ga sustigne (Otvara se u novom prozoru). Ako ste spremni odustati od toga, u nastavku imamo sve informacije koje su vam potrebne.

Iako ćete sljedećim koracima izbrisati svoj račun, implementacija nije trenutna. Vaš će račun biti deaktiviran na 30 dana, što znači da vas nitko neće moći kontaktirati ili komunicirati s vama na Snapchatu. A zatim 30 dana nakon toga, vaš će račun (uključujući postavke, prijatelje, snimke, chatove i priče, kao i podatke o uređaju i lokaciji u korisničkoj bazi podataka Snapchata) biti trajno izbrisan.

Índice
  1. Izbrišite Snapchat na iOS-u
  2. Izbrišite Snapchat na Androidu i webu

Izbrišite Snapchat na iOS-u

tri zaslona koja prikazuju postupak brisanja iOS-a opisan u nastavku

Idite na svoj profil, dodirnite ikonu zupčanika i odaberite Postavke. Pomaknite se prema dolje do Radnje računa i dodirnite Izbriši račun. Dobit ćete zaslon s oproštajnom porukom. Ponovno unesite svoje korisničko ime i lozinku, kliknite Nastavi i vaš će račun biti postavljen za brisanje.

Izbrišite Snapchat na Androidu i webu

Zaslon za brisanje računa sa Snapchata na koji unosite lozinku za brisanje

Ne možete izbrisati svoj račun izravno na svom Android uređaju. Umjesto toga, morat ćete se prijaviti na portal računa (Otvara se u novom prozoru), unijeti svoje korisničko ime ili adresu e-pošte i lozinku. Doći ćete do ekrana s oproštajnom porukom. Ponovno unesite svoje korisničko ime i lozinku, kliknite Nastavi i vaš će račun biti postavljen za brisanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up