Kako gledati March Madness online

Stvari se nikada neće potpuno "vratiti u normalu" nakon pandemije COVID-19, koja još uvijek nije potpuno nestala. Međutim, neke stvari se oporavljaju. Pogledajte samo sveučilišnu košarku!

2020. NCAA Division I muški košarkaški turnir otkazan je zbog virusa. U 2021. turnir se vratio, ali samo na jednom mjestu. Sada, 2022. godine, najbolji mladi sportaši odmjerit će svoje vještine diljem zemlje.

Šezdeset osam timova. Sedam rundi. Šezdeset sedam utakmica. Pojedinačna eliminacija. Jedan pobjednik. Zvučni signali, uzrujanosti i priče o Pepeljugi; dobro došli natrag u March Madness, ljudi.

Ovogodišnji televizijski program podijeljen je na četiri tradicionalna kanala: CBS, TNT, TBS i truTV. Međutim, ako nemate TV s kabelskim paketom, turnir je također dostupan putem aplikacija, medijskih uređaja i platformi za streaming video. Evo kako gledati svu akciju na mreži kada utakmice počnu 15. ožujka.

Índice
 1. Gledajte online uz kabelsku pretplatu
 2. Aplikacija March Madness Live Everywhere
  1. Preporuka naših urednika
 3. Gledajte ožujsko ludilo bez kabelske televizije

Gledajte online uz kabelsku pretplatu

NCAA je posljednjih godina učinio stvari malo manje kaotičnim centraliziranjem svih streamova turnira u web-baziranoj aplikaciji March Madness Live (Otvara se u novom prozoru). Ako planirate tajno strujati igre uz onu super važnu karticu e-pošte ili proračunsku tablicu, glavna web aplikacija je vaš najbolji izbor. Radi na stolnom i mobilnom webu.

Međutim, aplikacija March Madness Live dolazi s upozorenjima. Igre koje emitira CBS bit će besplatno dostupne putem aplikacije i za gledanje nije potrebna kabelska pretplata. Međutim, trebat će vam kabelska ili satelitska pretplata za pristup prijenosima uživo s tri kanala u vlasništvu Turnera (TNT, TBS i truTV).

Jao, čak i ako nemate televizor, i dalje ste podložni njegovim hirovima. Obavezno provjerite puni raspored March Madness TV (Otvara se u novom prozoru) gdje se igre emitiraju i njihova vremena početka.

Ako imate kabelsku pretplatu, ovo je još uvijek najbolji i najpovoljniji način za strujanje March Madness igara. Dobivate i dodatne značajke, kao što je Fast Break (prijenos više utakmica uživo koji eliminira potrebu za drugim zaslonom), BracketIQ (analiza utakmica), trenutni vrhunci i statistika u stvarnom vremenu.

Aplikacija March Madness Live Everywhere

Ako ne gledate na stolnom računalu, mnoge igre uživo dostupne su na drugim službeno podržanim uređajima i platformama. Možete preuzeti aplikaciju March Madness Live za svoj pametni telefon, tablet, pametni TV ili uređaj za streaming medija. Imajte na umu da će svaka utakmica koju Turner emitira i dalje zahtijevati vjerodajnice za prijavu za gledanje. U nastavku pogledajte cijeli popis podržanih uređaja i usluga:

Preporuka naših urednika

Drugi način da budete u toku s najnovijim vijestima i rezultatima March Madnessa je putem vašeg uređaja Amazon Echo. NCAA je objavio službenu vještinu March Madness (Otvara se u novom prozoru) koja vam omogućuje da pitate Alexu koje su igre, rezultat određenog meča ili čak kako napreduje vaša grupa.

Gledajte ožujsko ludilo bez kabelske televizije

Ako želite gledati svaku utakmicu bez brige o mrežnim streamovima i vjerodajnicama za prijavu, pravi rezači kabela mogu se obratiti jednoj od nekoliko usluga TV streaminga uživo. Većina njih ima besplatna probna razdoblja ako stvarno očajnički želite streamati igre bez plaćanja:

 • Sling TV dostupan je na raznim uređajima za strujanje, nudeći dva različita paketa pretplate počevši od 35 USD mjesečno. Pretplatnici Sling Blue paketa imaju pristup sva tri Turner kanala: TBS, TNT i truTV. Korisnici Sling Orangea imaju TNT i TBS, ali mogu dodati truTV za 5 USD mjesečno uz dodatak Comedy Extra. Sling TV također dolazi s trodnevnim probnim razdobljem ako se želite prijaviti samo za turnir.

 • Paramount+ pretplatnici mogu uživo prenositi sve utakmice koje emitira CBS. Cijena Paramount+ iznosi 4,99 USD mjesečno (ili 49,99 USD godišnje) s ograničenim oglasima. Postoji i verzija bez oglasa za 9,99 USD mjesečno (ili 99,99 USD godišnje); oba nude 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

 • DirectTV prijenos ima osnovni Plus paket za 69 USD mjesečno, s petodnevnim besplatnim probnim razdobljem, koji vam daje pristup TBS-u, TNT-u i truTV-u, i tražilicu kanala (Otvara se u novom prozoru) za pronalaženje CBS-ovog feeda uživo u vašem području.

 • Hulu omogućuje strujanje sva četiri kanala s vašim paketom koji podržava TV uživo od 69,99 USD mjesečno (75,99 USD bez oglasa); nema besplatne probe.

 • YouTube TV daje vam pristup CBS-u, TNT-u, TBS-u i truTV-u za 64,99 USD mjesečno. Besplatna probna razdoblja razlikuju se ovisno o planu, ali web mjesto YouTube TV trenutno nudi dvotjednu besplatnu probnu verziju ako se prijavite do 16. ožujka.

 • FuboTV nudi TNT, TBS i truTV s besplatnim jednotjednim probnim razdobljem ili možete platiti 54,99 USD mjesečno.

Ako gledate izvan SAD-a, a igre nisu dostupne u vašoj zemlji, pokrenite VPN. Postavite regiju na lokaciju u SAD-u za pristup lokalnom strujanju sadržaja. Ako gledate dok ste u pokretu, pogledajte naše najbolje VPN-ove za iPhone i Android uređaje.

PCMag logotip Usluge video streaminga: što biste trebali znati

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up