Kako gledati momčad SAD-a u World Baseball Classicu

Odgođen na dvije godine zbog pandemije, World Baseball Classic napokon se vratio. Ovaj međunarodni turnir u bejzbolu, koji traje do 21. ožujka, okuplja najbolje igrače iz cijelog svijeta na turniru kako bi vidjeli koja je zemlja najbolja. Zamislite to kao Svjetsko prvenstvo u bejzbolu.

Iako većina vrhunskih talenata u ovoj igri dolazi iz Major League Baseballa, to ne znači da je Team USA uvijek momčad koju treba pobijediti. Budući da je ovo međunarodni turnir, igrači mogu odlučiti predstavljati svoju domovinu, čak i ako igraju u SAD-u. Kao rezultat toga, Japan je pobijedio 2006. i 2009., a Dominikanska Republika je bila prva 2013. SAD je tek 2017. osvojio svoje prvo prvenstvo nad Portorikom.

Ako se želite uključiti uživo, bit će teško. Nema puno opcija, pogotovo ako želite gledati svaku utakmicu. Međutim, ako ove godine želite držati korak sa Sjedinjenim Državama, postoji više načina za to. Evo kako streamati WBC.

Índice
 1. Koga gledati u timu SAD-a
 2. Raspored momčadi SAD-a
  1. Raspored momčadi SAD-a:
 3. Kako gledati World Baseball Classic
  1. Preporuka naših urednika

Koga gledati u timu SAD-a

Sastav tima SAD

(Zasluge: američki bejzbol)

Pitate se koga gledati ove godine? USA Baseball ima potpuni popis (Otvara se u novom prozoru), ali neki od istaknutih igrača uključuju prvog nositelja Metsa Petea Alonsa, trećeg nositelja Cardinalsa Nolana Arenada, vanjskog igrača Dodgersa Mookieja Bettsa, prvog nositelja Cardinalsa Paula Goldschmidta, Phillies DH Kylea Schwarbera, vanjskog igrača Angelsa ' Mike Trout i Trea Turner iz Philliesa.

Trenersko osoblje uključuje menadžera Marka DeRosu, trenera s klupe Jerryja Manuela, trenera bacanja Andyja Pettittea, trenera udaraca Kena Griffeyja Jr., trenera prve baze Loua Colliera, trenera treće baze Dina Ebela i trenera za bullpen Davea Righettija.

Raspored momčadi SAD-a

wbc nosač za bazen

(Zasluge: američki bejzbol)

WBC turnir dijeli timove u skupine, tako da se timovi iz svakog skupa međusobno sučeljavaju u turniru u kružnom sistemu, a pobjednik svake skupine ide u četvrtfinale. Reprezentacija SAD-a nalazi se u skupini C, gdje će se susresti s Velikom Britanijom, Meksikom, Kanadom i Kolumbijom.

Raspored momčadi SAD-a:

 • 11. ožujka: Sjedinjene Države protiv Velike Britanije u 21:00 ET na Foxu

 • 12. ožujka: Sjedinjene Države protiv Meksika u 22:00 ET na FS1

 • 13. ožujka: Sjedinjene Države protiv Kanade u 22:00 ET na FS1

 • 15. ožujka: Kolumbija protiv Sjedinjenih Država u 22:00 ET na FS1

 • 17.-18. ožujka: Četvrtina finala

 • 19.-20. ožujka: Polufinale

 • 21. ožujka: Prvenstvo

Kako gledati World Baseball Classic

Nažalost, vaše mogućnosti gledanja WBC-a su ograničene. Igre će se emitirati na Foxu, FS1, FS2 i Fox Deportesu za one koji su još na kabelskoj. Fox Sports (Otvara se u novom prozoru) prenosi sve igre na web stranici i u aplikaciji, ali potrebna vam je kabelska pretplata da biste gledali cijele igre.

Preporuka naših urednika

Ako ste odavno odbacili kabelsku, još uvijek imate neke opcije putem TV-a uživo. Naši favoriti po izboru urednika uključuju Hulu (s TV-om uživo) i YouTube TV, ali radit će bilo koja usluga koja prenosi te kanale, uključujući DirecTV Stream, fuboTV i Sling TV.

Jedina besplatna opcija je Tubi, koja će ekskluzivno prenositi tri igre izvan SAD-a. Također možete slušati igre na Sirius XM i TuneIn (Otvara se u novom prozoru).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up